Widok

Co mi radzicie? Fryzura,makijaz, bukiet...?!

Wesele Zaspa Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Kochane kobietki.
Zamówiłam sobie taką suknie i właśnie się szyje.Proszę Was o rady jaką fryzurkę mogłabym sobie do niej uczesać,makijaż i bukiecik? Dodam,że mam włoski do ramion więc nie są zbyt długie i kolor blond.
Z góry dziękuję za każdą rade;))

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
włosy upięte :)
bukiet? hmm, chyba jakieś ciemniejsze kwiatki- bordowe?
...a potem przyjdą noce
jak psy wierne pod nasz dom...
suknia sliczna..
Ja mysle, ze dodatkow ja najmniej. Ja bym upiela wlosy i dala dlugie kolczyki... Moze cos takiego:

image

raczej bez naszyjnika, bo ta koronka jest dosc strojna. Co do kwiatkow, to nie doradze, bo nie mam pomyslu...
Generalnie sliczna suknia... Nietuzinkowa co mi sie strasznie podoba... Powodzenia!
Tara Marta urodziła sie 06/09/2010 o godz 10:17 ważąc 3,9 kg i mierząc 53 cm
suknia fantastyczna! moim zdaniem tak jak dziewczyny pisaly - wlosy upiete ale tak na miekko, z lekkimi lokami (falami) i bardzo prosty bukiet, bez zbednych zdobien.plus tak jak Ostola napisala dlugie kolczyki :)

gratuluje wyboru :)
co do bukietu to nie moze byc zwykła kula z róz ani calle:)jesli decydujesz sie na taką suknie to bukiet musi byc wyrafinowany:)))co do bizuteri to ostola ma racje i kolczyki są piękne:)pomysle nad bukietem i jak cos wymysle to wkleje fotke:)
Co do dugich kolczykow to ja na moim slubie mialam takie...

image

Mysle ze tez by pasowaly do tej sukni...
Ostola skad te kolczyki.... wlasnie takich poszukuje :D
Ostola jakies namiary na sklepy z takimi kolczykami??
Kolczyki byly prezentem od mojej druchny i kupila je w Irlandii.
Znalazlam je do kupienia w Stanach, nie wiem czy to w czymkolwiek pomoze ;-)) Sorki
http://www.newarabia.net/designer_jewelry_for_sale.php?IDnumber=462654344
tak myslalam ze to nie w trojmiescie sklep.... bo przeszlam ich calkiem sporo i nic mi nie wpadlo w oko.. wszystkie takie same z kamieniami "SWAROVSKI" :/
ja znalazłam swoje w kruku- też szukałam innych niż "swarovskich"
...a potem przyjdą noce
jak psy wierne pod nasz dom...
tak jak Ostola - obstawiam długie kolczyki, zero naszyjnika itp. + bransoletka :)

co do makijażu - jak można doradzić nie znając koloru oczu, karnacji, dokładnego koloru włosów? :P

kwiaty też dałabym czerwone lub bordowe :) (zależy jakie kwiaty lubisz)

np.:

1. image

2. image

3. image

4. image

5. image

6. image

7. image

8. image

9. image

10. image

11. image

12. image

13. image

14. image

15. image

16. image

17. image

18. image

19. image

20. image

21. image

22. image

23. image

24. image

25. image

26. image

27. image

28. image

29. image

30. image

31. image

32. image

33. image

34. image

35. image

36. image

37. image

38. image

39. image

40. image

41. image

42. image

43. image

44. image

45. image

46. image

47. image

włosy koniecznie upięte :)
A mi przyszlo do glowy, ze do takiej sukienki z tak fajnie odkrytymi plecami, to by mogl ciekawie wygladac taki naszyjnik ze "zwisem" wlasnei na plecach. Troche to ekstrawaganckie, ale do takiej sukni mogloby pasowac. Ja bym osobiscie sobie ubrala naszyjnik, ale jakis bardzo prosty, z jakims pojedynczym "swiecidelkiem" wiszacym (z przodu), bo mi sie jakos nie widzialby na mnie taki goly calkiem dekolt, a taki drobiazg blyszczacy moim zdaniem odwraca uwage od biustu. Ale ja mam troche obsesje na tym punkcie ;)
kolor czerwony mysle, ze bylby strzalem w 10. Przy czerni koronki wszystko nabierze pieknej wyrazistosci... Te 2 perwsze bukiety sa piekne -> no ale ja jestem tu tendencyjna, bo strasznie lubie te kwiaty i sama mialam je na moim slubie (tylko troche nudniejsze, bo biale).
raczej bordowy i pokusiłabym sie o dodanie do bukietu oczek z pawich piór:)ale patrze tylko na suknie i modelke:)
kolczyki

http://www.allegro.pl/item706147437_srebrne_kolczyki_z_granatami_nat_granat_katowice.html

http://www.allegro.pl/item703411401_slubne_kolczyki_swarovski_crystal_baroque.html

http://www.allegro.pl/item708707098_73_kolczyki_swarovski_bigle_stal_chirurgiczna.html

http://www.allegro.pl/item708574834_swarovski_oryginal_kolczyki_2w1_certyfikat_cudo.html

Bordo byloby piekne.... Nie jestem pewna co do tych pawich oczek... Brzmi bardzo nietypowo, ale trudno mi sobie cos takiego wyobrazic. Masz jakies zdjecia, bo strasznie jestem ciekawa takiej kompozycji...
mam jeden bukiet ale jest bardziej mroczny:))pawie pióra byłyby super do bordowego ale trzeba tez uwzględnic urode panny młodej:) poniewaz taki bukiet z pawimi piórami pasowałby do tej sukni i modelki:))pózniej wkleje zdjecie.