Widok

Co na chrzciny?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam
Mój mąż został wybrany na chrzestnego u mojego bratanka. Podpowiedzcie co można maluchowi kupić w prezencie?

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
http://forum.trojmiasto.pl/read.php?f=16&i=22917&t=22915

Cokolwiek w życiu robisz, nie ma większego znaczenia. Ale ważne jest, żeby to robić
zaluzcie mu konto i wplacajcie co okazja jakies pieniadze a do tego kupcie srebrna lyzeczke z jego imieniem
image

Uploaded with ImageShack.us
znalazłam coś fajnego, KOCYK Z IMIENIEM DZIECIACZKA
strasznie mi sie podoba i chyba zamowie jak tylko mój maluszek sie urodzi.
Fajny pomysł na prezent, lecz nie wiem czy dostateczny od rodzicow Chrzestnych

http://ale.gratka.pl/ogloszenie/612252_kocyki_z_imieniem_data_urodzin_waga_i.html

ja ostatnio zostalam matka chrzestna: kupilam pamiatke i dalam pieniadze, rodzice wiedza najlepiej co jest potrzebne
mojej kolezanki znajoma kupila (chyba dziewczynce) wielki drewniany kufer (byl podpisany kufer wspomnien i rodzice gromadza tam maluchowi najwazniesze drobiazgi z calego zycia dopiki "maluch" sam nie bedzie dokladał .... pierwszego mandatu, odpisu dyplomu mgr itp:)) z aniolkiem i kompas z wygrawerowanym ladnym wierszykiem i dedykacja.
Witam!

Moja córeczka dostawała przede wszystkim pieniążki... w zasadzie to dobre, ale takie juz powszechne... jednak dostała jeden bardzo piękny prezent od chrzestnej a mianowicie taką malutką złotą bransoletke z wygrawerowanym imieniem po prostu CUDO :)

pozdrawiam

\"Człowiek jest wielki nie przez to,co posiada, lecz przez to, kim jest;
nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi \"
zapomnialam wczoraj dopisac:) wierszyk i dedykacja aby szla odpowiednia droga w zyciu - jak przystalo na kompas "zeby Ją dobrze prowadzil":)
a mój mąz chrześniaczce kupił blaszke z pierwszymi Literami imienia i nazwiska a z drugiej strony ze znakiem zodiaku i to dalismy

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Czy znajdę tu miłośników kotów? (39 odpowiedzi)

J.W.? Bo mam parę pytań...

POMYSŁY NA PRZYJĘCIE TYPU BABY SHOWER - tak na szybko (5 odpowiedzi)

Dziewczyny brała któraś z Was w takiej imprezce? dziś pod wpływem chwili zaprosiłam sąsiadkę...

co robicie w takie upały? :/ (122 odpowiedzi)

wyszlam na chwile z dzieckiem bylo po 10- siatej i za kilkanascie minut wrocilam do domu bo nie...

do góry