Widok

Co sądzicie o poradniku na CD "AGAPE" Może zetkneliście się z innymi?

Wesele Temat dostępny też na forum:
Witam
Zajmuje się działalnością zwiazana z weselami i zastanawiam sie czy warto dać ogłoszenie do poradnika na płycie CD "AGAPE" który podobno jest rozprowadzany w poradniach przedmałżeńskich.
Czy zetkneliście się z nim, co o nim sądzicie, może mieliście do czynienia z innymi jak np. czasopismo Weselnik itp.
Jaka forma reklamy do Was najlepiej trafia?

Bardzo proszę o informacje

P.S. Nie oczekuje odpowiedzi od wydawców w/w poradników.
nie jestem też z żadnym związany.
Nie chce inwestować w reklamę której nie otrzymują osoby na których najbardziej mi zależy.
Dzieki !!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Rzeczywiście po zaliczeniu poradni dostaliśmy taki poradnik. Jest bardzo miło zrobiony... ALE:
Do poradnictwa rodzinnego często przycodzą pary TUŻ przed ślubem, a wtedy to każdy już ma wszystko załatwione, więc na pewno nie korzysta z takich ogłoszeń... Kobiety często boją się wykresików więc wizyty odbywają jakieś miesiąc przed ślubem, a to za późno na załatwianie sali, fotografa czy nawet tortu..
ale sam poradnik jest o.k. - gdyby tylko docierał do Narzeczonych wcześniej..
Cóż dla mnie wystarczającą negacją rzetelnego wykonania (np. uczciwej kolejności pokazywania się reklam) poradnika jest nazwisko jednego z wydawców - MIROSŁAW PUK. Co do uczciwości tego pana mam bardzowiele do zarzucenia. Słowem - nie warto chyba że nie masz co robić z pieniędzmi, ale to i tak jak dasz biednym to przynajmniej będzie z nich jako taki pożytek - tu to tak jakbyś wyrzucił w błoto.
no tak , my też mieliśmy wątpliwą przyjemność rozmowy z panem
PUK(IEM). Prawie nas zmusił do zaklepania terminu na kamerę cyfrową, mimo tego,że mówiłam mu iż mamy umówione spotkania z innymi filmowcami, a poza tym chcieliśmy się zastanowić. Co zresztą chyba jest normalne, prawda? A co się okazało za kilka dni.................p.Puk nie ma cyfrówki na własność ( ale może pożycza--tego nie wiem). Mimo wszystko wydaje mi się, że gdyby był uczciwy to powinien nam powiedzieć o tym. Z jego usług oczywiście nieskorzystaliśmy.
Jak sie okazuje Pan Puk ma bardzo złą opinię. Ale jak widać interes mu sie kreci. Wniosek z tego taki że lepiej żeby nawet źle mówili, ale ważne żeby w ogóle mówili.
Dzięk temu istnieje na rynku i stać go na wynajęcie "biura" i dobrą egzystencje.
Znajdzie sobie jednego "jelenia" za 2000 a człowiek musi 2-3 wesela nakręcić za tą samą cenę.
Ale wracając do tematu mojego wątku (o firmie Mirator wiele już na tym forum powiedziano)
Jaka jest według was najskuteczniejsza i najlepsza forma reklamy np. wideofilmowania. Jak wyznależliście swojego kamerzystę fotografa zespół itp. Gdzie szukaliście? Niech będzie to forma sondy, ankiety.
D Z I Ę KU J Ę ZA W Y P O W I E D Z I

www.filmart.end.pl

Inne tematy z forum Wesele bez ogłoszeń

Dj Waldzior (6 odpowiedzi)

Witam, Czy ktoś zamawiał na wesele Dj waldziora? Jakie opinie? Wiem, ze kiedys był jednym z...

Łazienka (44 odpowiedzi)

Dziewczyny jestem na etapie kupna kafli do lazienki ale nie wiem na jakie sie zdecydowac. Prosze...

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (215 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

do góry