Widok

Ctrl+c, Ctrl+v.

- Kiedy powstało Tesco w Świebodzinie?

- 5 lat przed Chrystusem.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
a potem cap! dostanie twój numer, wpisze go do swojej listy miliona uwiedzionych kobiet, kupi ci kapcie (albo inne odzienie nożne) i kubek do domu w razie gdybyś chciała wpaść na kawę... i nim się obejrzysz omota cię wokół palca :P
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie uparty, tylko konsekwentny ;)
Nie podasz maila - jutro rano likwiduję konto i każdy będzie mógł je sobie zarejestrować jeszcze raz. Niekoniecznie z zamiarem przekazania go Tobie ;)
mhmmm i kup sobie mydło w płynie :D
Mikronezja juz Ci donoszę.....to jest Jego hmm ...gra wstępna...a i juz prawie Cie ma....juz ma Twój uśmiech....dalej wprasza sie na darmowa kawę....no i cdn.:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Coś taki uparty...
Od razu lepiej ;)
Dawaj tego maila na sztukę.
:)
Uśmiech miał być jeden, ale wyskoczyło mi, że za mało znaków ;)
Choćby po to, że kiedy zmienisz zdanie, nie okazało się, że login jest zajęty. Nikt Cię przecież nie zmusza do logowania się celem pisania.
A poza tym uznałem to za dobry żart. Z kawą też możesz uznać, że żartowałem, choć nie mam nic przeciwko.
Chcę Ci przekazać to konto - a co z nim zrobisz, to już Twoja sprawa. Napisałęm powyżej, jak można to zrobić całkowicie anonimowo z Twojej strony.

I uśmiechnij się :)
A właściwie po co to zrobiłeś? Z dobroci serca? Przecież mówiłam, że nie chcę się rejestrować...
Oj Mikro.. Jak w ogóle mogło Ci to przez myśl przejść?

Aaa.. i wymyśliłem już, jak rozwiązać problem techniczny: załóż sobie jakikolwiek debilny, jednorazowy adres email. Np. safmqijaa2sk@wp.pl
Podaj go na Forum - a MikroNezja będzie mogła Ci na ten adres przesłać dane logowania. Pozmieniasz hasełka i konto jest Twoje.
@cyc
...lepiej uważaj, bo już Cię nazwał "Cycą"
kąśliwe nieuki..gdybym napisał plemników to gdzie tu by była solidarność?????
Sadyl jest zdolny do wszystkiego??? od dzisiaj będę częściej rozglądać sie do tyłu....:)
Inteligentny czytelnik dopatrzy się odmiennej pisowni... No, chyba że zamiarem Twoim, Sadyl, jest mnie stąd wykurzyć, bo robię Ci konkurencję? ;)
Dziękuję - traktuję to jako komplement ;)
Widzę jedynie pewien problem techniczny: skoro całkiem całkowicie chcesz chronić swą anonimowość, także przed MikroNezją, to jak ma Ci on/ona przekazać loginy i hasełka, żebyś sobie mogła je zmienić?
Oj, Sadyl, widzę, że jesteś zdolny do wszystkiego...
@Mikronezja:

Ja na Twoim miejscu bym się dogadał. Masz w pełni anonimowe konto, z dziewiczą pocztą. Wspólna kawa to nie jest wygórowana cena ;)
pomysłowy podryw, nie ma co :D
"Zarezerwowałem" - nie ona, tylko on... Jeszcze gorzej.
No, ładnie, teraz ONA odpowiada na posty kierowane do mnie...
Ja jestem Mikronezja, a ktoś tu pisze z profilu MikroNezja, zarejestrowany dziś, to nie fair, byłam pierwsza :(

Inne tematy z forum Hydepark

Hotel w Raciborzu (3 odpowiedzi)

Cześć wszystkim, zwracam się do Was z prośbą o pomoc i doświadczenia, bo planuję krótki wyjazd...

Vibracje (35 odpowiedzi)

Au revoir, Alain Delon... http://www.youtube.com/watch?v=_ifJapuqYiU

Młody alkoholik - Dramat, z którego pragnę wyjść, a nie umiem. (157 odpowiedzi)

Witam wszystkich którzy odwiedzili mój temat. Wiem, że tekst jest dość obszerny, ale chciałbym w...

do góry