Widok
Pomysl moze i oryginalny ale malo realny.
Jak panna mloda wejdzie do tira. A po motocyklu to ciekawe jaka bedzie fryzura.
wogole nie rozumiem idei skupiania sie na wyborze samochodu.
dlaczego to dla Was takie wazne?? i dlaczego decydujecie sie wydawac grube stowy na transport?? moze mi ktos wyjasnic bo ja naprawde tego nie rozumiem.
Jak panna mloda wejdzie do tira. A po motocyklu to ciekawe jaka bedzie fryzura.
wogole nie rozumiem idei skupiania sie na wyborze samochodu.
dlaczego to dla Was takie wazne?? i dlaczego decydujecie sie wydawac grube stowy na transport?? moze mi ktos wyjasnic bo ja naprawde tego nie rozumiem.
Dla niektórych samochod to bardza ważny elelment-tak jak sukienka czy garnitur.
Poza tym jest to jedyny dzien w zyciu, kiedy to kazdy pragnie spełnic chociaz w czesci swoje marzenia. skoro decydujemy sie na piekne sukienki, garnitury, swietne zespoly itp. itd. to dlaczego nie pojechac autem, którym nie jezdzimy na co dzien. jakims niezwyklym...
i niekoniecznie musi byc to samochod!!!
Poza tym jest to jedyny dzien w zyciu, kiedy to kazdy pragnie spełnic chociaz w czesci swoje marzenia. skoro decydujemy sie na piekne sukienki, garnitury, swietne zespoly itp. itd. to dlaczego nie pojechac autem, którym nie jezdzimy na co dzien. jakims niezwyklym...
i niekoniecznie musi byc to samochod!!!
My tez wzielismy Kubusia. Jesli jednak bedziecie tez brac jego wlasciciela golabki to mimo ze bedziecie zaznaczac kilka razy przed slubem, ze maja byc biale, to jeszcze sie przypominajcie chyba przed samym slubem. My zamawialismy biale, ale dostalismy szare i dowiedzielismy sie o tym juz jak mielismy je wypuszczac pod kosciolem, wygladalo jakbysmy sciagneli je z dachu, a chodzilo o cos calkiem innego :(. Wlasciciel Kubusia jednak stwierdzil, ze nie widzi roznicy, mimo, ze wyraznie zaznaczalam, ze biale. Po weselu jednak sie okazalo, ze wiele osob robilo wedlug swojego widzi mi sie, a nie tak jak zamawialismy.... czego do dzis nie rozumiemy. Beata
AdiZ napisał(a):
> Witam mam pytanie i proźbe o Pomoc chciałbym jechać do ślubu
> TIREM samym ciągnikie Mercedesem Actrosem ?? Czy mój pomysł
> jest dobry???
DOSKONALE CIĘ ROZUMIEM
ja też nie chcę jechać limuzyną, albo jakimś zabytkowym "rojsem"
moje pomysły, to:
- czerwony londyński autobus z odkrytym górnym pokładem,
(niestety pomysł padł, najbliższa wypożyczalnia jest w W-wie,
1000zł/dzień + paliwo, a takie zabytki żłopią, wiec pewnie z 1500 zł wyszłoby za całość )
- Hammer w wojskowej wersji, (równiez nie do zrealizowania, nie dość że nie mam skąd załatwić, to taki hammer nie zmieściłby się na drogę he he)
A co do TIR-a, to nie jest zły pomysł,
podpytaj Lamię, jak to załatwić, ona jedzie TIR-em do ślubu :)
> Witam mam pytanie i proźbe o Pomoc chciałbym jechać do ślubu
> TIREM samym ciągnikie Mercedesem Actrosem ?? Czy mój pomysł
> jest dobry???
DOSKONALE CIĘ ROZUMIEM
ja też nie chcę jechać limuzyną, albo jakimś zabytkowym "rojsem"
moje pomysły, to:
- czerwony londyński autobus z odkrytym górnym pokładem,
(niestety pomysł padł, najbliższa wypożyczalnia jest w W-wie,
1000zł/dzień + paliwo, a takie zabytki żłopią, wiec pewnie z 1500 zł wyszłoby za całość )
- Hammer w wojskowej wersji, (równiez nie do zrealizowania, nie dość że nie mam skąd załatwić, to taki hammer nie zmieściłby się na drogę he he)
A co do TIR-a, to nie jest zły pomysł,
podpytaj Lamię, jak to załatwić, ona jedzie TIR-em do ślubu :)
.