Widok
Czy któraś podawała Nasivin 0,025 przed roczkiem?
Ja raz doraźnie podałam Sudafed i nic się nie działo.Mały bardzo płakał w nocy bo miał zatkany nosek.Następnego dnia w aptece pani mgr poleciła 0,01 dla naszego prawie rocznego synka.Nie wiem jak zareaguje Twoje dziecko ale mysle,ze doraznie mozna spróbować.A i jeszcze jedno ja przed podanie sudafedu podałam sól morską do noska.
Tak ale Kasia pytao ten bardziej dorosły a nie po 3 mies.
ja teraz naczytalam sie o euphorium nie wiem czy tak sie pisze ze takie super na katar i kupilam na ulotce ze dzieci od 2 roku ma" 2 psiki dziennie ,przy okazji wizyty ze starszym zapytalam ile razy moge powiedziala ze i do 4x dziennie psikac ale musze przyznac ze katar szybko zszedl ,szybciej niz przy stosowaniu innych wód do nosa.
ja teraz naczytalam sie o euphorium nie wiem czy tak sie pisze ze takie super na katar i kupilam na ulotce ze dzieci od 2 roku ma" 2 psiki dziennie ,przy okazji wizyty ze starszym zapytalam ile razy moge powiedziala ze i do 4x dziennie psikac ale musze przyznac ze katar szybko zszedl ,szybciej niz przy stosowaniu innych wód do nosa.
Dziewczyny Nasivin jest różny w tym samym opakowaniu różni się zapisem na opakowaniu ja przez przypadek kupiłam ten na którym doczytałam powyżej 6 roku życia a na drugim jest od 3 miesiąca życia podawałam mojemu ten od 6 roku życia i podrażniło mu śluzówkę tak że krewka leciała bo za mocne działanie miał ten dla starszych :)