Widok
Co z Pluszową ?
Dziewczyny przed długim weekendem majowym pojawił się wątek Pluszowej, którą spotkało wielkie nieszczęcie :O(
Dzisiaj po raz pierwszy jestem na necie od zeszłego tygodnia i jestem ciekawa co u Pluszowej jak się trzyma itp.....niestety wątek z przed weekendu został wykasowany.
Co się stało?
pozdr.,
A.
Dzisiaj po raz pierwszy jestem na necie od zeszłego tygodnia i jestem ciekawa co u Pluszowej jak się trzyma itp.....niestety wątek z przed weekendu został wykasowany.
Co się stało?
pozdr.,
A.
No coż Anulka, z tego co wiem, to Pluszowa odwołała weselicho i miała jakies straszne nieprzyjemności z narzeczonym. Wiecej nie pisżę bo nie jestem na tyle kompetentną osobą by rozgłaszać to światu, a pozatym pewnie ona sama nie chce by o tym mówiono. Przykra sprawa, szkoda wielka :(
Pozdrowionka dla Ciebie Anulka :)
Pozdrowionka dla Ciebie Anulka :)
Wydaje mi się że to faktycznie się jej przydarzyło, zresztą ludzka rzecz każdemu może się przytrafić, moi przyjaciele też zerwali ze sobą na 2 miesiące przed ślubem to był dla nas szok i w rodzinie długo jeszcze o nich plotkowali, dlatego podejrzewam co czuje i nie zazdroszczę jej, zresztą widziałam ze na jednym z forum w którym sie udzielała wisi jej ogłoszenie o sprzedaży dekoracji ślubnych wiec chyba sobie tego nie kupiła tak bez powodu
Adriana nie znam dokładnie kwoty, ale za ślub w małym kościółku z tego co pamiętam pani z kancelarii mówiła ze zamknie sie w kwocie 500 zł. Co w chodzi w tą cenę to oprócz zapłaty za księdza chyba tez kościelny i dekoracja którą robią siostry zakonne. A dlaczego tak dużo podejrzewam ze chodzi o to że to jest Kolegiata i tam mogą być tylko dwa śluby dziennie o 19 i 20 wiec musza sobie to odbić, skoro w Oliwie potrafi być nawet kilka dziennie to podobno kosztuje 300 zł.
Nie sądzę żeby to wymyśliła, widziałam się z nią osobiście i odkupiłam od niej misie na samochód, naprawdę wyglądała na przygnębioną i nie sądzę, żeby kupowała dekorację tak sobie dla picu. Naprawdę nic dziwnego, że zniknęła z forum, kiedy chciala sie wyżalić, jak otrzymywała takie odpowiedzi, że wszystko sobie zmyśliła.