Widok
Ja! Ja! ;)
I baaaaardzo się cieszę z tego zakupu, mam Jedo Fyn 4DS i uważam, że jest rewelacyjny! Wpisz w wyszukiwarkę Jedo, bo było już sporo na jego temat, ja oprócz ciężko chodzącego hamulca przy odblokowywaniu nie widzę w nim żadnych wad, a nawet to może być uważane w sumie za zaletę, bo hamulec trzyma bardzo mocno. A, no i raz mieliśmy przebitą oponę, ale w Mama i Ja naprawa kosztuje 15 PLN, więc nie ma tragedii.
I baaaaardzo się cieszę z tego zakupu, mam Jedo Fyn 4DS i uważam, że jest rewelacyjny! Wpisz w wyszukiwarkę Jedo, bo było już sporo na jego temat, ja oprócz ciężko chodzącego hamulca przy odblokowywaniu nie widzę w nim żadnych wad, a nawet to może być uważane w sumie za zaletę, bo hamulec trzyma bardzo mocno. A, no i raz mieliśmy przebitą oponę, ale w Mama i Ja naprawa kosztuje 15 PLN, więc nie ma tragedii.
Ja mam Jedo Bartatina i ogólnie jest bardzo fajny ale kosz na zakupy średnio mi się podoba - jak więcej załaduję to zaraz szoruje o krawężniki i jakoś super dużo tam się nie zmieści, jak porównuję czasem z innymi wózkami to widziałam o niebo lepsze kosze. Ale poza tym jestem bardzo zadowolona :)
Tak sobie mysle, ze nie ma wozka idealnego. Zawsze cos nie bedzie pasowalo. Ja mialam dylemat czy brac kolka skretne czy nie i w koncu zdecydowalam sie zwykle. Czy to byla dobra decyzja okaze sie w praniu, natomiast koszyk na zakupy srednio mnie interesowal - na duze zakupy i tak bedziemy jezdzic autem a po kilka rzeczy, uwazam spokojnie moge wyskoczyc z tym koszykiem:)
Ja mam Jedo Bartatinę ze zwykłymi kołami i nie zamieniłabym na inny. Jeździ się super zarówno po prostej drodze jak i wertepach, skręca się też bez zarzutu. Mi się tylko torba do wózka niezbyt podoba, a kosz akurat ok, chociaż faktycznie ciężarów tam się nie zapakuje, ale nie ma wózka idealnego :)
Pozdrawiam
Pozdrawiam