Widok

Czerwiec-bolerko,etola,futerko czy nic?

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny tu mam powazny problem.Wszyscy mi doradzaja by jednak cos zarzucic na ramiona a mi to wogole sie nie podobaja te bolerka,wygladaja okropnie.Jedyna ktora spodobala mi sie to etola Cymbeline.Ale nie wiem czy to nie przegięcie w czerwcu w takim futerku.....macie jakies pomysly jak wy sie ubieracie??Kupujecie jakies bolerka??ja mam suknie ecru i tu dodatkowy problem,bo biel jest bielą a kremowych odcieni jest tysiąc......
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja miałam bolerko a raszej taka mila w dotyku narzutkę/sewterek. Do dzis mi sluzy przy roznych okazjach. Zamawiałam tu: https://artyferia.pl/katalog/moda-ubrania-bolerka-i-narzutki
A ja szukam koronkowej stójki (golfiku) do sukni w stylu empire.
Proszę oferty przesyłać na mail madzienka07@wp.pl
Dzięki
ale cudne te bolerka pronovias z bufkami !!
papilio1@op.pl
dziewczyny, ja mam suknie Pronovias recife, ona ma ramiaczka wiec jak myslicie co najlepiej pasowaloby do niej, szal, bolerko czy etola czy poprostu sam welon opadajacy na ramniona wystarczy? Bede miala dlugie rekawiczki. pomozcie:)) dzieki
a ja slub mialam 9 pazdz i z emocji nie zalozylam futra w ogole, i w kosciele i w czasie zyczen tez nie ;D
dopiero jak wracalam z wesela do samochodu ubralam futro,takze strata pieniedzy ,bo plener i tak mialam duzo pozniej ,a futro musialam oddac od razu po slubie.wiec w czerwcu jak najbardziej nie ;D
ja będę miała bolerko ale czy je założę tego jeszcze nie wiem ;) zobaczę ja będzie w czerwcu
ja mam ślub w styczniu więc na pewno kożuszek już mam prawie wybrany, jeśli zdecyduję sie na suknie którą wstępnie wybrałam, ale jak by się zmieniła suknia to nie wiem czy ten kożyszek będzie pasował.
Może jeśli będziecie miały już syknie to warto umówić sie w salonie gdzie są jakieś ładne bolerka i tam przymierzyć dany fason do sukni
Pomocy!!!
dziewczyny, a ja mam prośbę.
Doradźcie mi co mam na siebie ubrać 22 maja? Mam suknię z Madonny White one 160 - koronkowa. Nie mam do niej bolerka i mam problem. Tak naprawdę nic mi się nie podoba, przynajmniej z tego co widziałam. Strasznie nie lubię tych gładkich, krótkich z taką jakby stójką.
Myślałam też o jakimś szalu, ale też nic nie mogę znaleźć. Pomóżcie. Może widziałyście coś fajnego w necie albo macie jakieś pomysły?
Ja mialam zamówione bolerko ale doszłam do wnisosku że emocje są takie tego dnia ze napewno nie zmarzne i w koncu z niego zrezygmnowalam.
no wlasnie szyfonu-zapomnialam jak sie nazywa :-) dzieki dori
albo z szyfonu
Tajka ja swoja kupilam niestety w uk ale jak pisala Dori jest tego mnostwo na allegro.Widzialam twoja sukienke w watku i mi sie wydaje ze tobie jednak by pasowalo bolerko :-)) ale takie gladnie z cieniutkiego polprzezroczystego tiulu(chyba tak to sie nazywa ).No ale to mi sie tak wydaje :-)))
wejdz jescze tutaj - wkleiłam znalezione etole
watek pod nazwą
Co do tej sukni?

http://forum.trojmiasto.pl/Co-do-tej-sukni-t99676.html?hl=etola#hl
hm... wkleiłam tutaj duzo fotek z etolami oraz adresami gdzie mozna je kupić i zniknęly :(

katiies - wygladałas rewelacyjnie

A taką etole widziałm na allegro - coś ok. 40-60zł

ja też mam problem z tym nieszczęsnym okryciem - będę miała ślub w połowie wrześnie (nie wiadomo zupełnie jaka będzie pogoda), a sukienkę będę miała z delikatnym krótkim koronkowym rękawkiem (trochę w stylu kristi), więc nie będzie do tego pasowało żadne bolerko i nie wiem co na siebie w razie czego zarzucić, gdyby było zimno
dekolt będzie dość odważny, ale taki sobie wymarzyłam, taki mi się podoba i nie będę się przejmowała gadaniem starych ciotek - okrycie planuję tylko w przypadku przejmującego zimna ;) ale trochę ze mnie zmarzlak, więc cały czas się zastanawiam, co by się nadało
wiem wiem wlasnie widzialam ta suknie,ale kocze te bolerko mi kompletnie sie nie podoba,jedyne co jest fajne to ze ma rowniez z takiego materialy co ja i koronkowe bolerko:)musze sie korcze porozgladac jakos na dniach:) dzieki za pomoc:):)juz umim wklejac fotyy:):):)hehe
Tajkaaa... na tym zdjęciu suknia ma podobny dekolt do Twojej i babka ma koronkowe bolerko:

image
Hej, a macie jakiś pomysł gdzie można w Gdańsku albo okolicy kupić samo bolerko (nie w komplecie z suknią)???
Zostały mi tylko 3 tygodnie do ślubu, więc czas mnie goni...
do góry