Widok

Czy kosmici istnieję?

Jak sądzicie, czy kosmici istnieją? W sumie pytanie na czasie jakby się mogło wydawać, po tym jak zaginął ten samolot wyciągane są różne wnioski. Ostatnio nawet niezależna Organizacja POPIK przeprowadziła badanie opinii publicznej dotyczące inwazji kosmitów i ewentualnej śmierci jak to nazwali "z rąk istot pozaziemskich".

image
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Inteligentna forma życia w kosmosie ? Homo Sapiens spełnia te warunki.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
pewnie, że istnieją kosmici ... a mało to ich w tramwajach jeździ :)
Kosmici istnieja :d samej smierci sie nie boje , boje sie cierpienia przed ;d a czy to kosmita czy pan roman z pod 2-ki mnie ubije to bez roznicy :d byle tak zeby nie poczul :d
Mimo wszystko nie obojętne mi to jak umrę. Wolałabym szybko i bezboleśnie. Taki tchórz ze mnie.
Wszak oto odczuwam poniekąd obawę,
Że zaraz zwariuję albo też niebawem.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Calkiem podobna do tuska :p
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
Jak wyglądała ta istota?
jednego nawet widziałem na tvp w spocie z okazji 10 lecia polski w UE, próbował naśladować pola MCourtney'a głosem osła. hej dont mejkit beret
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
Jeśli prawdą jest że istoty pozaziemskie istnieją, a wiele a właściwie wszystko na to wskazuje czas podjąć decyzję co zrobić gdy - Gdy zacznie się ich atak, albo już się zaczął. Jeśli moje obawy się potwierdzą, trzeba będzie powołać coś więcej niż oddziały bojowe POPIK, mogą one bowiem nie być wystarczające przy ewentualnej inwazji istot pozaziemskich.
Cóż to by bylo zbyt przerazajace jezeli bylibysmy jedynymi istotami w calej galaktyce;) "kosmici" to slabe okreslenie...tak,uwazam,ze istnieje zycie gdzies w galaktyce.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Hydepark

Klimatyzacja w biurze (70 odpowiedzi)

Pracuję w biurze z dziewczynami. Teraz gdy się zrobiło ciepło, mają włączoną cały dzień...

gdzie warto studiowac (9 odpowiedzi)

Osoby szukające uczelni z przyjaznym podejściem powinny zainteresować się Uczelnią...

Hotel w Raciborzu (8 odpowiedzi)

Cześć wszystkim, zwracam się do Was z prośbą o pomoc i doświadczenia, bo planuję krótki wyjazd...

do góry