Widok
olimpia20111 moja propozycja pojedź tam i po prostu zapytaj czy mają wolne terminy co ja wiem i życie tak układa, że przekładają terminy. Jak dojechać już piszę skm nio jest kawałek tak na pierwszy raz to się idzie 30 min ale dla mieszkańców 20-25 min ale jest pks ( przystanek pierwsze domy za czardaszem jak jedziesz od strony wejherowa) jak mi wiadomo jest taki autobus z wejherowa dworca pks ze stanowiska nr 2 tak o 14.20.
życzę miłego zwiedzania
życzę miłego zwiedzania
Pokój jak pokój,ale łazienka!! bleh:/ rano jechałam do mamy zeby się wykąpać..no ale nic, byłam tak padnięta,że nie myślałam o niczym;)
Wpadki-takie drobne-Panie kelnerki(zresztą bardzo miłe i uwijające się jak w ukropie) dały nam do bicia kieliszki które miały stać na stole dla nas:) -mówiliśmy im dzień przed, ale chyba zapomniały, no i trochę większa "wpadka"-nieporozumienie ws. prosiaczka(a dokładniej szynki). Moja mama zamawiała, a oni twierdzili, ze się nie okreśłiła i nie zamówiła w końcu. Na szczęście mieli jakiegoś w lodówce i pojawił się prosiak tylko później.:)
a poza tym to było super, goście chwalili, ze tyyyle jedzenia, że takie pyszne...
Wpadki-takie drobne-Panie kelnerki(zresztą bardzo miłe i uwijające się jak w ukropie) dały nam do bicia kieliszki które miały stać na stole dla nas:) -mówiliśmy im dzień przed, ale chyba zapomniały, no i trochę większa "wpadka"-nieporozumienie ws. prosiaczka(a dokładniej szynki). Moja mama zamawiała, a oni twierdzili, ze się nie okreśłiła i nie zamówiła w końcu. Na szczęście mieli jakiegoś w lodówce i pojawił się prosiak tylko później.:)
a poza tym to było super, goście chwalili, ze tyyyle jedzenia, że takie pyszne...