Widok

Co pod suknię?

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny, wiem jedno że chce pończochy samonośne, ale zaczęłam się zastanawiać w jakim kolorze powinny być: czy w kolorze sukni czyli jakiś delikatny odcień białego, czy może w kolorze naturalnym skóry?
Co Wy kupujecie, zaznacze że w trakcie wesela chcę zmienić buty na czerwone z lekko odsłoniętym palcem( są wycięte), więc chyba w kolorze naturalnym byłyby lepsze, co wy zakładacie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
jak zwykle ostola- królowa szyku i elegancji - he he :)
twoje opiewane stroje, amkijaze dopradzaja mnie do smiechu.
opowiadasz o tym jak duzo masz pieniedzy, potem by zaoszczedzic to kupujesz tanio pieluchy.

btw. niedawno szukałas litosci u forumek, ktore najpierw objechałaś- opowiadałas ze nie mozesz miec dzieci... ty jestes chora, dziewczyno.

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ładnie tak jechać na kogoś z niezalogowanego nicku hmm?

Huanita, a jak ktoś ma pieniądze to nie może oszczędzać??????????? co ma jedno do drugiego????????????
nie ma siły która by mnie zmusiłą do załozenia rajstop latem :)))

jakbym miała długą suknie i wiedziała ,że nie będzie okazji do zdejmowania butów - na 1000% miałabym gołe nogi, nie widze w tym nic niestosownego.

inaczej sprawa się ma jak się idzie w gości i trzeba zdjąć sandałki , wtedy bosa noga na czyimś dywanie faktycznie może wyglądać nieelegancko , ale tu ratują nas pończochy...

ale na ślubie chyba się w kościele nie ściąga butów z tego co wiem :))
chociaż ludzie są różni...

a odpowiadając na opinie AgiB...

faktycznie ukiszona i spocona w rajstopach dupa przy 35*C to sama klasa i elegancja :)

a jeszcze i te poty w końcu na twarz wystąpią w postaci nieszczególnej miny... sam szał,

i całe wesele myśleć ze się umrze jako berlinka w gumowatym ubranku - po prostu rewelka,

byłam na wielu weselach i widziałam wiele gołych nóg i sandałków, przypominam ze klasa to nie tyle cecha ubioru co charakteru

a wybitnym bezguściem i brakiem wyczucia jest sztywne trzymanie się wytycznych, bez zastanowienia nad ogólnym kontekstem i samopoczuciem....

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
brawo !!! ;)
"ukiszona i spocona w rajstopach dupa przy 35*C to sama klasa i elegancja :)"

pięknie napisane ;)
super napisane i podpisuję się pod tym :)

zwłaszcza pod ukiszoną dupą :D:D
;) ja też zamierzam wystąpić na gołe nogi i nie widze w tym nic złego.
kolejna wypowiedz na poziomie chaberku- "ukiszona dupa" Brawo !
to juz zrezsta nie pierwsza. nie dziw się ze tracisz klientów, troche kultury i rozeznania w temacie.
1. utraty klientów nie zauważam, może dlatego ze jak już niejednokrotnie pisałam weselnik nie jest jedynym ich źródłem :))

2. może dlatego ze większość moich klientek przychodzi do mnie po dobry towar a nie egzaltowane gadki :)))

3. "ukiszona dupa" nie jest wulgaryzmem, podejrzewam ze wydźwięk podobny będzie do "usmarkanego nosa" i "spoconych nóg"

generalnie jak ktoś nie wie jak się czepić to udaje arystokratę typu "bułkę przez bibułkę a ...cała paszczą - resztę sobie dopowiedz o delikatna, z domu Francuski Piesek, a słoma z butów wystaje hehe

.. no i ten spocony tyłek

gdybyś musiała więcej mówic a nie kleic materiał- to nie mialabys ani jednej.

wulgaryzm wulgaryzmem, ale jak dla mnie --wypowiedz dno. po raz kolejny.

nikt nie udaje arystkoratki- tylko w pewnym wieku chodnikowy jezyk zaczyna przeszkadzac.

no cóż...pudło

wymądrzanie się nie wyszło Tobie zdecydowanie :)
złośliwość także...

chodnikowy język to nie tylko słowa a także intencja wypowiadanych słów, myślę ze znacznie bardziej chodnikowa jest bezinteresowna próba bycia złośliwym... zwłaszcza że temat wątku tyczy rajstop w upale.

pozostaje mi życzyć miłego dnia koleżance polonistce, gdybyś zajęła się czymś konstruktywnym, a nie cenzurowaniem słów na forum i czepianiem się czegokolwiek w celu zabłyśnięcia, może świat by na tym jakoś skorzystał :)

pudło !

z "polonistyką" mam tyle wspolnego co ty z kulturalnym wypowiadaniem sie.

pozdrawiam !

litości... z tą polonistyką to była ironia....

ale nic to, tak czy siak nie zauważam u siebie jakiegoś porażającego braku kultury, może trochę barwniejsze słownictwo, wynikające zapewne z fakty iż zajmuję się sztuką, a ona potrzebuje rozmaitych, mocno działających na wyobraźnię środków wyrazu...

nadal uważam że "ukiszona dupa" oddaje najlepiej to co miałam w tym momencie na myśli, słowa które niemalże dają poczuć specyfikę tego zjawiska,

chociaż jakby się przyjrzeć słowa typu "spocone pośladki", "zaparzone krocze" niby kulturalniejsze, ale jakby bardziej obsceniczne, no i nie brzmią już tak zabawnie i zrozumiale... ach te dylematy poety...

pozostaje mi tylko pogratulować kultury Tobie, zarówno tej w zakresie słów jak i intencji, faktycznie ponad poziomy się wznoszą....

aż mi się łezka zakręciła
rajstopy w sprayu sa super rozwiazaniem, trzeba oczywiscie to rownomiernie rozprowadzic, noga ma wyrownany kolor, skora jest taka lekko napieta, wyglada to super - jestem wielka fanka tego typu rozwiazania

co do rajstop , golych nog , sandalkow itp, trzeba tez wziac pod uwage to ze do niektorych sukien slubnych pelne buty poprostu nie pasuja i sandalki sa jedynym rozwiazaniem , moja suknia jest tak lekka i zwiewna a do tego krotka, ze w pelnych butach wygladalabym poprostu smiesznie i to dopiero wylby brak klasy, ladna opalona noga, zadbana stopa zawsze wyglada z klasa w eleganckich sandalkach na obcasie

nie przypominam sobie, zeby mi się cokolwiek "ukisiło".

co do "barwnego języka" i postów z brawami się nię wypowiadam.
...a potem przyjdą noce
jak psy wierne pod nasz dom...
powiedzcie miedzy czym a czym ten bój?
pończochy vs rajstopy czy
gołe nogi vs rajstopy i pończochy
bo sie juz zawinełam.
wg mnie różnica pomiedzy pończochami a rajstopami żadna!
jedyne to 20cm odkrytego uda i pośladków(zalezy też co zakładamy na 4 litery)
ja również rozważam gołe nogi bo trochę będzie za ciepło ale zobaczę jeszcze jaki będzi komfort bucików ale plasty Compeed kupię:))
Nie no ja mysle ze kolezanka "polinistka" nawet specjalnie o nic nie walczy, ot jeszcze jednak z moich "fanek", ktora nie moze sobie podarowac zlosliwosci pod zdresem mojej jakiejkolwiek wypowiedzi... szkoda ze zupelnie niepotrzebnie (i bezzasadnie) naszemu kochanemu chaberkowi sie oberwalo... A propos "ukiszona dupa" - sformuowanie idealnie pasujace do sytuacji! ;-)
Tara Marta urodziła sie 06/09/2010 o godz 10:17 ważąc 3,9 kg i mierząc 53 cm
do góry