Widok

Czy milosc po milosci moze byc miloscia?

Temat to mi sie udal:D
ciekawi mnie wasze zdanie na temat milosci.... Czy w zyciu mozna kochac tak samo silnie wiele kobiet? Czy moze to jest tak ze w zyciu mozna kochac prawdziwie tylko raz, a potem to sie kocha i szanuje ale to juz niejest to...?
Gadale z wieloma osobami i wiekszosc tak ma ze kogos kocha. Nie jest z ta osoba ale ja kocha. Moze byc z kims i ta osobe kochac ale wie ze jezeli tamta osoba by przyszla i dala jej szanse to z obecnego zwiazku nic by niebyla. Czy tak wlasnie jest?
ciekawi mnie wlasnie to czy ludzie potrafia prawdziwie kochac tylko jedna osobe na swiecie, a reszta to juz jest jakas slabsza milosc, bezx tak wielkiego znaczenia....A moze to tylko iluzja, moze ta sooba ktora tak prawdziwie kochamy to nie istnieje, moze kochamy tylko swoje wyobrazenie o tej osobie, zludzenie? przeciez ta osoba mogla sie zmienic, moglo sie stac wiele rzeczy...wkoncu nawet my moglismy sie zmienic....
Czy ja wogule logicznie mowie i ktos to rozumie?:D

Pozdrawiam
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

>Zeby rozmawiąć z dziewczyną wystarczy komórka:)

Tak wygląda 85% naszych rozmów, takie mamy czasy.

>Nie martw się nie jestem facetem jestem normalna kobietą jakich wiele na ulicy:)
Nie jestem tylko jak wy mówicie typem "laski"

To dla mnie, sama sobie przeczysz.
W tych czasach, większość kobiet na ulicy to laski, zrobione, ale laski. Reszta jest tylko kwestią gustu.
Inna kwestia, że mając lat 20, człowiek bardziej patrzy na ładną buzię, potem na resztę, mając lat 30, częściej patrzy na resztę, niż na ładną buzię.
Jeśli masz tak wielu kumpli, to całą resztę musisz mieć wyśmienitą, trudno więc uwierzyć, że żadnego nie zauroczyłaś.

>mam partera jeśli o to Ci chodzi wspaniałego faceta !

A w czym Ci ów człowiek partneruje? Taniec, tenis, biznes?
I skoro on taki wspaniały, to dlaczego rozmawiasz teraz ze mną zamiast z nim? (zbieraj, co zasiałaś:p)
Jest to partnerstwo, nie miłość?

>Rozmawiam z Tobą bo wydaje mi się, że Ciebie znam osobiście ale tego sie pewnie nigdy nie dowiem?

Ranisz moje serce, myślałem, że jest to ciekawość lub chęć rozmawiania, a to taki błahy powód. Choć musisz mieć bardzo bujne życie na facebooku:d
Jakbym się teraz przedstawił, to rozmowa by się skończyła?
Jeśli chcesz, to możesz mi zadać trzy pytania, którymi potwierdzisz lub obalisz swoją teorię.
Choć szansa, że się znamy jest nikła. Znam kilka kobiet o tym imieniu, nie przypominasz żadnej (każda uważa się za laskę:d)
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Rozmawiam z Tobą bo wydaje mi się, że Ciebie znam osobiście ale tego sie pewnie nigdy nie dowiem?

Zeby rozmawiąć z dziewczyną wystarczy komórka:)
Nie martw się nie jestem facetem jestem normalna kobietą jakich wiele na ulicy:)
Nie jestem tylko jak wy mówicie typem "laski" mam partera jeśli o to Ci chodzi wspaniałego faceta !

>co jak powiedziałam intrygującego?

to:

>Tak jak mówiłam mam dużo kolegów a nigdy żaden nie traktował mnie inaczej .
Nie jestem i nie byłam nigdy w typie mężczyzn

>zbyt mała pokusa bym odwracał się plecami od posiadanych przekonań? -co masz na myśli?

To że wchodzę na forum dyskusyjne, aby rozmawiać publicznie, a nie wchodzę na priv, by nie stwarzać okazji do rzeczy, na które nie mogę sobie pozwolić.

>Ale i tak się nie przyznasz że chyba mnie polubiłeś:)

Nie czas definiuje uczucia, choć istotna jest też kwestia definicji słowa "lubić".

>Jak się kocha dziewczynę to się woli rozmawiać z nią a nie forum

Wolałbym z nią, ale jak nie ma czasu, a ja mam ochotę rozmawiać, to wybieram forum.

>Anty co mam powiedzieć pulicznie?

Odpowiadasz pytaniami na pytania, więc moja odpowiedź to "cokolwiek":D

Antyspołeczny
2018-01-24 16:14:20
Anonim z ip 46.186.68.*, nie rozumiem, czym miałabyś mnie urazić?

Maciej, zdefiniuj "podoba".
Wszedłem tu, aby sobie porozmawiać, ona powiedziała coś intrygującego, więc z chęcią dowiedziałbym się więcej.
Jedno stwierdzenie to jednak zbyt mała pokusa bym odwracał się plecami od posiadanych przekonań.
Jeśli zdecyduje się, aby się tutaj trochę obnażyć to super. Jeśli nie, to trudno.

Karolina, zdefiniuj "takie":d
Anty co mam powiedzieć pulicznie?

Antyspołeczny
2018-01-24 16:37:59
Dlaczego to ma znaczenie, czy powiesz to publicznie czy nie, skoro i tak nikt nie będzie wiedział, kto to mówi? Przecież nie będziesz tu rzucać nazwiskami;)
Owszem, nic złego nie robię, aczkolwiek byłoby niestosowne, gdybym zamiast rozmawiać na publicznym forum, rozmawiał przez prywatnego maila:p I wie, że rozmawiam, tylko nie wie gdzie.
Jak się kocha dziewczynę to się woli rozmawiać z nią a nie forum
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Antyspołeczny
2018-01-24 16:37:59
Dlaczego to ma znaczenie, czy powiesz to publicznie czy nie, skoro i tak nikt nie będzie wiedział, kto to mówi? Przecież nie będziesz tu rzucać nazwiskami;)
Owszem, nic złego nie robię, aczkolwiek byłoby niestosowne, gdybym zamiast rozmawiać na publicznym forum, rozmawiał przez prywatnego maila:p I wie, że rozmawiam, tylko nie wie gdzie.
wiesz anty chyba za dużo mi poświęcasz czasu :)

Ale i tak się nie przyznasz że chyba mnie polubiłeś:)

Antyspołeczny
2018-01-24 16:14:20

Jedno stwierdzenie to jednak zbyt mała pokusa bym odwracał się plecami od posiadanych przekonań.
JeWszedłem tu, aby sobie porozmawiać, ona powiedziała coś intrygującego, więc z chęcią dowiedziałbym się więcej.
śli zdecyduje się, aby się tutaj trochę obnażyć to super. Jeśli nie, to trudno.

co jak powiedziałam intrygującego?
zbyt mała pokusa bym odwracał się plecami od posiadanych przekonań? -co masz na myśli?

Anty na forum można porozmawiać a nie się "obnażać się " trudno żebym publicznie mówiła o swoim życiu jak na spowiedzi:)
Jeśli chciałbyś więcej się dowiedzieć o mnie to zapraszam na priv email podałam
Jeśli nie chcesz to Twoja sprawa !
Uważam ,że Twoja dziewczyna powinna wiedzieć że rozmawiasz na forum w końcu nic takiego złego nie robisz

Tak, łatwiej szukać winy w innych.
Lecz tak jak w każdym aspekcie życia, łatwo nie znaczy efektywnie.

Wszedłem tu, aby sobie porozmawiać, ona powiedziała coś intrygującego, więc z chęcią dowiedziałbym się więcej.
Jeśli zdecyduje się, aby się tutaj trochę obnażyć to super. Jeśli nie, to trudno.

Spokojnie takie znajomości potrzebują cierpliwości i czasu...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Antyspołeczny
2018-01-23 20:11:44
Zaciekawiłaś mnie, co to znaczy, że nie byłaś w typie mężczyzn?
W moim mniemaniu działa to tak, że jak się z kimś miło spędza czas, jak łączy się z nim wiele sfer życia i wiele doznań i jest on płci przeciwnej, to oczywistym jest, że chce się z nim połączyć także cieleśnie. To zwykła chęć pogłębienia relacji na kolejną sferę życia.
Anty widać, że kobieta Ci się podoba za dużo z nią dyskutujesz:)
Proponuję porozmawiaj z nią na priv bo jak ucieknie to będzie za późno;)

Antyspołeczny
2018-01-21 15:13:14
Nie wiem o czym mówisz, nigdy się nie chwaliłem podbojami miłosnymi (nawet nie rozumiem tego sformułowania).
Czyżby?? Forum jest pamiętliwe

Antyspołeczny
2018-01-23 21:27:23
Co dla mężczyzn się liczy?

>męczy mnie taka dyskusja na forum

Przychodzisz dobrowolnie, występujesz jako anonim, a męczy Cię rozmowa na forum dyskusyjnym? To jakby iść do kina, ale nie chcieć oglądać filmu, lub do restauracji, aby nie jeść.

>Miło było Ciebie poznać

Miałaś okazję, bo byłem otwarty:p

>Nie zaracam już Ci głowy bo jeszcze Twoja dziewczyna będzie miała pretensje

Nie masz się o co bać, nie jest takim typem człowieka. Zresztą nie wie, że tutaj rozmawiamy.
nie chciałam Ciebie urazić przepraszam

Co dla mężczyzn się liczy?

>męczy mnie taka dyskusja na forum

Przychodzisz dobrowolnie, występujesz jako anonim, a męczy Cię rozmowa na forum dyskusyjnym? To jakby iść do kina, ale nie chcieć oglądać filmu, lub do restauracji, aby nie jeść.

>Miło było Ciebie poznać

Miałaś okazję, bo byłem otwarty:p

>Nie zaracam już Ci głowy bo jeszcze Twoja dziewczyna będzie miała pretensje

Nie masz się o co bać, nie jest takim typem człowieka. Zresztą nie wie, że tutaj rozmawiamy.

Niełatwo jest łamać samego siebie.

męczy mnie taka dyskusja na forum, aż taka otwarta nie jestem

Miło było Ciebie poznać

to jesteś wyjątkiem chyba bo dla mężczyzn wiadomo co się liczy:)
do góry