Widok

Czy jest jakiś dom dziecka który z chęcią przyjmie ciuszki i zabawki w bardzo dobrym stanie używane!

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Proszę o informację. Mam ciuszki i zabawki po córeczce w bardzo dobry stanie i chciałabym oddać je do jakiegoś domu dziecka. Czy ktoś się orientuje?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Myślę, ze najlepiej będzie zadzwonić i zapytać.

chodzi najlepiej o mały dom dziecka. moja córka skoczyła 3,5 roku. więc ciuszki i zabawki w tym wieku.

kiedyś był Dom Małego Dziecka na Babich Dołach w Gdyni, obok kościoła, czy jest nadal nie wiem, zobacz w necie :)

Najlepiej zostaw w fundacji na De Gaulle'a 13. Oni współpracują z domami dziecka i samotnej matki; jak jest zapotrzebowanie, to tam kierują rzeczy. Można też symbolicznie u nich kupić. Możesz przedzwonić i dowiedzieć się szczegółów.

Pomaganie w domach dziecka to super inicjatywa! Warto troszkę poczytać wcześniej o tym, jak skutecznie pomagać dzieciom z domów dziecka, tutaj jest ciekawy artykuł na ten temat http://www.zrozumdziecko.pl/jak-skutecznie-pomagac-dzieciom-z-domow-dziecka. Można pomagać też w inny sposób, na przykład dając korepetycje:)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jaki piasek do piaskownicy? (39 odpowiedzi)

Kupujecie specjalny, atestowany? Czy zwykły, budowlany? Gdzie kupujecie?

Zaintertesowania, hobby, pasje... jak to znaleźć? (117 odpowiedzi)

Witam. Nie mam żadnych zainteresowań, hobby czy pasji, chciałabym to zmienić, żeby czymś się...

Mrowki Bigbitowki - kto zna? (21 odpowiedzi)

Chodzi mi o tekst tej piosenki, spiewalam jak bylam mala, ale nie pamietam, a chcialabym nauczyc...

do góry