Widok

Co na parapetówkę ...

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
gdy ludzie mają już wyposażenie z poprzedniego mieszkania :(
do 150zł

bubububbb

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Figurka jakiegoś zwierzęcia.. Do 150 zł powinna być spoko. Nie za duża nie za mała, z dobrego drewna. Polecam. Sprawdzony pomysł. Na zwierzaka zawsze w domu znajdzie się miejsce.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5
Ja osobiście najbardziej ucieszyłabym się z karty podarunkowej do wykorzystania w jakimś sklepie z wyposażeniem wnętrz. Wtedy obdarowany kupuje to,co mu się podoba i pasuje do wnętrza. Minus jest taki,że wiadomo za ile tę kartę kupiono :)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
ręczniki, ręczniki zawsze się przydadzą :) ręczników nigdy dość ;)
patelnia, patelni nigdy dość ;)
kwiatek doniczkowy w ładnej, ale niekolorowej doniczce (bo może nie pasować), chyba że wiesz jaki mają np. kolor ścian albo mebli

figurka zwierzęcia albo inne takie elementy ozdobne mogą nie pasować do wystroju albo do planu na wystrój, takich bibelotów nie lubię, tylko stoją, nijak wyglądają wśród innych podarowanych bibelotów i się kurzą
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
a ja mam juz np dość ręczników
każdy kupuje z innej parafii wiec mam caly wachlarz kolorów niepasujących do łazienki

jesli znasz wystroj, kolory scian to moze jakas narzuta na lozko, poduchy, jakas szkatułka bądż własnie figurka albo lampka

cos do kuchni np jakis zestaw - korkociag, dziadek do orzechów, owteiracz do puszek - my cos takiego dostalismy i jest super
zestaw do wina plus stojak
image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
wydaje mi się że można mieć dość i ręczników i patelni - ja chociażby tak mam :) - 4 patelnie, (piątą już wywieźliśmy na wieś) a ręczników pełna szafka ...
Figurka z kolei może zupełnie nie pasować jak i inne dodatki.

Dlatego chyba najlepsza będzie karta upominkowa.
Ale bym gnała, jak by mi ktoś figurę zwierza przyniósł...
Ja jestem zwolenniczką oryginalnych wycieraczek - np.. jak u tego:
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=13572759
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Karta- najlepszy pomysł. Jesli wiesz, kto jeszcze idzie, możesz sie umówić i wspólnie kupic jedna kartę za większą kwotę lub kilka kart to obdarowani zrobia sobie wieksze zakupy w jednym sklepie.
Polecam dukę, home&you, almi decor.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
lub ikea
http://www.toys4boys.pl/category/wnetrza

bardzo fajne pomysły z humorem - a sklep w trójmieście
ja mam wiecznie za mało ręczników i patelni ;) wiec to pierwsze przyszło mi na myśl ;)

Ale kupon to faktycznie dobry pomysł. I niech kupuje co chce.
Pomysł z kartą wydaje się dobry, ale tak naprawdę to jest pójście na łatwiznę.. Nie wiem co kupić to dam pieniądze. A właśnie fajnie później jak znajomi mają jakąś rzecz od Ciebie. Prezent taki ma duszę. A karta..
u mnie te różne pierdołki, figurki, słoniki, ramki... co leża w szufladzie na pewno duszy nie mają ;)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
byłm w sobote na paraptówie i kupiłam patelnie beztłuszczowa :) i wódeczke
Cena 150 zł, tak więc rzeczy za taką kwotę raczej nie powinny walać się/nie walają się po szufladach.
różnie bywa, jakby mi jakiś szmelc kupili to bym nie postawiła na honorowym miejscu tylko dlatego, że za 150 zł. I nie to że byłabym niewdzięczna. To sie jeszcze musi podobać, a nie tylko kosztować. A wiadomo, że w gusta trudno trafić.
To zależy też od tego jak bliscy nam są Ci ludzie, których obdarowujemy.
ludzie ze sztuką związani wiec nic co może przypominać ART za 150 zł nie odważę się im kupić

innym nzajomym kupilam raz wielkiego słonia z tego wypasionego sklepu w GB i był boski

ale tu sie nie odważe

dawjcie dawajcie więcej :)

ja nie lubie kucrzołapaczy - czyli pierdół do ustawiania
lubię praktyczne rzeczy :)
kup wino i zestaw korkociągów
lub wino i kieliszki
Fajnym prezentem jest lampka solna no i ma zdrowotne właściwości

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

księgowa?? czy warto? (46 odpowiedzi)

post dotyczył będzie pracy.. a właściwie jej zmiany...obecnie pracuję jako powiedzmy pracownik...

Dobry ortodonta (46 odpowiedzi)

dla osoby dorosłej, wada zgryzu, znacie kogoś?

Wakacje z dziećmi (123 odpowiedzi)

nie mamy pomysłu na tegoroczne wakacje z dziećmi 5,5 lat i 3 lata byliśmy w zakopanym i...

do góry