Widok

Czardasz

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
dziewczyny czy wiecie gdzie zlokalizowany jest Czardasz w Luzinie?
Nie jestem zmotoryzowana a chiałabym zobaczyc sale :(
Czy to daleko od peronu SKM ?

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
niestety kawałek jest dobra godzinka na piechotke

polecam czardasz tez będe miała tam wesele na dolnej duzej nowej sali 30 maja 2009r :) ostatnio bawiłam sie tam tylko na tej mniejszej górnej sali i było super mnustwo jedzenia duuuzo zostało a wódke oddali co do butelki :)

ale na 2009r słabo bo ja zamawiałam w marcu na 2009r. to tylko kilka wolnych terminów im zostało (akurat mój wymarzony maj był :P ) ale na pażdziernik napewno cis jeszcze by było :) POLECAM!!!

o TO JEST MAPA DO CZARDASZA :) http://www.czardasz.pl/index.php?kontakt

rybci apowiedz z jakiej srony masz taki super suwaczek że razem zamieszkacie?

yyyyyyyyy kurde nie pamietam ale chyba www.slub-wesele.com.pl

tam sie wpisuje tekst jaki chcesz sama wymyslasz do czego odliczasz :)

ok sprawdzę sobie dzięki:)

kkurde to nie tam sprawdzałam i nie ma tam tego sprobuje sobie przypomnieć :)

też sprawdzałam i właśnie nie ma jak sobie przypomnisz to napisz mi proszę ale w nowym wątku, my za rok będziemy się wprowadzać do własnego domku i tak mi się marzy taki suwaczek:)

ok szukam gdzie by to moglo byc ale nie moge nic znaleść

a ja też miałam wesele w Czardaszu w maju tego roku:D:D na górnej sali.
polecam-chociaż było kilka wpadek, ale ja się nie przejęłam. Moja mama bardziej przeżywała. Jedzonka peeeełno i dobre, obsługa też super.
Tylko ten nasz "apartament" brrr:/ no ale nic:)
pozdrawiam

tak słyszłam że to sa zwykle pokoje :) ale przeciez w noc po ślubna a raczej poranek (bo wesele do 6 rano) to mysli sie tylko o snie..... :P

Maja a co jeszcze miałas za wpadki ? tak z ciekawości pytam :P

olimpia20111 moja propozycja pojedź tam i po prostu zapytaj czy mają wolne terminy co ja wiem i życie tak układa, że przekładają terminy. Jak dojechać już piszę skm nio jest kawałek tak na pierwszy raz to się idzie 30 min ale dla mieszkańców 20-25 min ale jest pks ( przystanek pierwsze domy za czardaszem jak jedziesz od strony wejherowa) jak mi wiadomo jest taki autobus z wejherowa dworca pks ze stanowiska nr 2 tak o 14.20.
życzę miłego zwiedzania

Pokój jak pokój,ale łazienka!! bleh:/ rano jechałam do mamy zeby się wykąpać..no ale nic, byłam tak padnięta,że nie myślałam o niczym;)

Wpadki-takie drobne-Panie kelnerki(zresztą bardzo miłe i uwijające się jak w ukropie) dały nam do bicia kieliszki które miały stać na stole dla nas:) -mówiliśmy im dzień przed, ale chyba zapomniały, no i trochę większa "wpadka"-nieporozumienie ws. prosiaczka(a dokładniej szynki). Moja mama zamawiała, a oni twierdzili, ze się nie okreśłiła i nie zamówiła w końcu. Na szczęście mieli jakiegoś w lodówce i pojawił się prosiak tylko później.:)

a poza tym to było super, goście chwalili, ze tyyyle jedzenia, że takie pyszne...

no takie małe wpadki to kwestia dobrego dogadania sie ja wszystko załatwiam sama wieć bede miała wszystko gotowe na tiptop :P

ja na pierwszy raz nie wybierałabym się komunikacją publiczną bo stracisz tylko masę czasu.z dworca pkp to daaaleko,autobusy żadko kursują,musiałabyś dokładnie spr rozkład ale pół dni możesz liczyć, że Ci tyle zajmie.ale zobaczyć warto,ceny konkurencyjne,dużo osób sobie chwali.nic tylko próbować.

do góry