Widok

Czy warto kupić nocnik fisher price

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Mam coś podpowiedzieć chrzestnej na roczek i zastanawiam się nad nocniczkiem tej firmy.Czy wato taki nocnicze mieć i czy się sprawdza
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja uważam że nie,jak dla mnie zbędny gadzet. Nockim jest do kupy a nie do zabawy :P
imageimage
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
heh u nas nawet zwykłego nie warto było kupowac, za to nakładka na sedes i podnózek z Ikei to było to ;>
u mojego synka ani nocnicek ani nakladka na sedes nie pomogła. oduczył się siusiania przy podnożku:) i stopniowo tttttrauma mu przeszła przy robieniu kupki gdy zakładałam nakładkę, więc teraz jak najbardziej nakładka się przydaje:)
image
ja mam nocniczek fp - zabke. jest o tyle fajny, ze dziecko siedzi w nim bardzo stabilnie, z przodu jest wysoki, wiec siusiu nie ucieka (szczegolnie u chlopcow), ale jego najwiekszym plusem jest to, ze ma wyjmowana wkladke, wiec myje sie tylko niewielki element nocnika a nie caly nocnik :)
image

image
Witam
Mam pytanie, czy ten nocniczek żabka fp jest duży, czy dla małego dziecka, mój synek jest z tych większych i poszukuje dla niego wygodnego nocnika, i czy ten nocnik ma wygodne oparcie?
Mam do sprzedania nocniczek Fisher Price po jednym dziecku, kupiony w smyku z oryginalnym kartonikiem śpiewa i mówi, ze spłuczką, uchwytem na papier i nakładką dla chłopców.Posiada wyjmowany środek jest w stanie bdb z małym minusikiem niewielkie ryski na klapie i spłuczce cena 70zł tel:731050044

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Dieta 1000 kcal- szukam dobrej i przejrzystej rozpiski produktów (35 odpowiedzi)

Dziewczyny postanowiłam się wziąć za siebie. Chciałabym spróbować spożywać ok. 1000-1200 kcal...

ortodonta gdańsk (28 odpowiedzi)

Hej Polećcie mi proszę bardzo dobrego i sprawdzonego! ortodontę dla nastolatki. Często słyszę, że...

Od 1go do 1go... czy Wam udaje się cokolwiek oszczedzić? (226 odpowiedzi)

Cześć, mam takie nocne przemyślenia na temat szeroko rozumianych finansów domowych... Oboje mamy...

do góry