Widok

Czy ktoś wyprawiał chrzciny w Harnasiu?

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
J/W a może ktoś był jako gość. Proszę o opinię czy warto.
Dziękuje
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
my robiliśmy w Harnasiu I Komunię - warto :) fakt, że było lato, albo prawie lato , było ciepło i miło, ładne miejsce, dobra organizacja i całkiem pyszne jedzenie (sami wybieracie z oferty) jeśli jest dużo gości polecam patio :)
My chcemy robić w lutym ew. marzec więc patio odpada. Jak dzwoniłam menager zaproponował do wyboru sale na górze mniejszą albo na dole ogólną. Na gorze nigdy nie byłam nie wiem jak to wygląda :-(
My mieliśmy małe wesele w Harmasiu, a w rodzinie były tam również chrzciny. Polecam:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Może,ktoś jeszcze się wypowie. :-)
na górze, tak jak na dole, tylko mniejsze okna, skosy, drewniana podłoga, no i po schodach trzeba wejść :D przyjemnie jest:)
mniejsze okna... myślałam ze na górze będzie jasniej bo na dole ciemnawo.Szukałam w necie zdjęc z góry i niestety.
No cóz będzie trzeba się tam przejechać. Dziękuje za odp.
Pozdrawiam
Byliśmy tam na chrzcinach 31 sierpnia. Jedzenie do d*py!!!! Masakra!!! Obrzydliwe! Nikomu nie smakowało!!!! Radzę się zastanowić. My tam więcej nie pójdziemy. No chyba,ze na wode. Tego może nie zepsują. Nie polecam!!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
No to mnie podłamałaś :-( juz sama nie wiem gdzie wyprawie. A chrzest za 5 tyg. Może jakieś propozycje?
Podbijam
Mieliśmy wesele w Harnasiu. Byliśmy też tam na chrzcinach. Dla mnie było ok, ale część gości nie byla zadowolona, bo na chrzcinach części nie smakowało jedzenie.

A sprawdzałas Pomarańczową Plażę w Sopocie - dla nas super miejsce.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Chrzest dziecka (29 odpowiedzi)

Forumki mam do Was pytanie... wiecie może czy w Parafii Św. Urszuli Ledóchowskiej Gdańsk Chełm, w...

Dzieci z AZS porady kosmetyki wsparcie mamuś (7 odpowiedzi)

Założylam ten temat ponieważ moja Amelia ma azs. Czytałam na temat tej choroby, wiem jak trzeba...

biznes - jaki ?? (22 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

do góry