Widok
Co na pierwsze zmarszczki mimiczne
Mam 27 lat,dość dobrze widoczne zmarszczki na czole,szczególnie jedna wyryta krecha i dwie pionowe między brwiami.Co zacząć stosować,jakie kremy?Czy naprawdę są skuteczne,czy szkoda na nie kasy,bo wiadomo że jakieś dobej jakości trzeba kupować,a może jakiś zabieg u kosmetyczki.Poradzcie coś,spędzają mi one sen z powiek.Z góry wielkie dzięki.
Botox to za wcześnie :-)) a i tak działa na kilka miesięcy. Jestem po pierwszym zabiegu pillingu migdałowym, zobaczymy, czy będą efekty (jeszcze 4-3 zabiegi).
Krem jest do stosowania wieczorem, jest dość wydajny, na mnie działa. W Wlk. Brytanii w sklepie internetowym znalazłam go za 40 funtów.
Niestety, trzeba się pogodzić z wiekiem, a zmarszczki mimiczne nie są takie złe :-)- dodają charakteru :-)
Krem jest do stosowania wieczorem, jest dość wydajny, na mnie działa. W Wlk. Brytanii w sklepie internetowym znalazłam go za 40 funtów.
Niestety, trzeba się pogodzić z wiekiem, a zmarszczki mimiczne nie są takie złe :-)- dodają charakteru :-)
Zamów http://www.activeholidays.pl/najlepsze-wypelniacze-z-lidokaina/ efekty zobaczysz naprawdę szybko.
Ja polecam Yves Rocher Inositol Vegetal -dla mnie jest super uzywam od kilku lat. Osobny na dzien i na noc. Inne ich kosmetyki przeciwzmarszczkowe tez sie sprawdzaja-maja serie dla roznych grup wiekowych-moja mama tez od wielu lat zadowolona. Warto miec karte stalego klienta albo zarejestowac sie w necie (to dwie osobne sprawy w tej akurat firmie) dostajesz wowczas ciekawe oferty promocyjne i wtedy warto kupic "na zapas" ;)
Ja też miałąm bruzdę na czole miedzy brwiami i az żałuje że nie zrobiłam zdjecia przed i po...
W kazdym razie polecam serum Estee Lauder- Idealist
W kazdym razie polecam serum Estee Lauder- Idealist
a ja ci polecam botox. nie prawda, że za wczesnie. wystarcza na rok i ładnie wyprostuje ci lwią między brwiami u krechę na czole. ja nie wierzyłam, że moja się wyprostuje , a jednak;) a miałam ją przynajmniej od 10 lat (taka nasza uroda rodzinna) po to podaje się botox, żeby kolejne się nie pogłębiały. w tej chwili wszycy najlepsi dermatolodzy podają różne wypełniacze i nie mają nic przeciwko. tylko kwestia ceny
Ja tez mam taką kreskę a nawet 2 male miedzy brwiami. U mnie tez to rodzinne. Do tego nosze okulary a czasem nie i mruże oczy. No i narwaniec ze mnie więc bogata mimikę mam. Powiedz proszę w jakim gabinecie robilas ten botox i jaka cena. Szukam tez info w Gdańsku, gdzie dobrze i bezpiecznie robią kontur ust.Pozdrawiam
za 400 masz całe czoło. ja miałam trzy poprzeczne krechy głębokie i było to moją zmorą. miałam już je jak miałam 23 lata;( od tegpo czasu mineło ponad 10 lat i się pogłębiały. a teraz nie ma ponich śladu;) taki niewielki, ale te między brwiami wyprostowały się zupełnie. ja jestem zadowolona. ale jest tyle zwolenniczek co przeciwniczek. koleżanki robią raz w roku przed wakacjami. bo tak wystarcza. i też są zadowolone. mówią, że żałują, że tak późno się zdecytowały. a ja namówiłam jeszcze moją mamę, bo schudła 8 kg (robiła inplanty i jeść za bardzo nie mogła) i ta buzia jakby zapadnięta była. a teraz ma ładną pełną i wygląda na 10 lat młodszą. i jest bardzo zadowolona. nie ma efektu naciągniętej buzi, jak w telewizji, tylko po prostu zdrowszej. ale wyboru każdy musi dokonać sam;)
ok. 300 zł
mi na więcej
Siostra moja zafundowała sobie botox, ale w okolice oczu, wiek siostry 26 lat. W czoło ponoc nie wstrzykuje się, bo czoło podtrzymuje mięśnie twarzy i można później maskę mieć na twarzy. Płaciła w Gdyni 500 zł, zabieg widoczny po 14 dniach, utrzymuje się do 6mc.
Cokolwiek w życiu robisz, nie ma większego znaczenia. Ale ważne jest, żeby to robić
Mamamarty- ten o ?:
http://allegro.pl/estee-lauder-idealist-orginalny-75ml-najtaniej-i1194411724.html
Muszę mojej mamie dać cynka, bo ona się usilnie "botoxuje", a to też uzależnia, bo jak tu nie kontynuować bycia Pamelą Anderson :)Przecież nie może być widac zmarszczek w wieku 60 lat!!!!!!!!!!!
heheh
http://allegro.pl/estee-lauder-idealist-orginalny-75ml-najtaniej-i1194411724.html
Muszę mojej mamie dać cynka, bo ona się usilnie "botoxuje", a to też uzależnia, bo jak tu nie kontynuować bycia Pamelą Anderson :)Przecież nie może być widac zmarszczek w wieku 60 lat!!!!!!!!!!!
heheh
Aniu tak. Ale to tak na naszą cerę.
Mamie polecam "Prefectionist" też EL
Też działa :)
No i do dojrzałej cery to wypróbowane przez moją teściową kremy z serii "Precision" Chanel.
No to to już wogóle petarda. Ja wspomagałam sobie własnie tym kremem ta bruzdę między brwiami :) Miałam wrażenie że po tygodniu była mniejsza :p
Mamie polecam "Prefectionist" też EL
Też działa :)
No i do dojrzałej cery to wypróbowane przez moją teściową kremy z serii "Precision" Chanel.
No to to już wogóle petarda. Ja wspomagałam sobie własnie tym kremem ta bruzdę między brwiami :) Miałam wrażenie że po tygodniu była mniejsza :p