Widok
"Do 65 kg ok"
Ale to róznica te 65 kg np. przy 165 cm wzrostu i przy 180 cm wzrostu. Dlaczego wszystkim tak bardzo chodzi o kilogramy a nie o proporcje ciała? Najlepsza taka jak najniższa i jak najlżejsza? Czy jak najwyższa przy jak najniższej wadze? Czy jak? Przy pierwszej opcji wyłazi na wierzch podświadoma porzeba samczej dominacji, przy drugiej potrzeba samczego przechwalania się miedzy kolesiami, który jest wartościowszym samcem że poleciała na niego taka modelka.
A tak w ogóle, dlaczego do określania tuszy u kobiety mówi się "większa kobieta"? Kobieta duża to kobieta o wadze 100 kg przy wzroście 2 metrów, a nie po prostu gruba. To nie jest niegrzeczne określenie. To normalne określenie. Jak ktoś jest chudy to jest chudy a nie mały.
Ale to róznica te 65 kg np. przy 165 cm wzrostu i przy 180 cm wzrostu. Dlaczego wszystkim tak bardzo chodzi o kilogramy a nie o proporcje ciała? Najlepsza taka jak najniższa i jak najlżejsza? Czy jak najwyższa przy jak najniższej wadze? Czy jak? Przy pierwszej opcji wyłazi na wierzch podświadoma porzeba samczej dominacji, przy drugiej potrzeba samczego przechwalania się miedzy kolesiami, który jest wartościowszym samcem że poleciała na niego taka modelka.
A tak w ogóle, dlaczego do określania tuszy u kobiety mówi się "większa kobieta"? Kobieta duża to kobieta o wadze 100 kg przy wzroście 2 metrów, a nie po prostu gruba. To nie jest niegrzeczne określenie. To normalne określenie. Jak ktoś jest chudy to jest chudy a nie mały.
to ogólnie są stereotypy przez tv i inne media wiele się o tym mówi ale nic z tym się nie zrobi i czy chodzi o facetów czy kobiety to mając nadwagę jesteś gruby czy się podoba czy nie a gadanie faceci chcą modelkę to pytanie czy kobity chcą kaszalota........;?
pozdrawiam niedowartościowanych
mi też można by było można odjąć kilka kilo, dodać kilka cm do wzrostu..... ble ble ble....cieszcie się ludziska zdrowiem i pier*olcie wygląd......
pozdrawiam niedowartościowanych
mi też można by było można odjąć kilka kilo, dodać kilka cm do wzrostu..... ble ble ble....cieszcie się ludziska zdrowiem i pier*olcie wygląd......
al - kaszalot to ogólnie brzydki facet a nie gruby facet. Facet może być gruby i zadbany ale tez chudy i obleśny bo niezadbany. Kobiety wybieraja po prostu normalnych. Tylko że normalna kobieta w rozm. 42 nie ma juz brania, a uwierz mi jest to normalna kobieta, wcale nie gruba. Modelki size plus musza mieć więcej. Ja się własnie przez to nie zakwalifikowałam.
40/42 to taki rozmiar gdzie np. osoba przy wzroście 165 waży się około 65 kg. 40 przy około 60, 38 to jakieś 55 kg itd. to przy wyższych lub niższych kobietach ta waga będzie sie zmieniać. To jest normalna rozmiarówka, damska. Takie sklepy jak Bershka lub Stradivarius oferują damskie ubrania w młodzieżowych a wręcz dzieciecych rozmiarach. Np. kobieta, która nosi znormalizowany rozm 40 tam bedzie miała 44. Kobiety z rozm 42 w ogóle nie maja czego tam szukać, no chyba że swetrów.
Twoja babcia niezupełnie miała racje. Jeśli porozmawiasz z kobietą rzeczowo to cie nie op... Tylko jeśli wszyscy traktują szerokośc ciała kobiecego jak jakąś kartę przetargową, to nie dziwię sie że kobiety sa wściekłe. A faceci tak bardzo lubia jak sie im interesy publicznie omawia? Ciekawe!
Twoja babcia niezupełnie miała racje. Jeśli porozmawiasz z kobietą rzeczowo to cie nie op... Tylko jeśli wszyscy traktują szerokośc ciała kobiecego jak jakąś kartę przetargową, to nie dziwię sie że kobiety sa wściekłe. A faceci tak bardzo lubia jak sie im interesy publicznie omawia? Ciekawe!
http://www.youtube.com/watch?v=NtBZveE8eoE&feature=related
czy oto chodzi.....
czy oto chodzi.....
http://www.youtube.com/watch?v=Krv-ANAXoGQ&feature=related
czy o to......
czy o to......
FF specjalnie dla Ciebie.....ciałko surfera......
http://www.youtube.com/watch?v=INVkkEytpfM
http://www.youtube.com/watch?v=INVkkEytpfM
al- własnie dlatego kobiety nie lubią rozmawiać o wyglądzie (chodzi mi o filmiki które wstawiłeś) Mam rozumieć że nie ma innych kobiet tylko albo obleśne albo baletnice? Według ciebie taki przeciętny facet jak co niektórzy bywalcy forum z kilku kilogramowa nadwagą ma szansę u takiej baletnicy? Przede wszystkim to co pokazałeś (ten drugi film) to restrykcyjny i regularny trening od co najmniej 10 lat. Czy ty sobie wyobrażasz że każda normalna kobieta potrafi takie rzeczy? Jestem oburzona twoim porównaniem. I co, poderwiesz taką baletnicę (to już byłby cud) i myślisz że będzie później (w hipotetycznym stałym związku) obiadki gotować i sprzatać mieszkanko? Mega atrakcyjna baletnica? (lub ktoś taki w tym stylu) Mam wrażenia że większość mężczyzn (o ile to słuszna nazwa) w ogóle nie ma jakiegokolwiek obiektywnego spojrzenia na samego siebie. Bezczelnośc!
ass - nie mam ciala modelki bo nie kreci mnie taka sylwetka, blizej mi do fitnesski* i tu pojawia sie problem bo miesnie sporo waza (a dokladnie waza tyle samo co np. tkanka tluszczowa ale zajmuja mniej miejsca) a dla niektorych facetow kobieta wazaca powyzej powiedzmy 55kg to mega antał
*od marca trenuje silowo
*od marca trenuje silowo
nie ma miłości bez naiwności
jeśli komuś ubliżyłem to przepraszam.......;)
ale piękno to rzecz nie objęta i nikomu nie nakazuję wyboru.....historia pokazuje rożne jej kształty a każdy ma swój ideał (nie mylić z codziennością) .....a kompleksy same rodzą się w głowie bo bardziej nas interesuje co powiedzą inni ....pozdrawiam..... grubo zbudowany brzydal......;P
ale piękno to rzecz nie objęta i nikomu nie nakazuję wyboru.....historia pokazuje rożne jej kształty a każdy ma swój ideał (nie mylić z codziennością) .....a kompleksy same rodzą się w głowie bo bardziej nas interesuje co powiedzą inni ....pozdrawiam..... grubo zbudowany brzydal......;P
al - ale autorka wątku właśnie o codzienność pyta, a nie o ideał. Ona pyta czy z taka kobietą ktoś by sie umówił a nie śnił po nocach i malował obrazy. Jesli chodzi o ideał to ja tez czasem wyciągam stary plakat Arniego i sie na niego gapię, ale na żywo nikogo takiego nie widziałam, ani w Polsce ani nigdzie indziej. Wiadomo więc że mówiąc o randkach (tak jak autorka wątku) nawet nie biorę pod uwagę kogoś takiego jak Arni, bo wśród normalnych śmiertelników tacy ludzie sie prawie nie zdarzają, tylko umawiam się z normalnymi facetami zblizonymi do mnie wiekiem i gabarytami ciała. To sie nazywa skromnośc i samokrytycyzm, "panowie"!
A propo różnicy między 1 kg tłuszczu a 1g mięśnia:)
http://storage.sfd.pl/1/images2010/20100408132620.jpg
http://storage.sfd.pl/1/images2010/20100408132620.jpg
Your online absence has me worried you might have actually gotten a life;)