Widok
Proszę uważać na oszusta-Piotra kaliszuka,byłego wokalistę zespołu Viva.Mimo,że nie należy już do składu,podpisuje umowy w imieniu zespołu,pobiera zaliczkę i znika.Wiem to,bo sama się dałam nabrać.Jak go dorwę to....Ostrzegam więc innych napalonych na zespół młodych,uważajcie na niego.Chyba ,że chcecie stracić pieniądze.
My mieliśmy go za spiewającego DJ-szkoda gadać-wraz z koleżanką , która 2 tygodnie wcześniej też miała prowadzone przez niego wesele narzekałayśmy na sztywną playlistę, mało utworów w kompie i 0 inicjatywy. Na moje oczepiny nawet nie porpsił gości, żeby wstali i podeszli-siedziałam sama na środku sali, dopóki nie przyszedł czas na sformowanie kręgu panien. Na godzinę sala weselna opustoszała i nawet nie póbowął nic z tym zrobić. Bycie DJ to trochę więcej niż puścić playlistę z komputera- a unas tak się skończyło
Bzdziuch napisał(a):
> Proszę uważać na oszusta-Piotra kaliszuka,byłego wokalistę
> zespołu Viva.Mimo,że nie należy już do składu,podpisuje umowy w
> imieniu zespołu,pobiera zaliczkę i znika.Wiem to,bo sama się
> dałam nabrać.Jak go dorwę to....Ostrzegam więc innych
> napalonych na zespół młodych,uważajcie na niego.Chyba ,że
> chcecie stracić pieniądze.
Hej Bzdziuchu czy jak Ci tam na imie! Zanim zaczniesz oskarżać kogoś o oszustwo to dwa razy się zastanów. Nie zasz sprawy, nie znasz człowieka i gówno wiesz o tym jak było naprawdę!! A jesli jesteś przyszłym panem młodym to życzę Ci wszystkiego dobrego na nowej drodze życia, mniej zawistości i pozytywnego myślenia! Nie ładnie tak na forum kogoś obgadywać urzywając do tego jeszcze nazwisk, mam nadzieję ze odbije Ci się to czkawką, ze zraniłeś swoją głupią wypowidzią sporą grupę osób!!
> Proszę uważać na oszusta-Piotra kaliszuka,byłego wokalistę
> zespołu Viva.Mimo,że nie należy już do składu,podpisuje umowy w
> imieniu zespołu,pobiera zaliczkę i znika.Wiem to,bo sama się
> dałam nabrać.Jak go dorwę to....Ostrzegam więc innych
> napalonych na zespół młodych,uważajcie na niego.Chyba ,że
> chcecie stracić pieniądze.
Hej Bzdziuchu czy jak Ci tam na imie! Zanim zaczniesz oskarżać kogoś o oszustwo to dwa razy się zastanów. Nie zasz sprawy, nie znasz człowieka i gówno wiesz o tym jak było naprawdę!! A jesli jesteś przyszłym panem młodym to życzę Ci wszystkiego dobrego na nowej drodze życia, mniej zawistości i pozytywnego myślenia! Nie ładnie tak na forum kogoś obgadywać urzywając do tego jeszcze nazwisk, mam nadzieję ze odbije Ci się to czkawką, ze zraniłeś swoją głupią wypowidzią sporą grupę osób!!
Anulka z tego co wiem to mają dobre opinie i kiedyś jeszcze jak szukaliśmy zespołu to słyszałam ich kilka kawałków i podobało mi się.chcieliśmy ich wziąć na wesele ale mieli już zajęty termin;)teraz już wiem kim była ta zołza,która mi ich podebrała;)
buziaki!!!!!
a słyszał kto o zespole BRAVOTON? bo właśnie ich będziemy mieli?
buziaki!!!!!
a słyszał kto o zespole BRAVOTON? bo właśnie ich będziemy mieli?