Widok

Czy ktoras z Was pracuje w Thomson Reuters??

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
albo macie opinie z 1 reki?

bo te w necie zachecajace nie sa;/ i nie chciala bym z jednego szitu w drugi sie ladowac ;/
image
Czy za karę, że nie wierzę w duszę, nie mam duszy?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja mam trochę znajomych co pracowali
i generalnie jako praca dla studenta może być... ale to wsyzstko
a co bys chciala wiedziec?
generalnie interesuja mnie godziny pracy. tj duzo sie nasluchalam ze zmuszaja ludzi do nadgodzin itp.. sama praca ok teraz robie prawie to samo tylko za mniejsze pieniadze ;/ i jeszcze interesuje mnie stopien znajomosci 2 jezyka...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
godziny pracy zaleza od dzialu, standardowo 8-17 ( z przerwa na lunch obowiazkowa)

2 jezyk trzeba znac jako tako zeby bez problemu zrozumiec teksty/wiadomosci i ewentualnie czasem pogadac przez telefon
dzieki za odpowiedz! u mnie tez jest lunch break ale tylko 30 min... ehh szkoda ze do 17.00 ( bo u nas teraz sie udalo ugadac do 16.30) a niestety przedszkole czynne tylko do max 17 :(((
ale jak napisalam to zalezy od dzialu, czasem sa zmiany 7-16 i 9-18 i mysle, ze w wyjatkowych wypadkach tez mozna sie dogadac ;-)
Ja też od niedawna mam przerwę na lunch 30 min, na szczęście wliczoną w czas pracy, w Reutersie pracuje moja znajoma- nie narzeka, ostatnio awansowała więc chyba nie jest tak źle. Zarobki też nie najgorsze. Myślę, że w tego rodzaju firmach wszystko zależy do jakiego działu trafisz.
dzieki za odpowiedzi ! :)

sprobowac nie zaszkodzi znalazlam ogloszenie 'pod siebie' i wyslalam cv :)
ktos ma jakies terazniejsze doswiadczenia? :)
potrzebuje sprawdzonego info do piatku :)
image

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja mam różne info od różnych osób, które tam pracowały:

powtarzające się opinie: jesli chcesz coś osiągnąć zapierdzielasz po godzinach, wielki wyścig szczurów, po trupach do celu, atmosfera nie bardzo itp.

druga opinia zadowolonej pracownicy, ale była to osoba na studiach nie przejmująca sie innymi, zarozumiała, wszystko wiedząca itp.

Więc myślę, że zlaęzy to od charatkteru człowieka.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Mój mąż pracował ok. 3 lat w Thomson Reuters, od pół roku pracuje gdzie indziej. Godziny pracy były 8-17, faktycznie z tą godz. przerwa na lunch. ale trzeba było przyjśc między 8 a 9-tą, niektórzy sie dogadywali i pracowali nawet od 7 i wychodzili o 16-tej. duzo zalezy od stanowiska na jakim jesteś, płacą całkiem nieźle ale jest olbrzymia rotacja, ludzie bardzo często odchodzą bo sa nie zadowoleni z braku mozliwości rozwoju. Z nadgodzinami róznie - mąz bardzo często siedział po godzinach ale nikt go do tego nie zmuszał, sam chciał.
Wszystko zależy od działu.

Z pierwszej ręki w dobrym dziale:
Żadnych nadgodzin, super świadczenia i BARDZO dobra płaca.
Znajomość 2 języka nie potrzebna.
Praca na zmiany.

A zmienia się szef od października i wtedy wszystko się może zdarzyć.
image
image
dziekuje :) to mi nie przeszkadza bo generalnie m mojej pracy prawie to samo, ta sama struktura.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
i znow podnosze temat ;) moze ktos z Was pisal test?
mam rozmowe i musze sie przygotowac bo bardzo mi zalezy na zmianie pracy :)
image

Cześć. Czy ktoś z Was wie ile płaci "na rękę"Thomson Reuters na stanowisku Order Management Speciialist? Bardzo proszę o info.
Dlaczego piszecie dobre zarobki. Dziewczyny, wy nie wiecie ile wasi mezowie zarabiaja, czy co. Jakas tajemnica, bo nie wiem o co chodzi. Przeciez wpisujecie sie anonimowo
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

gdzie pojemniki na odzież używaną w gdańsku (18 odpowiedzi)

czy jeszcze są takie pojemniki? wiem, że to "mafia", ale lepiej tam wrzucić, niż do...

pomóżcie-pomysł na własny biznes (103 odpowiedzi)

podpowiedzcie,co mogłoby wypalić w małym mieście,myślę,by wreszcie wziąć sprawy w swoje...

Pomocy! Jaka pralka najlepsza? (222 odpowiedzi)

Witam. Dziewczyny doradzcie jaka pralke wybrac? Obecnie mam whirpoola ktora ma 4 lata i była juz...

do góry