Widok
witaj Martinia.... no widzisz ... ja nie wiedziałamn , że to Twój mąż i że Ty to jego żona ... hehe... :):):) dobrze, że się wyjaśniło...
więc , ja pytałam o te pokoje (dzwoniłam parę tygodni temu) nie rozmawiałam z właścicielką tylko chyba z kelnerką , powiedziała mi, że mają 4 pokoje nad salą... ale ja nie mam pojęcia, gdzie one tam mogą się znajdować ... pytałam o ceny... niestety kelnerka powiadziała mi, że nie zna cen... i nie wie nawet ile właścicielka sali bierze za wesele....
w każdym razie dziękuję za wyjaśnienia i pozdrowienia dla męża :):):)
PS. chyba będziemy sąsiadkami :)
więc , ja pytałam o te pokoje (dzwoniłam parę tygodni temu) nie rozmawiałam z właścicielką tylko chyba z kelnerką , powiedziała mi, że mają 4 pokoje nad salą... ale ja nie mam pojęcia, gdzie one tam mogą się znajdować ... pytałam o ceny... niestety kelnerka powiadziała mi, że nie zna cen... i nie wie nawet ile właścicielka sali bierze za wesele....
w każdym razie dziękuję za wyjaśnienia i pozdrowienia dla męża :):):)
PS. chyba będziemy sąsiadkami :)
Pomaranczko Adiz to jest moj przyszly maz, razem bylismy na weselu w Kczewie w listopadzie i juz wczesniej wszystko co na temat tej sali wiem napisalam Ci w mailu. Dowiedz sie tylko co z tymi pokojami bo z tego co pisalas to wlascicielka nic Ci nie wspominala o mozliwosci wynajmu a tam u gory sa pokoje.