Widok

Czekolada i kalorie...

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Kochane mam już na "boku" (w dosłownym słowa tego znaczeniu również) 1 pyszną czekoladę, ale przecież za nią nie przepadam... pogoda czy co to powoduje!!! Uwielbiam ptasie mleczko -wanilia Wedla lub z Milki. Cholerka, a wiosna niedługo, a tu boki jak pierzyna!!! Łykam BIO C.L.A. + 3x/tydzień trening siatkówki, ale jeżeli podobna sytuacja z czekoladą się powtórzy to..., po prostu na nic to staranie...

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja uwielbiam czekoladę, ptasie mleczko, wszelkiego rodzaju batoniki, cukierki, delicje, po prostu wszystko co jest z czekoladą :) i nie ma bata, żebym czegoś w ciągu dnia nie zjadła :) dziś tez spałaszowałam princessę czekoladową :) mniam :)

wedlowskie ptasie mleczko, bounty, milky-way-minute, milka z bakaliami, danio z czekoladą, snickers, 3bit, corny z rodzynkami, marcepan, kit-kat, pączek z wiśnią i czekoladą... należy nam się coś słodziutkiego czasem :)

a ja nie lubie słodkiego
czekolady maga lezec u mnie miesiacami az maz ich nie ruszy

to tak jak ja... ja na słodkie musze miec chęć...

jak masz w nadmiarze czekoladki Magda, to się możesz podzielić :) przyjmę z uśmiechem na twarzy :) :) :) i jeszcze buziaka dostaniesz :)

a mam pytanko, pomaga ci coś to łykanie bio C.L.A ?? jestem ciekawa, bo chciałam sobie kupić, ale nie wiem czy to skuteczne..... można rzeczywiście zgubić trochę "slodkich nadmiarów" :)

własnie...jestem przeciwna wszelkim medykamentom tego typu ale...moze warto spróbowac...

może warto, ale czy to faktycznie działa ..... ?

Za ćwiczenia się weźcie a nie BIO C.L.A. Takie to pewnie skuteczne, jak wszystko inne;)
Cokolwiek w życiu robisz, nie ma większego znaczenia. Ale ważne jest, żeby to robić
Rina oczywiście samo łykanie tabletek nic tu nie pomoże...
Czy mi pomaga? Mam wrażenie, że tak -przynajmniej nie czuję się "pełna" i niektórzy mówią, że zrzuciłam co nie co...

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Dietetyk Agata Szczerkowska zdecydowanie odradzam (8 odpowiedzi)

Witam, kiedyś odchudzałam się z panią Agatą i efekty były super - w 3 miesiące schudłam bez...

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

do góry