Widok
Polecam gorąco ten zespół. Grali u mnie na weselu nie zapomne tego dnia nigdy nigdy:) Było IDEALNIE!! Jak ktoś chcialby ich posłuchac to prosze http://chomikuj.pl/kamil-krauza
Rany... Kolejny zespol ktory jest najlepszy.... Tak poczytac te wypowiedzi to wychodzi ze wszyscy sa najlepsi a jak posluchac to uszy wiedna... Nie pije oczywiscie do tego zespolu, bo go nie slyszalem, ale juz zabawne to ze wszyscy krzycza ze zespol najlepszy, najlepszy... A prawda taka ze komus sie moze podobac a drugiej osobie juz nie bedzie... jakby nie mozna bylo napisac dlaczego uwazasz ze najlepszy, co ci sie tak podobalo, a tak w ogole to ta forma wypowiedzi wyglada raczej na reklame kogos zainteresowanego :P
Grali na moim weselu 11.06.2011. Obawiałem się trochę, że młodzi - może dadzą plamę...To okazało się ich największym atutem. Młodzi, pełni energii, wyśmienity wokal Eweliny i Kamila. Bardzo fajnie wychodzą różne spontaniczne mixy Groszka i reszty zespołu. Wszyscy goście byli pod wrażeniem. Bardzo gorąco polecam wszystkim narzeczonym, którzy jeszcze nie wybrali zespołu na swój ślub. A tym, którzy już wybrali radzę się zastanowić nad zmianą na zespół "Party"
Do Szanownego zespołu Party z Gościcina oraz ich rodziny, gorących sympatyków i znajomych:
Rozumiem, że jesteście młodzi i energiczni ale opanujcie się trochę. Nie róbcie sobie żałosnej autoreklamy postami w stylu "Nie ma Lepszego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Są Najlepsi!!! ;) Cudowna gra!...".
Takie opinie w ogóle nie są wiarygodne. Jeśli już koniecznie chcecie istnieć na tym forum, to poproście Parę Młodą po weselu, aby właśnie tutaj wystawili Wam referencje. Chyba nie macie się czego obawiać?
Nie chcę Was krytykować , tylko zwrócić uwagę, że lepiej zająć się muzyką a nie szemranym marketingiem.
P.S. Właśnie ze względu na muzykę wybrałam Was (notabene za na prawdę niemałe pieniądze) na moje przyszłoroczne wesele. Gdybym czytała wcześniej te lukrowane posty, to byłabym za pewne mniej entuzjastycznie do Was nastawiona. Po prostu na tym forum zachowujecie się nie profesjonalnie.
Rozumiem, że jesteście młodzi i energiczni ale opanujcie się trochę. Nie róbcie sobie żałosnej autoreklamy postami w stylu "Nie ma Lepszego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Są Najlepsi!!! ;) Cudowna gra!...".
Takie opinie w ogóle nie są wiarygodne. Jeśli już koniecznie chcecie istnieć na tym forum, to poproście Parę Młodą po weselu, aby właśnie tutaj wystawili Wam referencje. Chyba nie macie się czego obawiać?
Nie chcę Was krytykować , tylko zwrócić uwagę, że lepiej zająć się muzyką a nie szemranym marketingiem.
P.S. Właśnie ze względu na muzykę wybrałam Was (notabene za na prawdę niemałe pieniądze) na moje przyszłoroczne wesele. Gdybym czytała wcześniej te lukrowane posty, to byłabym za pewne mniej entuzjastycznie do Was nastawiona. Po prostu na tym forum zachowujecie się nie profesjonalnie.
kamyk, a ty z kąd możesz wiedzieć że to oni napisali??
Jeśli nie wiesz napewno że to oni pisali to nieosądzaj,
może komuś się podobało i w ten sposób napisał.
Dopisze coś tu jak już będzie po moim weselu to wam powiem czy mi się podobało.
-------------------------------------------------------
"Niesądź a nie będziesz osądzany"
Jeśli nie wiesz napewno że to oni pisali to nieosądzaj,
może komuś się podobało i w ten sposób napisał.
Dopisze coś tu jak już będzie po moim weselu to wam powiem czy mi się podobało.
-------------------------------------------------------
"Niesądź a nie będziesz osądzany"
Witam, Gram w Zespole Party od ponad roku. Nie wypowiedzialem się do tąd na tym forum. Czytalem i analizowalem kazde slowa w naszym kierunku. Kazdy ma prawo wypowiadania sie i zdawania relacji z tego jak my gramy. to ze jeden napisze "Są zarąbisci" a drugi odpisze "Ze ciency jak sik pająka" to wasze opinie, macie do tego prawo i nie trzeba tego czytac w regulaminach zeby to wiedziec. ale teksty typu "Jaki Żal robią sobie samo reklame" to nie swiadczy zle o nas,a albo o konkurencji albo naprawde nie wiem o kim i co takim ludziom zrobilismy, moze faktycznie komus nie podpasowac, nie ma zespolu ktory kazdym gosciom bedzie odpowiadac, trzeba poprostu sie dostasowac i zagrac tak by poprostu kazdemu sie podobalo i by para mloda byla zadowolona i goscie dlugo nas pamietali Jedno tylko chcialbym wyjasnic najbardziej..nie robimy sobie samoreklamy na fourm a na weselach i zabawach okolicznosciowych.
Pozdrawiam
Nie Oceniaj Póki Nie Usłyszysz i Nie Zobaczysz
A Ty droga Anno naucz się kultury- to cenniejsza umiejętność niż poprawna składnia i pisownia.
Zaś co do zespołu, to byłam gościem na weselu, na którym grali i zrobili na mnie bardzo dobre wrażenie. Muzyka żywiołowa z dobrym rytmem do tańca. Zespół był bardzo elastyczny, a co za tym idzie szybko odnajdywał się w niespodziewanych sytuacjach (np. konkursach lub w specjalnych pomysłach gości). Plusem była też umiejętność nawiązywania kontaktu z weselnikami, a nie tylko stanie i suche granie. Podobało mi się też to, że członkowie zespołu wizualnie prezentowali się bardzo elegancko, a przy tym nie widziałam, aby spożywali alkohol. Na koniec dodam jeszcze, że z racji swojego wieku są otwarci na wszelkie pomysły ze strony Młodych, czyli najzwyczajniej w świecie jeszcze im się chce robić to za co im płacą.
Z ręką na sercu polecam. Sama po tamtym weselu zamówiłam ich, aby grali i u mnie.
Zaś co do zespołu, to byłam gościem na weselu, na którym grali i zrobili na mnie bardzo dobre wrażenie. Muzyka żywiołowa z dobrym rytmem do tańca. Zespół był bardzo elastyczny, a co za tym idzie szybko odnajdywał się w niespodziewanych sytuacjach (np. konkursach lub w specjalnych pomysłach gości). Plusem była też umiejętność nawiązywania kontaktu z weselnikami, a nie tylko stanie i suche granie. Podobało mi się też to, że członkowie zespołu wizualnie prezentowali się bardzo elegancko, a przy tym nie widziałam, aby spożywali alkohol. Na koniec dodam jeszcze, że z racji swojego wieku są otwarci na wszelkie pomysły ze strony Młodych, czyli najzwyczajniej w świecie jeszcze im się chce robić to za co im płacą.
Z ręką na sercu polecam. Sama po tamtym weselu zamówiłam ich, aby grali i u mnie.
Ogarnij się z tą nagonką pod adresem tego zespół, bo to Ty zaczynasz być mało wiarygodny/a. Byłam gościem na weselu w maju br., na którym grali i wyżej napisana przeze mnie opinia jest opinią rzetelną i obiektywną. Nie znam osobiście nikogo z tego zespołu, a nawet nie pochodzę z tego rejonu Polski, więc uwierz, że nie mam ŻADNEGO interesu w wyrażaniu pozytywnych opinii na ich temat. Zaczyna mnie tylko irytować to, że zespół naprawdę zasłużył na dobre słowo, a ktoś na siłę próbuje odebrać im to na co sobie sami zasłużyli.
I tak jak jeszcze mogłam przez moment uwierzyć, że faktycznie ktoś robi autoreklamę, tak w tym momencie, gdy ja zostałam o to posądzona to Twoja wiarygodność w moich oczach spadła do ZERA. Nie oczerniaj innych bez podstaw- rada na przyszłość.
I tak jak jeszcze mogłam przez moment uwierzyć, że faktycznie ktoś robi autoreklamę, tak w tym momencie, gdy ja zostałam o to posądzona to Twoja wiarygodność w moich oczach spadła do ZERA. Nie oczerniaj innych bez podstaw- rada na przyszłość.
http://chomikuj.pl/kamil-krauza/ZESP*c3*93*c5*81+MUZYCZNY+PARTY telefon 889624437
Witam. Jak ten zespół się reklamuje to brak słów,sami siebie wychwalają, a to demo (nie obrażając) niezbyt zachwycające. Moja siostra wzięła ich na wesele i nie byliśmy zbytnio zadowoleni, słabo prowadzą imprezę. Repertuar ok, to sprawa gustu, wiadomo, ale ogólnie to słaby zespół.
Za rok wyprawiam swoje wesele i na pewno nie wezmę ich, mam o wiele tańszy i ciekawszy zespół.
Pozdrawiam wszystkie przyszłe małżeństwa, powodzenia w wyborze zespołu ;)
Za rok wyprawiam swoje wesele i na pewno nie wezmę ich, mam o wiele tańszy i ciekawszy zespół.
Pozdrawiam wszystkie przyszłe małżeństwa, powodzenia w wyborze zespołu ;)
Jeżeli polecasz... to jesteś stałym bywalcem. Ja dziękuję... Osoba ~Krzychu oraz ~http://www.chamsko.pl to jeden autor - następnym razem zerknij na swoje IP mądralo. Szkoda, że tacy ludzie jak Ty zaśmiecają temat.
Pier**enie o szopenie , te wszystkie minusy przy opiniach to też oni tak ?
sam gram w zespole muzycznym i na naszych forach też pełno konkurencji więc wiem, ze każdy zespół przez internautów będzie nokautowany, bo tak i już,,,o konkurencji nie wspominając, więc weźcie się ogarnijcie,, idźcie do nich na wesele i sami zobaczcie, potem napiszcie cokolwiek..
sam gram w zespole muzycznym i na naszych forach też pełno konkurencji więc wiem, ze każdy zespół przez internautów będzie nokautowany, bo tak i już,,,o konkurencji nie wspominając, więc weźcie się ogarnijcie,, idźcie do nich na wesele i sami zobaczcie, potem napiszcie cokolwiek..
Jak grają to nie wiem i w zasadzie mało mnie to interesuje, bo po poczytaniu postów, widać tylko, że ich istnienie na forum opiera sie na ciągłym pisaniu achów i echów w 99% przez osoby o tym samym IP lub niemal identycznym gdzie zmienia sie ostatnia cyferka. To jest jeszcze bardziej irytujące niż posty Massuany, z tym że on przynajmniej pisze otwarcie a nie anonimowo.
Ładnie cie wali :) jak zresztą każdego kto poprostu jest tępym ch,,i albo im zazdrości albo na chama upiera sie ze grają żle a są doskonali :).
pozdrowienia od http://www.chamsko.pl
pozdrowienia od http://www.chamsko.pl
A ja byłam jakiś miesiąc temu na weselu, gdzie grał zespół Party, wszystko fajnie, ale strasznie drodzy bo po całej imprezie, naliczonych dodatkowych godzinach okazało się, że młodzi musieli zapłacić 4800zł czyli masakra jak dla mnie, mimo, że cena wyjściowa to 3500zł. Dziwne. Ale już znalazłam inny równie dobry zespół i to za dobre pieniądze bez dodatkowych kosztów.
Zgadzam się z "Darkiem;)" i "Ash". Po pierwsze nie trzeba mieć wykrztałcenia żeby dobrze grać, to tylko papierek, liczy się talent.
Więc ja napisze swoją opinię.
Niektóre piosenki na ich stronie nie podobały mi się a niektóre tak i te mnie przekonały by wziąść ich na wesele, wiadomo zawsze są obawy, ale niepotrzebnie. Mieliśmy wesele 23.06.2012 jesteśmy bardzo zadowoleni, goście byli w różnym wieku i młodsi i starsi, dużo osób nam mówiło: super wesele. gdyby mi się niepodobało to by nie mówili nic.
Ja ich polecam ale zaznaczam, rzecz gustu ;)
I nie jestem z zespołu, jak ktoś by chciał mogę użyczyć płtyę z wesela ;) (Wejherowo)
Na weselu konkursy które sami wybieraliśmy (jest strona w necie z konkursami) zespół miał też swoje propozycje. Pociąg bardzo wesoły, wychodziło trzech muzyków (trąbka, saksofon, akordeon) i myśmy za nimi prowadzili pociąg ;), wszystko było konsultowane co chcieliśmy to było, cóż więcej mogę powiedzieć...to tyle ;)
I nie jestem z zespołu, jak ktoś by chciał mogę użyczyć płtyę z naszego wesela ;) (Wejherowo)
Więc ja napisze swoją opinię.
Niektóre piosenki na ich stronie nie podobały mi się a niektóre tak i te mnie przekonały by wziąść ich na wesele, wiadomo zawsze są obawy, ale niepotrzebnie. Mieliśmy wesele 23.06.2012 jesteśmy bardzo zadowoleni, goście byli w różnym wieku i młodsi i starsi, dużo osób nam mówiło: super wesele. gdyby mi się niepodobało to by nie mówili nic.
Ja ich polecam ale zaznaczam, rzecz gustu ;)
I nie jestem z zespołu, jak ktoś by chciał mogę użyczyć płtyę z wesela ;) (Wejherowo)
Na weselu konkursy które sami wybieraliśmy (jest strona w necie z konkursami) zespół miał też swoje propozycje. Pociąg bardzo wesoły, wychodziło trzech muzyków (trąbka, saksofon, akordeon) i myśmy za nimi prowadzili pociąg ;), wszystko było konsultowane co chcieliśmy to było, cóż więcej mogę powiedzieć...to tyle ;)
I nie jestem z zespołu, jak ktoś by chciał mogę użyczyć płtyę z naszego wesela ;) (Wejherowo)
Miałam wesele 11.08.2012r, muszę przyznać że zespół Party wzięliśmy w ciemno, nie byłam wcześniej na żadnej imprezie z nimi. Mieliśmy obawy, owszem, ale bez pod stawne. Zespół jest super, gdybym miała robić wesele drugi raz wybrałabym go ponownie bez chwili wahania.
Goście cały czas się tylko pytali skąd wzięliśmy taki świetny zespół.
Grali i śpiewali różne piosenki, nie było to takie granie jak w wielu zespołach na jedną nutę, repertuar był urozmaicony, a co najważniejsze piosenki się nie powtarzały. Byłam niedawno na weselu u znajomych i ich zespół przez całe wesele śpiewał wszystkie piosenki po 3-4 razy, co było do obrzydzenia, cały czas to samo.
Ja jestem zachwycona tym zespołem, ale to wszystko oczywiście kwestia gustu.
Pozdrawiam wszystkich
Goście cały czas się tylko pytali skąd wzięliśmy taki świetny zespół.
Grali i śpiewali różne piosenki, nie było to takie granie jak w wielu zespołach na jedną nutę, repertuar był urozmaicony, a co najważniejsze piosenki się nie powtarzały. Byłam niedawno na weselu u znajomych i ich zespół przez całe wesele śpiewał wszystkie piosenki po 3-4 razy, co było do obrzydzenia, cały czas to samo.
Ja jestem zachwycona tym zespołem, ale to wszystko oczywiście kwestia gustu.
Pozdrawiam wszystkich