Widok

Co na ból w mostku w ciąży?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Mam od wczoraj sile bóle w mostku w zasadzie ucisk. Co można brać na taka dolegliwość jestem w 37tc. Doradźcie coś bo ból jest straszny :(
image
image

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
jak brzuch sie obnizy to przejdzie, jezeli to jest to, co ja miałam - jedynie nospe rozkurczowo
Agusia, ja mam problemy z żołądkiem i właśnie mam takie bóle w mostku, ściska tak jakby mnie szburem związywali, ból masakra. Miałam przed ciążą, w ciąży właśnie w 37 tygodniu pamiętam. Tylko nospę brałam, raz pomagało, raz nie. U mnei to nie zależało od wysokości brzuszka. Drogą dedukcji doszłam kiedyś do wniosku, że po winogronach jest gorzej :))
Mam nadzieję, że szybko Ci przejdzie, bo to masakra.
Aha, mi jeszcze gorąca herbata pomagała.
image
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Brzucha wcale nie mam tak wysoko a ból taki pojawił się u mnie po raz pierwszy :( Dzięki za rady wzięłam nospę i zrobiłam sobie gorącą herbatę mam nadzieję, że odpuści.
image
image

image
Ja taki ból miałam w ciąży i to były kamienie w woreczku żółciowym. Bolało właśnie na poziomie klatki piersiowej - miałam wrażenie że słoń mi na niej usiadł, nie mogłam siedzieć, leżeć....nic, kompletnie. I właśnie w 37 tygodniu z atakiem woreczka wylądowałam na porodówce.
Your online absence has me worried you might have actually gotten a life;)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

kolorowanki do druku (30 odpowiedzi)

czy znacie jakieś fajne strony z kolorowankami do wydruku ?

Dobry ortodonta (30 odpowiedzi)

dla osoby dorosłej, wada zgryzu, znacie kogoś?

Pomocy! Jaka pralka najlepsza? (222 odpowiedzi)

Witam. Dziewczyny doradzcie jaka pralke wybrac? Obecnie mam whirpoola ktora ma 4 lata i była juz...

do góry