Widok

Czy ktos z Was byl w Koleczkowie u elektryka samochodowego?

Motoryzacja Temat dostępny też na forum:
Codzi mi o ten zaklad, co z 218 zakreca sie w lewo i za pare kim po lewej?... albo inaczej, czy ktos ma namiary na dobrego elektryka samochodowego?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Sam jestem ciekaw czy w okolicy jest jakiś porządny elektryk. Ja natomiast chciałbym ostrzec przed jednym- Daniel z Chwaszczyna, lepiej go omijać szerokim łukiem. Za prostą naprawę kasuje jak za zboże, kręci z terminami, trudno się z nim dogadać.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zależy co chcesz elektrycznego zrobić. Dość dobry zakład to tec-car ul. Cieszyńskiego 4 w Sopot, ale zajmuje się takimi rzeczami jak alarmy, zamki centralne, radia. Dodatkowo mi jeszcze naprawili przewody sterowania rozrusznikiem.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
osobiście polecam elektryka w Koleczkowie na ul. Kamiieńskiej. Ceny w miare przystępne i dobrze zrobią.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
To jest mechanik elektryk czy instalator CB, alarmów, itd. ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Byłem, zrobili, jestem zadowolony , Ja polecam.
http://www.mari.pl w koleczkowie
Instalowałem radyjko 2 din .
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Bojano

Co zrobić z takimi sąsiadami? (10 odpowiedzi)

Witam, ludzie proszę o waszą opinię mam sąsiadkę która udziela się jako osoba chcąca nieść pomóc...

Nowe połączenie autobusowe Bojano - Gdynia (115 odpowiedzi)

Witam. Od pewnego czasu obserwuję jak się żyje mieszkańcom Bojana w zakresie większych bądź...

Telewizja naziemna (3 odpowiedzi)

Dzień dobry, czy macie sygnał telewizji naziemnej, u nas tylko nieliczne programy,brak m.in....

do góry