Widok
Wiesz co chyba to jest oplata wlasnie za przymiotnik "slubny "... niestety na wszystkim co zwiazane ze slubem i z weselem czesto sie przeplaca - dobry biznes w Polsce, ktory chyba nigdy nie upadnie :)))
ktos juz tu wczesniej pisal, aby w kwiaciarni mowic, ze jest sie swiadkowa a nie panna mloda i cena powinna byc nizsza - ja napewno tak sprobuje ;)
pozdrawiam
ktos juz tu wczesniej pisal, aby w kwiaciarni mowic, ze jest sie swiadkowa a nie panna mloda i cena powinna byc nizsza - ja napewno tak sprobuje ;)
pozdrawiam
no tak , dobry pomysł ale ..... ja np. zamawiam dwa bukiety : jeden dla mnie "ślubny" a drugi mały dla świadkowej...
jak pójde do kwiaciarni i własnie w taki sposób zamówie + jeszcze butonierki , to kwiaciarka odrazu się skapnie , że to na ślub ....
co z tego , że powiem , że jestem swiadkową ???????
albo czegoś nie kumam
jak pójde do kwiaciarni i własnie w taki sposób zamówie + jeszcze butonierki , to kwiaciarka odrazu się skapnie , że to na ślub ....
co z tego , że powiem , że jestem swiadkową ???????
albo czegoś nie kumam
Czytalam kiedys w gazecie jak zrobic tanie wesele.. i jedna z rad byla zeby zamawiac tort, a nie tort weselny- zamowic wiazanke, a nie wiazanke do slubu...
Slowo slub/wesele kosztuje...
No ale fakt jest, ze to pewnie tez dlatego ze poswiecaja wiecej czasu i przy samym zamowieniu, i tez wiedza ze musza sie 100 razy wiecej starac aby bylo jak panna sobie zyczy. Serwis kosztuje.
Slowo slub/wesele kosztuje...
No ale fakt jest, ze to pewnie tez dlatego ze poswiecaja wiecej czasu i przy samym zamowieniu, i tez wiedza ze musza sie 100 razy wiecej starac aby bylo jak panna sobie zyczy. Serwis kosztuje.