Widok
Agnieszko, przypomnij mi pytanie na mojego maila po weekendzie, bo dziś odbieramy film od Pana Mariusza, więc po weekendzie będę miała dla Ciebie wieści. \Na razie kadry z naszego filmu na stronie filmartu podobają nam się bardzo. Tylko koniecznie na maila agkasp@poczta.onet.pl bo po ślubie już tak często nie zaglądam na forum
No więc nie wytrzymaliśmy do weekendu i mimo masy pracy obejżeliśmy 3 godziny filmu wczorej. bardzo, bardzo, bardzo nam się podoba. pan Msariusz porobił super podkłady muzyczne (utwory przez nas wybrane, alle umieścił je w super momentach i bardzo dobra jakość dźwięku). Naprawdę super. Kiczu tylko tyle ile konieczne. Gorąco polecamy Agnieszka i Jurek
I wiesz co jeszcze ważne w dopasowaniu podkładów muzycznych. Mieliśmy wrażenie, jakbyśmy nie wybrali tylko utworów, ale każdą minutę sami podkładali. Pan Mariusz zrobił to tak jak chcieliśmy. Wtedy kiedy dźwięk oryginalny był cenny - fajne rozmowy - wszystko zostawił. W momencie kiedy tylko wyglądało że zaraz zaczną się rozmowy-dłużyzny od razu wchodził podkład muzyczny tekstem dopasowany do terści filmu. Fajnie
Bardzo się cieszę, że są Państwo zadowoleni z moich usług. Do każdego filmu podchodzę indywidualnie, z pełnym zaangażowaniem, tak jakbym robił go dla siebie albo kogoś znajomego.
Jednakże, to jaki jest efekt finalny zależy nie tylko ode mnie, ale również, od współpracy ze mną Pary młodej, i od właściwej organizacji wesela.
Pozdrawiam Agnieszkę i Jurka życząc wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia i dziękując za pozytwną opinię, a wszystkich mających zamiar wstąpić w związek małżeński zapraszam na moją stronę
www.filmart.end.pl
na której kadry z filmów mogą być wskazówka jak udekorować salę, samochód, jaką wybrać wiązankę ślubną itp.
Jest juz kolejna galeria.
Jednakże, to jaki jest efekt finalny zależy nie tylko ode mnie, ale również, od współpracy ze mną Pary młodej, i od właściwej organizacji wesela.
Pozdrawiam Agnieszkę i Jurka życząc wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia i dziękując za pozytwną opinię, a wszystkich mających zamiar wstąpić w związek małżeński zapraszam na moją stronę
www.filmart.end.pl
na której kadry z filmów mogą być wskazówka jak udekorować salę, samochód, jaką wybrać wiązankę ślubną itp.
Jest juz kolejna galeria.