Widok

Czy Hossa to pewny Developer?

Otrzymałam z mężem kredyt na mieszkanie Hossy - Patio Róży.Umowa z Developerem podpisana. Aktualnie budowa jest na poziomie parkingu podziemnego czyli mało;/ do odbioru w 2010roku. Z racji kryzysu na rynku nieruchomości i kredytów można się obawiać, że Hossa padnie albo nie wybuduje? Czy bez przesady?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hehe co tu napisac chyba tyle ze ............ zycie pokaze
najwaznieszy przyszly rok kto przetrwa to kolejne 5-6 lat bedzie dzialal do kolejnego kryzyzsu tak bylo tez w 2002 roku
No istnieją od 1989 r.
my też mamy z nimi podpisaną umowę - też Patio Róży, budynek nr 1 :)

bardziej teraz martwimy się jednak o kredyt,bo załatwialiśmy go przez Hossę i mamy trochę problemów z podpisaniem umowy z bankiem...

a jeżeli można wiedzieć to braliście kredyt na mieszkanko?

p.s. uważam,że Hossa jest solidną firmą i pod względem budowlanym wszystko będzie OK :)
tzn. chodziło mi gdzie braliście kredyt na mieszkanie :) jeżeli to nie tajemnica oczywiście
napisz na: iskierka-1@gazeta.pl
nie podałaś maila, tak bym ci wysłała
wysłałam maila :)
odpisałam kontaktujmy sie już na maila :)
oki, jestem "za" :)
Mieszkam na Sokółce 2. W sumie nie było z Hossą problemów. Oddali troche po terminie ale ok. Troche mielisy stacia bo z racji pieta _ 3- mamy takz epoddasze i onka sa inne niz miały byc - bo inaczej nie pasowało. Ale w sumie prosze sie nie martwic o tego Dewelopera - na 100% dadza rade.pozdrawiam
Szkoda tylko, że tak długo trzeba czekać i najpierw stresować się czy dostaniesz kredyt, jak go dostaniesz to czy Bankowi sie nic nie stanie i wszystkie transze wypłaci a w między czasie jeszcze o to, czy Developera sytuacja dzisiejsza nie wykończy. Ehhh...zachciało nam sie teraz mieszkania :)
Tego dewelopera to raczej nic nie wykończy, też kupiłam mieszkanko od hossy i z niecierpliwością czekam na odbiór:) Pozdrowionka
A jeśli można wiedzieć które mieszkanko? jaka dzielnica?;)
Budynek nr 10, fort forest. Odbiór planowany na maj - ciekawe jak to będzie. Jeszcze jedna transza przede mną - ale jestem dobrej myśli:) Nie stresuję się:)
Fajnie.
Ja nawet jeszcze nie mam umowy kredytowej przez to co banki ćwiczą...ale cóż czekam dzielnie :(

Powodzenia życzę.
Witam Państwa. Pracujemy jako małżeństwo - tandem architekt+ designer.Projekt jesteśmy w stanie objąć wykonawstwem na
podstawie odrębnej umowy. Posiadamy sprytnego elektryka ( zaawansowane systemy sterowania oświetleniem) oraz pełną ekipę remontową. Także stolarzy - rzemieślników z pomorza ( znaczne różnice w cenie). Obecnie w realizacji projekt Warszawa Wawer- Falenica. Cena projektu z reguły 70zł netto ( koncepcje, wizualizacje fotorealistyczne, zaawansowane systemy sterowania oswietleniem,nadzór wykonawczy ) Mamy ciekawe portfolio- przesyłamy mailem.

Przemysław Krajewski
wzornik@architekci.pl
o 511 853 286
a kto to jest desinger?
Designer to po prostu projektant. Tylko najwidoczniej niektórym w języku obcym lepiej brzmi ;)
Myśle, że Hossa się utrzyma. W końcu tyle lat na rynku istnieje. Też chce kupić na Patio.
To nie lepiej pisać od razu po polsku. Ponoć Polacy też swój język mają ...
do góry