Widok

Czy kobieta (40+),samotna matka może jeszcze znaleźć przyjaciela,partnera?

Zastanawaim się czy to jeszcze mozliwe,aby kobieta po czterdziestce,będąca samotną matką mogłaby jeszcze nawiazać znajomość z jakims normalnym, miłym mężczyzną?
Czy atrakcyjne są wyłącznie bezdzietne kobiety,gdyż mogą zagwarantować Wam Panowie swoją pełną dyspozycyjność?
Czy ewentualnie zaakceptować mozna nas i nasz "balast",ale tylko wtedy kiedy posiadamy znaczny majatek,pełnimy wysokie stanowiska słuzbowe?
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 2
Po 40 praktycznie zero szans, z dzieckiem tym bardziej, choć to łatwy łup dla psychopatów, ru***aczy i narcyzów, bo bywacie mega zdesperowane. Ja mam 45 choc wygladam 10 lat mniej, wyksztalcona, kulturalna, zaradna, otwarta, a byłam ponad 20 lat z narcyzem, manipulatorem, leniem z patologicznej rodziną, który na zewnątrz niby miły, główne dla facetów, a w 4 ścianach non top wyzwiska, słowa, które nie mieszczą się w głowie, bicie, zastraszanie jak mówiłam co on mówi czy robi, oczywiście byłam w skrajnej depresję, bezcsridkow do życia i pełna potwornego stylu i strachu, jak próbowałam mówić co się dzieje byłam wyśmiewana i robiono ze mnie wariatkę. Przeżyłam horror, przemoc, agresję, szczególnie w ciężkich chwilach - wyzwiska w chorobie i lazdej.mozliwej chwili kiedy tylko widział, ze trzeba cokolwiek zrobić czy wesprzeć, mówienie ze to moja wina. Nigdy oświadczyn, chowanie i zabieranie pieniędzy, zero planów, maltretowanie. I to mi jest wstyd i to ja jestem wrakiem. A on dosłownie wyzywał mnie na koniec, od tak i nie zachował się dojrzale ani minimum kulturalnie nawet przez sekundę. Nie wierzcie NIGDY mężczyznom z patologii, ktorzy niby się wyrwali z najgorszego rynsztoka. I Panie po 40 nie szukajcie, bo traficie głównie na osycholi. Jeśli będzie inaczej, to torze. Ale nie czarujcie się. To bydło
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Szukasz na stałe do związku faceta jakiego
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ale mądrala,wolność wyboru w okresie prokreacyjnym jest niedokładnie niepoprawna
Po obejrzeniu filmu ta ostatnia noc z 86tego roku,zobaczyłem siebie z młodości , można zakochać się chyba tylko raz,dzisiaj jestem innym człowekiem

Portal randkowy - https://hespac.com/datingpl.htm Ja na portalu 2 lata temu poznałam wspaniałego człowieka. Obydwoje jesteśmy po rozwodzie, nasze dzieci w podobnym wieku bardzo się polubiły.

Żadna, normalna, zdrowa na umyśle, mądra Kobieta, której raz uda się uwolnić od palanta, nieroba i kanapowego filozofa, dawcy nasienia, który robi łaskę, że żyje... nie wlezie drugi raz, w podobne, albo jeszcze większe gawno :)
Co najwyżej pan dochodzący, raz w tygodniu, na kawę i inteligentną rozmowę, który nie przychodzi tylko po to by wyżreć z lodówki i zabierać powietrze historyjkami o swych życiowych porażkach.
Trzymajcie się Dziewczynki!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4
Witaj samotna mama tu Sławek lat 45 kawaler czytałem co napisałaś szukasz na stałe do związku tęgo samego szukam chcę ciebie poznać was jeśli chcesz
Długo samotna mama bez faceta na stałe
Kocham takie kobiety pa
Antyspołeczny to aż niewiarygodne, że taki facet jak Ty nie ma kochającej kobiety obok. nie sądziłam, że w dzisiejszych czasach facet może mieć tak romantyczne myśli:)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Hej anty, jesteś już zapewne po 40,tce. Bardzo ciekawi mnie czy Twoje poglądy (niektóre trafne poniekąd) uległy zmianie ? Pozdrawiam:)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Witam
Nie wiem czy można, ja będąc w wieku 38 po 10 latach poszukiwania poddałam się, iz nie spotkałam na drodze takiego mężczyzny. Trzymam w kciuki
Minęło 11 lat i coś się zmieniło?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja myślę że nie chyba że takiego buraka 60 lat. Mam dom 2 dzieci i piszą jeden ze on chce się zawsze przytulić 44 lat!!!!! # TO 1 mieszka ok godziny ode nie drugi sekstrrzci myśli związek ale bez dzieci my winko Wenecja Grecja łóżko że śniadaniem no i kasą to wwymagsnksa także ja przestałam już wierzyć że kogokolwiek spotkam wpadłam w depresję głęboka chcesz napisz do mnie 607722727 Joanna
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Mam46 lat po rozwodzie 7 2 dzieci 12 lat do swój i każdy z tzw mężczyzn szuka żony i chce własne dzieci albo wyjazdów seksu itp samolubne dzieci. Nie liczę już mam depresję że kogoś spotkam. Już. 60 latka tatę?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja też drugiej połowy pogadamy
Jestem zainteresowany
Chętnie spędzę x tobą czas kontakt
Co
Ładnie napisane:), skąd jestes
No jasne, czekało na to 10 lat.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Poznajmy się

Poznam geja (66 odpowiedzi)

Wiem, że to brzmi idiotycznie i schematycznie, ale trudno tak wyjaśnić w kilku słowach o co...

Szukam koleżanki (3 odpowiedzi)

Witam mam 42 lata,18 letnia córkę,partnera ale brak koleżanek.Może znajdę tu duszyczkę która...

Nowe znajomości w Gdańsku kto ma ochotę pogadać? (7 odpowiedzi)

Cześć wszystkim! Mam na imię Jarek, mam 24 lata i mieszkam w Gdańsku. Od jakiegoś czasu czuję,...

do góry