Widok

Czy da sie wyzyc za 2000 zl

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy da sie wyzyc za 2000 zl juz po oplatach ? Jedynie paliwo do auta trzeba w to jeszcze wliczyc. Co o tym myslicie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 9

chcialabym tyle miec, mi zostaje na zycie( jedzenie, bilety, ciuchy, kosmetyki, ubrania) 400zł gdy wszysstko oplace. i da sie, bys sie zdzwilila moja imiennicczko gdybys mnie zobaczyla jak wygladam ;P kwestia organizacji, samodyscypliny
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 13
Po opłatach? To Masz cudownie , ja mam tyle przed oplatami i dwoje dzieci ....badz szczesliwa i tyle
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

ok cwaniaczku za 2000zł niemyśl o kupnie mieszkania to po pierwsze pozatym zapraszam do Koszalina miasta roboli... jak to widać na strefowej wypłaty to nie 2000zł tylko 1600-2000 ale powiedzmy no niech będzie że wszyscy minimum 2000 dostają co jest nierealne w tej Wolsce mam nadzieje ze kiedys padnie te g*wno z rąk Putina, to teraz tak zarabiasz (sam) 2000zł to teraz wynajem mieszkania samo to 1000+zł lekko takie normalnego nie dla typowo biedaków tylko normalnych ludzi teraz jedzenie najgorszego sortu 600zł miesięcznie i to na bardzo d*pnej diecie tylko wegetacja... i teraz gdzie opłaty za prąd,internet,paliwo,wode,gaz,telefon komórkowy, normalne ubrania nie znoszone po kimś z lumpeksu... normalny samochód z salonu 2-3 letni, tutaj niema czym się chwalić że ktoś pseudo potrafi spokojnie za 2000 wyżyć, takie życie to zacofanie hipokryto katolskie któremu internet, samochód, normalne zakupy itp nie są potrzebne tylko kościółek i nawet z tym co napisałem powiedzmy że można (cudem) dać radę lecz tylko pustaki bez pomyślunku o przyszłości o zbieraniu pieniędzy na czarną godzinę bo powiedzmy sobie szczerze do 40-50 lat łatwo z pracą później już gimbusów do pracy szukają w wieku 16+...... by robili za grosze gimby psujące wszystkie wypłaty przez nich jest tak bo się cieszą robić za poniżej 1600zł zacofanie na utrzymaniu rodziców bo za 1600zł bez utrzymania g*wno taki gimbus zdziała dlatego powiedzmy sobie szczerze Wolska ma najmniejsze zarobki a dodatkowo coraz i coraz to droższe wszystko zarobki góra 20-30zł więcej z roku na rok a wszystko inne także więc pozdrawiam ciemnogród katolski który na 100% jak wieży w tego bożka będzie się smażył w piekle bo to tylko hipokryci, znam wiele ludzi którzy nie są katolikami a zachowują się znacznie normalniej niż pseudo katolicy pozdrawiam ciemnogród caly
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dobrze mówisz. Kim my jesteśmy żeby dzielić kiedy zjeść mięso A kiedy nie bo nie ma ? Kurde, nikt nie pracuje za karę, wypłata powinna dtarczyc na wszystko bez przeliczania. Na jedzenie życie paliwo ciuchy.... na wakacje I żeby odłożyć. A kwestia tego że w Polsce za leki trzeba płacić I za dentystów też, to jest druga sprawa pokazujaca jak nas panstwo dyma. Nie rozumiem.tych ludzi... wiedzą że będzie kryzys przez 2 lata I zamiast wyjechać z tej Polski na zachód I żyć normalnie, jeść jak człowiek I ubierać się jak człowiek; a kraju gdzie pieniądz ma jakąś wartość, to oni wola okroic swoje życie z praktycznie wszystkiego I zostać o chlebie i wodzie. A przecież życie jest tylko jedno.... Nie rozumiem naszych rodaków. Od 4 lat jestem za granicą I szczerze chciałbym wrócić, ale jak patrzę na to tak że moje życie musiało by być w rękach tych co mi pożycza, dadzą.... czulbym się jak człowiek który jest gdzieś niżej w hierarchii społecznej. A każdy jest równy I powinien mieć godne życie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bylem w Hiszpanii i powiadam ze Polska jest lepsza na wakacjie pod kazdym wzgledem.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

w dzisiejszych czasach z 2 dzieci jeżeli pracujesz jesteś lepiej ustawiona niż bez dzieci :) sama mam dzieci i wiem ze jest mi obecnie lzej niz nie jednemu samotnikowi.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja mam niecałe 1800zl na miesiąc, z tego muszę opłacić wodę, czynsz, telefon, prąd, wyjazdy do lekarza, leki, leki dla psa ,jego jedzenie, badania krwi, na jedzenie już nie starcza, stołuje się u cioci.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

do góry