Widok
Co się teraz daje na Chrzest ?
Zostaliśmy zaproszeni na Chrzest i zastanawiam się nad prezentem. Dawno nie było w rodzinie maleństwa, więc i chrzcin nie było, i tak jakby jesteśmy do tyłu, z tym co się teraz daje w prezencie.
Chciałabym tzrobić taki pamiątkowo-praktyczny prezent, coś na teraz i na później. Myślałam na takim pamiątkowym kocykiem (imię, data urodzenia, waga, wzrost) i do tego coś jeszcze ale co ?
Myślałam nad dużym misiem ; leżaczkiem dla malutkiej ,
Młoda mama nic nie chce : kasy nie chce, ,,poważnych'' zabawek nie chce, ubranek nie chce...
Chciałabym tzrobić taki pamiątkowo-praktyczny prezent, coś na teraz i na później. Myślałam na takim pamiątkowym kocykiem (imię, data urodzenia, waga, wzrost) i do tego coś jeszcze ale co ?
Myślałam nad dużym misiem ; leżaczkiem dla malutkiej ,
Młoda mama nic nie chce : kasy nie chce, ,,poważnych'' zabawek nie chce, ubranek nie chce...
jako goście czy Chrzestni?
taki kocyk to raczej pasuje na prezent od chrzestnego
z reguły się mówi, że nic się nie chce... ;)
zobacz co mają - leżaczek/bujaczek, wiele super fajnych zabawek na "za jakiś czas", mata, karuzelka, pozytywka z projektorem - jest bardzo duży wybór świetnych zabawek, na które rodzicom może być szkoda kasy(bo jak się chce kupić wszystko to można zbankrutować)
taki kocyk to raczej pasuje na prezent od chrzestnego
z reguły się mówi, że nic się nie chce... ;)
zobacz co mają - leżaczek/bujaczek, wiele super fajnych zabawek na "za jakiś czas", mata, karuzelka, pozytywka z projektorem - jest bardzo duży wybór świetnych zabawek, na które rodzicom może być szkoda kasy(bo jak się chce kupić wszystko to można zbankrutować)
pomysl z kocykiem fajny ;)
u nas byla kasa, lancuszek z medalikiem,medalik(drugi hehe), krzeselko do karmienia, album taki specjalny dla malucha z grawerem na pierwszej stronie, zamawiany byl od nich :
http://allegro.pl/dzieciecy-album-36x32cm-wlasny-napis-100str-i1532808363.html
to super pamiatka wlasnie na dluzej ;)
u nas byla kasa, lancuszek z medalikiem,medalik(drugi hehe), krzeselko do karmienia, album taki specjalny dla malucha z grawerem na pierwszej stronie, zamawiany byl od nich :
http://allegro.pl/dzieciecy-album-36x32cm-wlasny-napis-100str-i1532808363.html
to super pamiatka wlasnie na dluzej ;)