Widok

Cyrk Arlekin--ile kosztują bilety?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
wiecie moze?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
na wiosnę byłam w cyrku chyba zalewskich ..nie pamiętam już - bilet dla mnie i dla syna kosztował mnie łącznie 50 zł nazywał się rodzinny ...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4
50 zł, lub loża 60 zł +40 zł dziecko
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
Nadia w przedszkolu dostała bezpłatne bilety dla dzieci do 12 lat,,, i na ten bilet wchodzi 2je dzieci,,,wiec tylko dla siebie musze kupic,,ale jak 60zł to chyba za duzo mimo wszystko
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4
tez mam te bilety ale 60 zł za osobe to masa kasy - w zeszłym roku chciałam iśc do Zalewskich ale tez były drogie .
Pogłupieli z tymi cenami
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4
tez miałam takie bilety ale to się nie opłacało bo wtedy za osobę chcieli 60 zł .... kupilam tzw bilet rodzinny ...straaasznie drogo ogólnie wychodzi ..
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5
ja wyczekiwałam cyrku bo chciałam żeby moja mała zobaczyła cyrk :) także idziemy w trójkę. mam bilety te do 12 lat za darmo a my płacimy 100zł. drogo ale idziemy :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
A ja dostałam za darmo dla siebie i dzieci :)

Byłyśmy- szczerze nic ciekawego. Ale to moje odczucie. Młoda bawiła się rewelacyjnie :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
też kuzyn dał nam te bilety, ale faktycznie poważna cena 50 zł od osoby, bo z męzem to już 100 zł uuuu sporo
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
tu rozdają jakieś wejsciówki
http://gdansk.eserwis.info/Wiadomosci-miejskie/MAGICZNY-SWIAT-CYRKU-ARLEKIN-2.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ja mam do sprzedania wejściówkę dla jednej dorosłej i 2dzieci
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
więcej na maila czarnulka1729@wp.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
te wejsciówki były na 6 dni temu,,,
"50 zł, lub loża 60 zł +40 zł dziecko"

40 zł płaci dziecko do 17 roku zycia, dziecko do 12-go roku zycia, które przychodzi z płacącym rodzicem ma za darmo

Przy kasie też sie przeraziłam że tak drogo, ale biorąc pod uwagę, że mają tylko jeden występ dziennie, tylko w weekendy, dużo jeżdzą wiec na paliwo muszą miec, zwierzęta wyżywić muszą (ok. 400 zł kosztuje m-czne otrzymanie konia, a mają tam kilka), do tego oczywiście gaża artystów + wynagrodzenia dla innych pracowników, rekwizyty, samochody, konserwacja urządzeń.... i cholera wie co jeszcze.... a bóg wie ile osób na scenie sie nie mieści, nie mają tych loży zabójczo wielkich, to stwierdziłam, że te 50 zł to wcale dużo nie jest.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
A kiedy i w jakich godz występuje?:)
zaspa Jana Pawła

sobota 17 wrzesnia godz 17
niedziela 18 wrzesnia godz 13 i 16
mlodziez do lat 17 bilet 10zł
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
może i tak, nie pamiętam dokładnie, ale wiem na pewno, że dziecko do lat 12-tu jak przychodzi z rodzicem to ma bezpłatnie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
zgadza się :) to o młodziezy to jest napisane na tym bezplatym bilecie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dziewczyny a czy z 2 latką jest sens iść do cyrku?

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Dzieci, które nie chodziły do przedszkola (50 odpowiedzi)

Czy są tu Rodzice dzieci, które jako 3 i 4 latki nie chodziły do przedszkola? Jak z perspektywy...

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

Wyprawka dla dziecka lato (49 odpowiedzi)

Witam. Ma termin na czerwiec i tak pomału się rozglądam za wyprawką,tylko sama nie wiem co i ile...

do góry