Widok

Czy zespol Malibu Latino fajnie prowadzi zabawy weselne?

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Słyszałam ze dobrze graja, wszyscy polecaja, na ich stronie przesłuchałam ich demo i podoba mi sie. Co mnie jednak zastanawia to to jacy sa na scenie, chciałabym zespoł ktory fajnie prowadzi zabawy weselne, ma kontakt z goscmi. Powiedzcie jakie sa wasze wrazenia:)
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zespołem generalnie zachwyca się jedna forumka karolinka jakas tam nie pamiętam numeru chyba 29 ona zaraz ci opisze jacy sa fantastyczni ale tylko ona piszczy na ich temat jaka zachwycona itp ale... zwróciłem uwagę że oni reklamują ją na swojej stronie z jej usługami więc ... nie wiem co o tym sadzic a co do zespołu to demo wg srednie ale mozesz umowic się z nimi i obejrzec cos z wesela zauwaz ze zespoly same sie polecaja na tym forum i nawet przybieraja niki zachwyconych par takze wiarygodnosc wypowiedzi jest niska
zdegustowany naprawde się nudzisz wyszukując takie szczegóły - no i co z tego że mnie polecają, ja też ich polecam, może jeszcze napiszesz że wzajemnie sobie płacimy za to?!

ja ich polecam i będę polecać bo miałam ich na swoim weselu więc moja opinia jest wiarygodna, każdej zainteresowanej osobie opisze wszystko szczegółowo na maila, mało tego chętnym mogę udostępnić fragmenty swojego wesela na życzenie żeby sami zobaczyli i stwierdzili czy jestem wiarygodna czy nie;

pozatym każdy ma swój gust i rozum; nie wnikam, ale podejrzewam że piszesz takie rzeczy z zazdrości i z nudów bo nie widze innego powodu skoro udzielasz się w wątku w którym padło konkretne pytanie; a pozatym nie ja jedna "piszcze" jak to napisałeś na ich temat, może jeszcze napiszesz, że siusiam w majtki jak ich słysze co? niestety nie masz do czynienia z gówniarą mój drogi

jak dla mnie tylko konkurencja może wymyślać takie rzeczy, zresztą bardzo łatwo takie rzeczy sprawdzić tzn. opinie innych par; brak słów na takie komentarze, chcesz czy nie zespół cieszy się bardzo dobrą opinią

a odpowiedź na pytanie brzmi: wg. mnie TAK
http://www.slubnemarzenie.com.pl
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
hejka
jestes w stanie przeslac mi moze jakis fragment z wesela ?? sama bede ich miala na swoim weselu z czego sie bardzo ciesze.... jestem po prostu ciekawa
syla851@wp.pl
Dzekuje z gory i pozdrawiam
image
image
[url=http://www.suwaczek.pl/][img]http://www.suwaczek.pl/cache/0e1c9f4112
Witam ja również z moim narzeczonym zdecydowaliśmy się na ten zespół, grają zupełnie coś innego, niż pozostałe zespoły a my czegoś podobnego szukaliśmy :) jeśli możesz podaję swojego maila alexandretta85@wp.pl proszę o więcej informacji na ten temat, będę wdzięczna za jakieś podpowiedzi pozdrawiam
U nas graja pod koniec roku wiec wrazeniami podziele sie pozniej, ale zauwazylam ze czesto za wszelka cene chce sie zdyskredytowac roznych uslugodawcow na tym forum - zwlaszcza tych dobrych, polecanych i o ktorych wypytuja sie forumki, a do tych zespolow z pewnoscia malibu latino nalezy. Wydaje mi sie wbrew temu co napisal "zdegustowany" ze opinie o nich pochodza od bardzo wiarygodnych forumek, ktore korzystaly z ich uslug, (sama z ciekawosci wyszukiwalam watki gdzie o nich pisano i wiele par wypowiada sie bardzo pochlebnie na ich temat).
Mnie osobiscie bardzo ujelo to ze zanim sie na nich zdecydowalsmy sami podali nam miejsca gdzie wystepuja i zachecili do posluchania na zywo - tak zrobilismy i nie bylo potem zadnych watpliwosci. Jesli ktos rozwaza ich wybór tak powinien zrobic bo to z pewnoscią bardzo, bardzo dobry zespol niezaleznie od tego co sie na ich temat wypisuje...
no własnie czytałam ze ponoć graja w Miescie Aniołow co czwartek, tylko ze ja wiem ze oni fajnie graja bo słyszałam demo i pdooba mi sie, ale nie wiem jak beda prowadzic impreze:) czy poderwa ludzi do tanca i do zabaw weselnych, tego jestem ciekawa
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
zdegustowany a dla mnie jest to normalnie że polecają się wzajemnie.
historia jest prosta. Karolina ich "zatrudniła" sprawdzili się , wyszło z rozmowy że robi dekoracje, oni konkurencji w niej nie widzą więc ją polecają. i problem to jakiś??

Malibu terminy ma wypchane na ponad rok do przodu.
to chyba o czymś świadczy.
Nie widziałam żeby w odpowiedzi na wątki typu "szukam oprawy muzycznej" reklamowali swoje usługi - dla mnie jest to jednoznaczne...

niedługo będę miała film z wesela Narzeczonego kolegi z pracy. przypadkiem wyszło że oni też ich mieli.
napiszę co o tym sadze.
my też ich mieć będziemy.

ale Karolona jeżeli możesz to ja też fragmenty poproszę wilpau@wp.pl

Hejka.
KAROLINA błagam jesli możesz przyśli mi jakiś urywek filmu z wesela gdzie gra właśnie zespół Malibu Latino, będę ogromnie ci wdzięczna.
Mój adres dorotkakle@interia.pl
Witam Karolina29!
Czy mogłabym Cię prosić o informacje na temat "Malibu - Latino",bo zastanawiam się nad wyborem Ich na ślub. Jeśli jest to możliwe o przesłanie fragmentu z Twojego wesela.
Jaki jest ich repertuar??
Czy można dać kilkanaście propozycji własnych, by zaśpiewali, czy też śpiewają tylko to co mają w swoim repertuarze??
Z góry dziękuję
justynkach6@wp.pl
Justyna jak my podpisywaliśmy umowę to ja przestawiłam wszystkie swoje obiekcje.
Uzgodniliśmy tak jak chciałam i Pan z własnej inicjatywy zapisał wszystko na umowie. więc jak dla mnie super na dzień dobry.
Mają bardzo dobry repertuar, śpiewają wszystko.
Np. nie mieli w nim piosenki którą bardzo chciałam mieć, ale powiedzieli że ją rozpracują.
dla muzyków to nie problem tylko 3ba mieć chęci:)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Też wybrałam Malibu, gdyz potrafią poderwać do tańca nawet największych ponuraków :P

Możecie ich posłuchać w każdy czwartek w mieście aniołów w gdańsku. Możecie również do nich napisać i podadzą wam terminy weseli na których grają. Jeśli będziecie chcieli to załatwią z młodą parą abyście wpadli na chwileczkę i posłuchali. Bardzo mili ludzie :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
A czy ktoś wie ile kasują za wesele? proszę o odpowiedz chociaż takiej orientacyjnej ceny
4 500
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
Grają co czwartek w mieście aniołów, warto iśc wcześniej i się przekonac na własne uszy:) Są naprawdę świetni!
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
My tez będzie miec zespół Malibu Latino, podpisywaliśmy z nimi umowę zna początku tego roku i razem płacimy 4.500,00zł, by może teraz już koszt wzrósł do 4.500,00
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
zdecydowanie Malibu , jest pokazany na YT urywek ich mozliwosci

http://www.youtube.com/results?search_query=Malibu+Latino&aq=f
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 10
Zgadzam sie, mi sie tez podoba ;]
Gdziekolwiek się znajdujesz, twój świat tworzą twoi przyjaciele.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4
To jeden z nielicznych zespołów na Pomorzu,który profesjonalnie prowadzi imprezy.
www.tomaszdorniak.pl tel.501-183-708
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 14
jak oni prowadzą profesjonalnie, to chyba księżyc jest dalej niż słońce....
zwykli grajkowie z ulicy.... szkoda czasu i pieniędzy na tych partaczy... mi spieprzyli wszystko co można było spartolić... nigdy w życiu ich nie polecę, nawet wrogowi...
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 6
byłam na weselu w sierpniu gdzie grali i grali swietnie - jako gosc nie mam nic do zarzucenia
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 10
A ja powiem tak- zespół Malibu Latino profesjonalnie śpiewa. Głosy pierwsza klasa. ALE:
- zaczynają olewać powoli wesela- grają to co im pasuje, wyraźnie nie lubią grać biesiady jaką lubi starsze towarzystwo.
POPRAWINY:
tragedia- opieprzają się i mają w d*pie nawet Pana Młodego. Nikogo na parkiecie a oni grają nagle ile wlezie i co im pasuje. Do tego grali krócej niż skasowali. Polecam tylko wymagającym uszom.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 4
Zgadzam się z opinią powyżej.Zespół jest świetny,to nie podlega dyskusji.Ale jeśli ktoś lubi zabawy weselne,biesiadne granie i ma dużo starszych ludzi na weselu,to powinien się dobrze zastanowić.Miałam okazję ich słuchać na weselu i prowadzenie to była po prostu tragedia.Na wejście pary młodej nie było praktycznie nic.Zabaw weselnych i biesiadnych piosenek też nie było,chociaż para młoda wyrażnie prosiła.A na poprawinach to naprawdę aż żal mi było młodych,którzy się załamali widząc to olewactwo.Ale brzmią świetnie,więc po prostu trzeba się zastanowić,do jakiego rodzaju wesela są potrzebni.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 5
chyba tylko na wsi nie polecam szmira i tandeciarstwo nie wiem za co imtyle placa sa tego nie warci
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3
Nadają się na koncert rocowy a nie na wesele. Na takiej imprezie ludzie chcą się pobawić , potuptać,a nie słuchać wrzeszczącego Darka, Głos to może i On ma ale najwyrażniej myla Mu sie imprezy(koncert z weselem).
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
B yłam w maju na weselu z zespołem Malibu latino i faktycznie na wiejskie wesele bym ich nie brała. Nie śpiewają discopolo, nie mają biesiadnych przyśpiewek no i przede wszystkim nie maja konkursow z przeciąganiem jajka, z walkiem czy balonami. Goście się super bawili przy ich muzyce i spiewie Darka. Kazdy zamawia sobie taki zespół jaki lubi i przy czym jego goście będą się dobrze bawili
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Zespół porażka, chamswto i gwiazdorzenie, godzinne przerwy między blokami muzycznymi. jak ich się poprosi o jakąkolwiek piosenkę to rzadnej nie znają. Może i głosy mają ładne ale smęcą tak, że się nie chce tańczyć. Wesele się skończyło, a ja nawet nie poczułam, że się wybawiłam. Oczepiny to jakaś pomyłka-zero prowadzenia, jeden konkurs, nie angażują pary młodej podczas oczepin. Uwaga przestrzegam przed pytaniam podczas wesela żeby zagrali coś innego bo zostaniecie wyśmiani.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5

Inne tematy z forum Wesele

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

bielizna ślubna - gdzie kupić? (36 odpowiedzi)

Dziewczyny tak jak w tytule, gdzie najlepiej w trójmieście dobrać bieliznę ślubną? macie może...

do góry