Widok

Czarna lista PAR MŁODYCH

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
W związku z licznymi postami na temat który kamerzysta, fotograf, DJ czy zespół są źli w swoim fachu proponuję wymienić z dat slubu i nazwisk Pary Młode które na czas nie odbierają materiałów foto- video z braku kasy, wymyślają cuda z księżyca zapożyczone lub z youtube ktore są totalną żenadą w praktyce oraz te pary które płaczą przy podpisywaniu umowy że za drogo ale na koniec oczekują aby w tej cenie była usługa z najwyższej półki bo jak nie to obsmarują na ty powalony forum.
Kamerzysci, fotograficy, zespoły i DJ, ZAPRASZAM do zamieszczania swoich przykrych doświadczeń z tak profesjonalnymi i doświadczonymi ludzmi jak Młode Pary.
Pozdrawiam wszystkich z branży
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
myślę, że takie głodowanie fotografa na weselu mogłoby się źle odbić na jakości materiału przekazanego potem młodej parze :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do aneczka-wysłałam ofertę:)
tomar - pewnie - jak się komuś ręce z głodu trzęsą to i zdjęcia marne i film do niczego...:)
Witamy...
Popieramy. Nie tylko wśród usługodawców są nierzetelni ludzie, jest ich mnóstwo w szerokim gronie par młodych, które nie mają zielonego pojęcia czego tak naprawie chcą...
Pozdrawiamy.

ps. zapewne któraś z tych par poda ten watek do moderacji i sprawa ucichnie ale taki juz nasz los... Nasza branża zawsze wychodzi na przeciw oczekiwaniom klientów w myśl zasady "Nasz klient nasz pan" ale z drugiej strony nie ma za grosz zrozumienia i współpracy. Jednak nie można wszystkich wrzucać do jednego wora. Są też uczciwi i "normalni"
No i co z ta lista? Nie macie odwagi napisac o swoich koszmarnych klientach / klientkach? Fajnie byloby poczytac... ha ha ha
Tara Marta urodziła sie 06/09/2010 o godz 10:17 ważąc 3,9 kg i mierząc 53 cm
Hi hi, po ty, co tu niektorzy pisza, jak panikuja przed slubem, zeby wszystko bylo "najidealniej na swiecie", to se wyobrazam, ze z niektorymi moze byc ciezko pracowac. Zycze wytrwalosci i cierpliwosci, bo do niektorych ludzi na pewno wiele ich potrzba ;)
będę złośliwa, ale ---> chyba sobie wyobrażasz,

wspaniała fleksja i styl, brawo
aneczka;) dobre!
No ale gdybym to ja napisala, to zostalabym slownie ukamienowana ;-))
Tara Marta urodziła sie 06/09/2010 o godz 10:17 ważąc 3,9 kg i mierząc 53 cm
Wyobrazam wlasnie. Moze ja mam taka wade wymowy ;) Koledzy w przedszkolu tez sie ze mnie smiali :P
daj kamjenja! :)
to chyba czas coś z tym zrobić

powiedzenia typu se, szłem, pościelaj

działają na mnie jak czerwona płachta na byka, po to są zasady wymowy, aby je stosować
Ale tak dla scislosci, to wada wymowy, jak np seplenienie, to nie to samo, co nieprzestrzeganie zasad wymowy ;)
A swoja droga, to "scislosci" bez tych kresek tez niezle wyglada ;)
nie będę wdawać się z tobą w dyskusję szkoda mojego czasu,

co innego mówić co innego pisać,
a na mowę też są sposoby, jednym z nich sprawdzonym i skutecznym jest logopeda,

pozdrawiam
to nie jest ujawnienie danych tylko opinia, polecam nie polecam, trzeba podać jakieś dane by wiedzieć kogo unikać..sam nie raz myslalem o takiej liscie ludzi ktorych lepiej unikac..
Cóż praca w usługach.... Jak to mówi moja szefowa- nie umiesz się dogadać z klientem, jesteś za mało empatyczny. Niestety klient nasz pan. W każdej branży to usługodawca musi być kulturalny i wytrzymały, klient może być różny. Usługi to czasem ciężki kawałek chleba. Choćby obserwując jak jeżdżę na wycieczki, to wiem,że pilotem bym w życiu być nie chciała.Patrzę co wyrabiają turyści. Albo wyżywanie się na kelnerach, kasjerkach, urzędnikach czy innych, którzy często są zupełnie niewinni to norma. Żyjemy w świecie frustratów. Najgorzej jak ofiara napaści jest osobą wrażliwą i się przejmuje za bardzo, tacy ludzie ją niszczą.A rosnące pokolenie "machającego kciuka" już w ogóle jest strasznie egocentryczne.
Wiem o czym mowisz niestety z ludźmi jest coraz gorzej już nie mowie ze za dużo wymyślają ale ich zachowanie nerwusy niekiedy to nawet i by cię pobili zero kultury. Może nie wszyscy ale patrząc co się dzieje..
do góry