Widok

Czy musi cos sie stac zeby mamusie zaczely myslec?

Nie wiem czy zauwazyliscie, ale do naszego przedszkola bardzo czesto przyjezdzaja maluchy w autkach nie zapiete w pasy, nie siedzace na fotelikach, a np. stojace w srodku albo o zgrozo przy przedniej polce??? gdzie wy macie mozgi??? codziennie rano chodze tam z psem i az sie wlos na glowie jezy, a jak pytam pani czy chce zabic swoje dziecko to slysze zebym sie nie wtracal... ot mondrosc ludowa... a moze po prostu panowie w mundurach powinni o 8 rano tam stanac?
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1
Według mnie większe zagrożenie stwarzają te same osoby wymuszając stale pierwszeństwo w okolicach szkoły i przedszkola. Modne panie w swoich eleganckich SUVach najwyraźniej nie mają wyczucia odległości.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Bojano

Równanie i utwardzanie dróg (10 odpowiedzi)

Dziękuję bardzo zarządcy drogi Na Dambnik za wyrównanie i "utwardzenie" jej piaskiem z plaży. Po...

Telewizja naziemna (3 odpowiedzi)

Dzień dobry, czy macie sygnał telewizji naziemnej, u nas tylko nieliczne programy,brak m.in....

Zwracajcie uwagę na dzieci/dziewczynki wracające same ze szkoły podstawowej w Bojanie (4 odpowiedzi)

Cześć, Dotarło do mnie info, że dziewczynka w wieku 9 lat wracająca sama regularnie ze szkoły, w...

do góry