Widok

Co na prezent na walentynki ;0)

Przymorze Małe Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
dziewczyny poszukuje oryginalnego pomusłu na prezen dla męża lubie go zaskakiwać,ale pomysły mi sie wyczerpały ma juz breloczek z dedykacją ze zdieciem,poduszke z fotką,i sto milionów innych rzeczy ,ale szukam czegos sama niewiem co go powali na łopatki ;0) pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
My z mężem zrobiliśmy sobie wspólny prezent - idziemy na zabawę karnawałową.
Ja zamówiłam mężowi taką poduszkę
http://www.koszulki.com/cgi-bin/shop.pl?id=31&sid=32802897&pin=87529736881062&mod=03&towar=199212&pt=52&lang=pl&ppts=
Mama Maji (10 lat),Julianka (8 lat) i Marysi (5 lat)

image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
A ja może kupięr mężowi portfel skórzany, albo coś słodkiego - poza tym my często mamy walentynki więc nie popować mu potrzebuję jakiegoś sztucznego święta by kupować prezenty i okazywać uczucie
My stawiamy raczej na wspólne wyjścia do restauracji. Co kto lubi :) Z tego co pamiętam z jakiegoś wątku prezentowego, kobitki kupowały bon na Kolibki, na skok ze spadochronem, ogólnie klimat sportów ekstremalnych i panom się podobało.
image
image
superowo bardzo oryginalne ;0) dziekuje za super pomysły napewno zjakiegos skorzystam
no tak tylko my bardzo czesto wychodzimy sobie na kolacje lub gdzies razem i potrzebuje czegos ekstra ;0) a takie swieto jest dobrym pomysłem naokazanie sobie miłosciinaczej niz zawsze prawda ;0) pozdrawiam
-walentynkowy wyjazd do spa :)
-na stronie party box mozna zamowic fajne prezenty - ostatnio widzialam jakies gry milosne dla dwojga :)
my nie robimy sobie prezentow tylko idziemy na kolacje,pozniej czesto do kina lub w jakies inne miejsce i mamy mily wieczor i wszyscy sa zadowoleni:)
ja męzowi kupilam ramke z naszymi zdjecmi z dedykacja i napisam z boku "kocham Cie"
Cos takiego:
http://www.allegro.pl/item892161411_ramka_na_zdjecia_grawer_przesylka_0zl_prezent.html

i brelok:
http://www.allegro.pl/item898898652_prezent_na_walentynki_brelok_ze_zdjeciem_30x35.html
takie drobiazdzki, ale podobały mi sie, a i pamiatka fajna:)

Ale to kwestia gustu:)
image
image
kasiaczek sliczny ten brelok:)
super kasiaczek bardzo fajny pomysł i swietny breloczek pozdrawiam;0)
hehehhehe
A może coś innego...

image

Podaruj swojemu Walentemu Twoje profesjonalne zmysłowe zdjęcia lub ofiaruj swojej Walentynce sesje zdjęciową do wykorzystania w dowolnym terminie.

W sprawie oferty / pytań / uwag proszę o kontakt http://www.maziarz.pl/o/kontakt/

Zapraszam do mojego studia fotograficznego w Gdańsku na walentynkową sesję zdjęciową...
m też małoorginalnie, gdzieś pójdziemy sobie ale na krótko, bo jak są małe dzieci to dłuższe wypady dla przyjemności są utrudnione niestety.
U nas to by można 3 dni świętować, bo ja 15 mam urodziny a 16 rocznica naszych zaręczyn :)
image
fotografia ślubna, chrzciny, ciąża,rodzinnie- http://www.betrisa.pl
my oddajemy dziecko do rodzicow idziemy na kolacje a po kolacji na impreze ze znajomymi
Powiem Wam szczerze, ze ja juz mam dosyc walentynek spedzonych w kinie. Na kolacyjke czy obiadki czesto jezdzimy wiec to zadne urozmaicnie...nie mam pomysłu :((
A my nie wiem co zrobimy :(
Nie ukrywam, że ze względu na Maję nie pójdziemy na kolacyjkę, ani nigdzie. Będziemy siedzieć w domu. Nie chcę zostawiań małej na wieczór przez cały rytuał kąpieli i wieczornego karmienia. Poza tym nie mamy małej z kim zostawić :( Ehh...
ewwa, ja myślę nad jakimś dobrym jedzonkiem i filmem w domu, z owocem miłości w komplecie ;-)
image
image
tak na serio robicie takie tandetne prezenty jak ramka czy brelok? troche podstawówka to zajezdza
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
wiesz co żałosna wypowiedz ze podstawówka zajeżdza ,moj maż ma breloczek i jest bardzo z niego zadowolony.To jestem ciekawa jakie masz pomysły nie z podstawówki masakra taka wypowiedz!!
Ja wolę gdzieś wyjść razem, aniżeli dawać prezenty- i vice versa- je otrzymywać.

Jeśli nie mam pomysłów, to już ostatecznie coś kupię.

Brelok- a co w tym złego??Jesssu, ludziska, nie róbcie z tego afery.

My akurat w tym czasie będziemy na wycieczce, więc w sumie coś tam na miejscu wymyśle.
Zresztą- nie lubię tego "święta"- powinno się często sobie "dogadzać", a nie tylko 14 lutego;)!
image

image

idziemy się zrelaksować do ce-ce.
ja wybrałam masaz miodowy a mój mąż aromatyczny.
O..i extra!!!!!!!!
image

image

swietny pomysł bardzo oryginalny ;) zycze wam udanych relaksujacych chwil pozdrawiam
mam nadzieje, ze choć na chwilę odetchniemy.

pozdrawiam :)
Znalazłam świetną stronkę zobaczcie może znajdziecie coś dla siebie http://aksamit.pl/
Ja znalazłam dla mojego mena słodki prezencik. :D

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Lek. Paulina Przyłucka ginekolog do prowadzenia ciąży - proszę o opinie (34 odpowiedzi)

Witam,l Czy ktoś może się wypowiedzieć o pani dr. Paulinie Przyłuckiej.

Czy posiadanie dzieci jest warte zmiany stylu życia? Czy wychowywanie dzieci jest przyjemne? (47 odpowiedzi)

Od jakiegoś czasu zastanawiam się nad urodzeniem dziecka, więc chciałem zapytać. Właśnie...

Płaczące dziecko a sąsiedzi (70 odpowiedzi)

Witajcie, piszę bo mam ogromny dylemat i ciekawa jestem, czy ktoś może sobie z czymś podobnym...

do góry