Widok

Czy dostałyście pierścionek zaręczynowy z brylantem od swojego faceta?

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Oczywiście,i to nawet nie jednym.Mój przyszły mąż ma zdecydowanie bardzo dobry gust :)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dostałam pierścionek z białego złota z brylantem, wprawdzie nie chciałam, aby mój luby tak się wykosztowywał i była to kompletna niespodzianka, jednak teraz nie zamieniłabym tego pierścionka na żaden inny :)))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
tak, dostalam z pieknym brylancikiem, sliczny jest - ma ksztalt kwiatka, a brylancik tworzy jego srodek :-)
Tak, dostałam z maleńkim brylancikiem. To było przeżycie! Niestety pierścionek zgubiłam jakiś miesiąc temu, czego wielce żałuję. :(
ha, ha , ha kogo znasz???

a poza tym nie liczy się cena tylko jakość i wygląd!!!!!!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
znam c8e i wiem ze jestes cholerna materialistka,tylko cena sie dla ciebie liczy!!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

ja dostałam pierścionek z kilkoma cyrkoniami, ponieważ nie za bardzo podobają mi się takie z brylantem (chude kółko i jedno oczko :))), a mój ówczesny narzeczony znał moje upodobania :-)
a ja też dostałam pierścionek z brylantem i wiem, że musiał na niego ciężko zapracować, tym bardziej doceniam, w końcu to pierścionek na całe życie, więc jak się ma cena do całej wieczności.... :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja dostałam piękny pierścionek ale bez brylantu ale ze zwykłą cyrkonią czy kryształkiem (nawet nie wiem) ponieważ nie liczy się dla mnie cena i wielkość BRYLANTU :) ...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Tak, dostałam bardzo piękny pierścionek z brylantem.

Inne tematy z forum Wesele

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (62 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?

Czy slub cywilny to wogole slub??? (209 odpowiedzi)

Przeciez tam nikt nic nikomu nie slubuje!

Dj Waldzior (7 odpowiedzi)

Witam, Czy ktoś zamawiał na wesele Dj waldziora? Jakie opinie? Wiem, ze kiedys był jednym z...

do góry