Widok

Co wybrać Sonocystografia mikcyjna czy cystografia??

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam. Prosze o poradę. Musimy wykonać zabieg cystografi. Skierowanie mamy na polanki. Jednak rozwazam opcję prywatną w Pruszczu gdańskim. Ze względu na historię lekarską bardzo boję się o psychikę dziecka ( ma już 6 lat). Dziecko miało
Bardzo dużą traumę. Dopiero od 1, 5 roku jest spokój i wizyty wyglądają znośnie.
Czy rzeczywiście badanie w Pruszczu to dobra alternatywa? Ktoś wykonywał zabieg odplatnie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam,a to w ogole w Pruszczu robią sono? Jak dzwonilam tam styczniu to do odwołania nie robili. My tez mamy skierowanie na Polanki,termin na środę. Może nie będzie tak źle. Moja córka ma co prawda 3 lata,ale na widok Pań w rejestracji już krzyczy więc jestem lekko przerażona. Pozdrawiam
A jak długo czekaluscie na zabieg na Polankach? Bardzo odległe terminy? Z góry dziękuję za odpowiedź.
SONO CUM w Pruszczu w Gdańskim od marca ma być wznowiony. Zbierane są zapisy. Koszt zabiegu to 600 zlotych. Zabieg wykonuje dr n. med. Dominik Świętoń? Jakieś opinie? Ktoś coś?
Czekalam krótko bo tylko 2 tygodnie! Jutro mamy badanie.
Dziękuję za odpowiedź. Aby zapisać się
dzwonić najlepiej na izbę przyjęć do pielęgniarek ??
Ja dzwonilam di rejestracji RTG bardzo miła obsługa! Trzymam kciuki, my niestety musieliśmy odwolac badanie bo Mała sie rozchorowala :( pozdrawiamy
Dziękujemy. Rzeczywiście bardzo miła obsługa. Pani wszystko wyjaśniła, poradziła. Zabieg umówiony. Czekamy.
Również trzymamy kciuki. Dużo zdrówka Dla malutkiej .

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

ciekawe książki dla 4 latka jakie czytacie? (58 odpowiedzi)

czy możecie polecić jakieś fajne tytuły książek dla 4 latka do poczytania na dobranoc. W...

nnt. Kredyt gotówkowy - proszę o radę (23 odpowiedzi)

Czy ktoś z Was brał może w ostatnim czasie kredyt gotówkowy (ok 30tys.) i mógłby się podzielić...

Gdzie na Wielkanoc z dziećmi??? (25 odpowiedzi)

Hej poszukuję fajnego miejsca na spędzenie Świąt Wielkanocnych z dziećmi. Zależy mi na...

do góry