Widok

Co mi radzicie? Fryzura,makijaz, bukiet...?!

Wesele Zaspa Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Kochane kobietki.
Zamówiłam sobie taką suknie i właśnie się szyje.Proszę Was o rady jaką fryzurkę mogłabym sobie do niej uczesać,makijaż i bukiecik? Dodam,że mam włoski do ramion więc nie są zbyt długie i kolor blond.
Z góry dziękuję za każdą rade;))

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja tez mialam biało-czarną suknię. Do niej włosy tylko troche podpięte (reszta rozpuszczona), wiazanki nie mialam, bo zapomnialam ale ta co zamowilam byla z bialych roz bez zadnych dodatkow. Jesli stawiasz na klasykę to super bedzie pasowac. Druga super opcja to wg mnie ciemno-fioletowe np. kalie. Z piórkami bym się wstrzymała. Rękawiczkom mówię zdecydowane nie. Co do biżuterii to jakieś eleganckie klasyczne długie, chętnie oksydowane kolczyki, a na szyję nic (bynajmniej mi się wydawalo że to już za dużo).
Pare moich fotek do ewentualnej inspiracji/antyinspiracji ;) http://forum.trojmiasto.pl/15-08-08-pare-fotek-i-spozniona-mini-relacja-t66586,1,11.html?hl=spóźniona#hl
Pozdrawiam i gratuluję wyboru sukni :)
Ostola skąd wziełaś te pierwsze kolczyki?są cudne! wiem że te które ty miałaś na ślubie są niestety nieosiągalne... z góry dziękuje za odpowiedź:)
Ja też nie miałam długich włosów i żeby rozwiązać prblem fryzury ślubnej fryzjerka doczepiła mi na wsuwki sztuczna treskę,której ani troche nie było widać i fryzura wyszła idealnie. Polecam. Mogę dać namiery na fryzjerkę i makijażystkę w jednym.
ooo dzięki :-)
te kwiatki z których robiony jest drugi bukiet to: Cantedeskia, ja na nie móie zawsze małe kalie i wszyscy wiedza o co chodzi, bo nigdy nie moge zapamietać prawdziwej nazwy:)
nikt tu już nie zagląda? Co to za kwiatki?
hmm raczej czerwono-czarny ;-)))

co to za kwiaty?

bardzo podoba mi sie drugi bordowy bukiet (na początku wątku). co to za kwiaty? Nie znam się, a chętnie bym sobie taki bukiet sprawiła
maila wyslalam. Powodzenia!
Tara Marta urodziła sie 06/09/2010 o godz 10:17 ważąc 3,9 kg i mierząc 53 cm
Dziewczyny, może znacie jakieś gazetki albo strony w necie z fajnymi fryzurami ślubnymi. Ja będę chyba miała problem, bo mam dosyć krótkie włosy, za ucho kilka cm i nie mam pojęcia co z nimi zrobic :( Nie chcę zapuszczać na wesele długich, bo moim zdaniem będzie to nienaturalne, że nagle mamdługie włosy.
Witam serdecznie:) Kolczyki fantastyczne, naprawdę, a na uszach twoich wyglądają super, bo choć iskrzą to wyglądają delikatnie. Moja przyszła Szwagierka mieszka w Irlandii, mam ogromną prośbę, czy mogłabyś się dowiedzieć w jakim sklepie kupiła je Twoja druhna. Marzę o takich:) brzmi trochę jak obsesja..i może jest:)
I pytanie do bransoletki, gdzie taka ładna znalazłaś, leżały obok kolczyków:)?
Mój mail: asic83@tlen.pl

z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam
no to będzie super bukiet - jescze jakbyś miała ta koronkę taką jak w sukni, to by było świetnie
Bukiet prawdopodobnie będzie z białych róż z dodatkiem czarnej koronki,kolczyków szukam,a suknię szyłam u pana z allegro;)
Agusia, a której firmie zleciłaś uszycie sukni?

"A gdyby tak świat leżał u Twych stóp...?"

''Nie odkładać marzeń, bo nie zmieszczą się na półce"
To super że suknia dobrze jest uszyta!! Czekamy na foty
A jaki bukiecik i kolczyki wybrałaś??
Już jest od tygodnia u mnie;) Szyłam ją za granicą i ani razu nie przymierzałam,wysłałam tylko wymiary,troszkę się obawiałam,ale jak ją zobaczyłam i przymierzyłam to nie mogłam uwierzyć,że jest taka cudowna no i pasuję idealnie nic nie trzeba poprawiać;)
Tren został jednak taki długu uszyty,ale jest odczepiany. Na pewno dodam zdjęcia po wszystkim;)
Agusia, jak idzie szycie sukienki?
Tara Marta urodziła sie 06/09/2010 o godz 10:17 ważąc 3,9 kg i mierząc 53 cm
Przy "tradycyjnej" białej faktycznie odpadają, ale do tej mogą wyglądać całkiem nieźle...tak mi sie wydaje. Najgorsze w wybieraniu wszystkich "elementów" jest to, że duuużo trzeba sobie wyobrażać. Całokształt widzimy dopiero w dniu ślubu ;-)

Jeśli chodzi o garnitur to zdecydowanie czarny, podoba mi sie taka klasyka jak na poniższym zdjęciu.

image
a co z tym garniturem?
No ladne sa tylko takie ciemne srednio wygladaja przy bialej sukni slubnej.do wieczorowej sukni a owszem.