Widok

Coś podobnego!

Taki mały kamyczek pociągnął lawinę... Wierzyć trudno...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

I jeszcze jedno:

"Ojejku, jaka jestem dzisiaj roztrzepana!" - widzę i dlatego wybaczam Ci wszystko .

Również to:

"A może raczej od chamstwa?Damskiego CHAMSTWA?Człowieczego chamstwa?! Może się nad tym zastanów nim wrzucisz kolejny żołciowy kamień.Nad swoim postępowaniem może?"

i to:

"Abstrahując od wszystkiego innego, zgadnij z czym twój pseudonim mi się skojarzył?Podpowiem ci maplewood, po prostu z taką przysłowiową wredna małpeczką.Niestety."

Ach, ci nieznośni roztrzepani! Nie wiedzą, co mówią. Gdyby się choć przez chwilkę zastanowili...

Ty (czyli "Ja" czyli nawet nie wiadomo kto)

Nie ucz mnie czym jest chamstwo, bo dobrze wiem.
Uświadamiał mnie w tym zakresie Kiwdul:

"spij spokojnie maplewood...i niech Cie nie dopadnie kryzys przed miesiaczkowy, przekwitania, czy tez kryzys wieku "jakiegos tam" :))) Zycze od serca :)"

"Szczerze zyczylem Ci aby nic cie nie dopadlo...ale chyba spoznilem sie :(((niestety :((((Teraz jedynie moge ci wspolczuc...WIEC WSPOLCZUJE CI......"

"Nie bede jak ty przytaczal twoich zdan...bo to bezsensowne...ty sie w tym milujesz...wiec rob to nadal..ale juz moze znajdz sobie inny obiekt...np kaktusik... co ty na to?"

TO JEST CHAMSTWO! Męska buta i szowinizm.

To wystarczy - te kilka słów, ten jeden gest, żeby poznać człowieka, poznać prawdziwie.

Jak się zresztą okazało... dotkniętych, żal w sercu noszących jest więcej. Więcej tych, którzy widzą i w milczeniu cierpią. Bo chamstwo mocne jest, głośne, bezwzględne. Tupie , wrzeszczy, sprzętami rzuca, wszystko zagłuszy, z sumieniem swoim włącznie. Smutne.

Dziwne, że pisząc do mnie nie używasz swojego stałego HP-nicka, zasłaniając się tak wiele mówiącym :) "ja". Czyżby to obawa przed moimi skojarzeniami??? Nie bój się, ja w przeciwieństwie do Ciebie, nie bawię się w skojarzenia i intuicje. Wewnętrzne subiektywne odczucia moje co do innych osób nie mają dla mnie znaczenia, dopóki nie zostaną zweryfikowane i osadzone w konkretnym kontekście słów i czynów. A wnioskowanie z nicka :)... To jak kpiny z nazwiska. Też chamstwo, powiedzieć muszę, choć nie lubię tego słowa.

Tak sobie jeszcze przycupnęłam chwiluńke.

I widze, że J.SEE jednak za mało widzi, to tak na marginesie.
Dowidzenia.
Ale się dzisiaj rozpisalam.
:-o)

Ojejku,jaka jestem dzisiaj roztrzepana!

Kolejna errata.Zapomnialam dodac jeszcze "złosliwa".Przepraszam maplewood za swoje zapominalstwo.Wybaczysz mi prawda?Małpeczko :-)

maplewood.

Tak sobie obserwuje to, co się tu dzieje i wiesz co?Czasem mam wrażenie, ze nicki, albo ich skojarzenia , pasują do osób, a raczej do tego co tutaj one wypisują.I wiesz co jeszcze?Abstrahując od wszystkiego innego, zgadnij z czym twój pseudonim mi się skojarzył?Podpowiem ci maplewood, po prostu z taką przysłowiową wredna małpeczką.Niestety.Do zobaczenia kiedyś.Pa.

maplewood.

A może raczej od chamstwa?Damskiego CHAMSTWA?Człowieczego chamstwa?! Może się nad tym zastanów nim wrzucisz kolejny żołciowy kamień.Nad swoim postępowaniem może?

Inne tematy z forum Hydepark

Vibracje (25 odpowiedzi)

Au revoir, Alain Delon... http://www.youtube.com/watch?v=_ifJapuqYiU

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (704 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...

Meble do pesjonatu nad morzem (3 odpowiedzi)

Prowadzę nieduży pensjonat nad morzem, który w tym roku chciałbym trochę odświeżyć. Zastanawiam...

do góry