Widok
Czy mogłam zajść w ciążę ?
Dziewczyny, jestem koło 30 stki i jak to się mówi potocznie stara , a głupia, więc może moje pytanie wyda się Wam głupie czy śmieszne, to dla mnie to poważna sprawa. Okres mam regularnie, powinnam dostać w tym mcu 25 maja. No ale do rzeczy - w noc z sob/ndz czyli prawie tydz temu byłam z facetem no i zanim przeszliśmy konkretniej do rzeczy (on się zabezpieczył) to jak miał wytrysk i przed nim i no wiecie - dotykaliśmy się. Dziewczyny po prostu się boję, czy mogłam zajść w ciążę :( Bardzo dziękuję za odpowiedzi i pozdrawiam serdecznie !
Martyno ja Ci radzę nie pytaj się na forum nikogo,bo tylko Cie zdołują i upokorzą lub wyśmieją... zrób sobie test i będziesz miła odpowiedz.
Moim zdaniem mało prawdopodobne abyś zaszła w ciążę .
Nie rozumiem Was dziewczyny, dlaczego potraficie docinać itp.lepiej się w ogóle nie wypowiadać niz pisać takie rzeczy,dziewczyna się martwi a Wy jeszcze bardziej ja dobijacie !!!!!!!!!!!!!
Moim zdaniem mało prawdopodobne abyś zaszła w ciążę .
Nie rozumiem Was dziewczyny, dlaczego potraficie docinać itp.lepiej się w ogóle nie wypowiadać niz pisać takie rzeczy,dziewczyna się martwi a Wy jeszcze bardziej ja dobijacie !!!!!!!!!!!!!
Szczerze mówiąc to nie ma złotego środka i właściwej porady. Autorka zapewne chce odpowiedzi teraz aby się uspokoić, a test ewentualnie pozytywny może wyjść za tydzień , a z mojego doświadczenia wiem że nawet za dwa lub trzy tygodnie. Otóż szanse zajścia w ciąże w Twoim przypadku są niskie ale to nie znaczy że żadne. Jeżeli chodzi Ci o dni płodne to raczej z Twojego opisu wynika, że były to dni względnie płodne. Oczywiście w ciąże rzadko zachodzi się tak hop siup dni płodne stosunek i dziecko. U niektórych nawet w taki sposób trwa to latami. Ważne są jeszcze inne czynniki. Z drugiej strony w ciąże można zajść nawet biorąc pigułki, zdarzają się takie przypadki. Nigdy nie masz pewności. No ale prawdopodobieństwo jest naprawdę niskie. Ja bym się raczej nie martwiła u niektórych stres powoduje opóźnienie okresu więc to błędne koło. Pozdrawiam