Widok
Co sądzicie o paskach wybielających?
Potrzebuje pomocy, bo sama już nie wiem, co sądzić... Od jakiegoś czasu używam pasków do wybielania i jak najbardziej jestem zadowolona. Przebarwienia znikają, ząbki faktycznie są jaśniejsze. Oczywiście bez szału, śnieżnej bieli jeszcze się nie doczekałam :D. W czym problem? Cały czas napotykam się w internecie na artykuły jakie to paski nie są niebezpieczne, że zniszczą zęby, że zedrą szkliwo... Co o tym myśleć? Sama od 2 miesięcy już korzystam z pasków i nie mam żadnych efektów ubocznych. Wiem, że najlepszy sposób na wybielanie to dentysta, ale nie ukrywam, to trochę drogi zabieg ;(. Korzystam z tych pasków paski-wybielajace.com/produkt/paski-crest-supreme-flexfit-42-szt-21-sasz. Wygląda na to, że są to spoko paski od sprawdzonego producenta.
Co sądzicie o wybielaniu paskami? Kontynuować? Przestać? Robić przerwy? Już sama nie wiem, trochę boję się o zęby.
Co sądzicie o wybielaniu paskami? Kontynuować? Przestać? Robić przerwy? Już sama nie wiem, trochę boję się o zęby.
Wiesz, podczas rutynowej wizyty u dentysty możesz się zapytać czy to jest szkodliwe.
Z doświadczenie (jednorazowego) u mnie się średnio sprawdziły. To jest efekt bez szału, a mimo równego nałożenia pewne nierówności koloryty na koniec wybielania. Może brakowało praktyki, może produkt słaby, ciężko stwierdzić.
Po forum znajdziesz mnie również na diigo.
Ta strona którą podałaś to albo jesteś właścicielką tej witryny albo ci płacą za jej reklamę. Sama kiedyś u nich kupiłam i nie otrzymałam produktu. Zero kontaktu ze sprzedającym, sprawę zgłosiłam na policje ... ale przez to ze wartość zamówienia była poniżej 200zl to zgłoszenie nie zostało przyjęte. Odradzam zakupu ... lepiej w Rossmanie kupić białą perle lub poszukać bardziej wiarygodny sklep.
Masz na myśli ten sklep https://paski-wybielajace.pl/
Bo trochę to dla mnie zaskoczenie...
Bo trochę to dla mnie zaskoczenie...
Nie chodziło mi o stronę którą podałeś ale o tą która jest głównym poście czyli http://www..paski-wybielajace.com to są oszuści a nie sklep.