Widok

Czym jechać ????

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam mam pytanie i proźbe o Pomoc chciałbym jechać do ślubu TIREM samym ciągnikie Mercedesem Actrosem ?? Czy mój pomysł jest dobry???

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
My tez chcemy budowac domek w gminie Szemud ale narazie nas na niego nie stac i kupujemy mieszkania, pozniej jak je splacimy i uzbieramy troche kasy to jest plan zbudowac dom. Pozdrawiam

kurcze , ja jakaś zakręcona dziś jestem ....
...nie kupujemy mieszkania, będziemy budowac domek (powiat Kartuzy)

Sasiadkami bedziemy??? Tez kupujecie mieszkanie w Semeco? Musisz koniecznie pogadac z wlasciecielka na temat tych pokoi, one sa na poddaszu i faktycznie chyba cztery bardzo malutkie, ale sa wiec warto sie dowiedziec. Pozdrawiam

oczywiście dla przyszlego męża :)

witaj Martinia.... no widzisz ... ja nie wiedziałamn , że to Twój mąż i że Ty to jego żona ... hehe... :):):) dobrze, że się wyjaśniło...

więc , ja pytałam o te pokoje (dzwoniłam parę tygodni temu) nie rozmawiałam z właścicielką tylko chyba z kelnerką , powiedziała mi, że mają 4 pokoje nad salą... ale ja nie mam pojęcia, gdzie one tam mogą się znajdować ... pytałam o ceny... niestety kelnerka powiadziała mi, że nie zna cen... i nie wie nawet ile właścicielka sali bierze za wesele....

w każdym razie dziękuję za wyjaśnienia i pozdrowienia dla męża :):):)
PS. chyba będziemy sąsiadkami :)

http://www.sopockidwor.pl/

O oferte mozesz napisac do przedstawiciela firmy, do ktorego posiadam maila.Ale to juz na maila Ci przesle.Jak co to daj znac.
Pomaranczko Adiz to jest moj przyszly maz, razem bylismy na weselu w Kczewie w listopadzie i juz wczesniej wszystko co na temat tej sali wiem napisalam Ci w mailu. Dowiedz sie tylko co z tymi pokojami bo z tego co pisalas to wlascicielka nic Ci nie wspominala o mozliwosci wynajmu a tam u gory sa pokoje.

mozesz dac namiary na tą limuzynę
AdiZ ... odpisz proszę

dziś słyszałam w radiu, że juz ceny z maca w stosunku do cen ze stycznia już wzrosły o 2 zł ( tylko nie pamiętam o jekie wagi chodziło)
to nic.... byle by był sygnał :)
ps. z góry dzięki za zdjęcia :)

aha , a skąd wiesz, że złoto ma podrożeć? ?
My chcielismy obrączki kupić w okolicach lipca, ale może faktycznie kupimy w kwietniu..... hmm

wiem tylko, że syganał jest troche inny niż sygnał jaki używają jak jadą na akcje.
wiem , że będzie to trudno załatwić (jazdna na sygnale , bo tylko wtedy byłby efekt).... ale może....

no to super Pomarańczka!!!!!!!!!!!!! niech teraz stanie na wysokości zadania :) wyśle Ci jeszcze fajnie zdjęcie z udziałaem strażaków ( jak uda mi się znaleść)
A&S.... jesteś kochana :)
mój Lesiu jest strażakiem.... dzięki tobie wpadłam na super pomysł
Dzięki :)

tak Pomarańczka, to ja tu męczyłam wszystkich o ten autobus jakiś czas temu :) :) ;)

ten w Kartuzach sprawdziłam, nie do wypożyczenia,
a w Miszewku, jest niesprawny, dla ozdoby stoi :/
ale dzieki za zainteresowanie

.
to szkoda :( fajny jest. Ja byłam na weselu gdzie para jechała Strażą pożarną na sygnale też było fajnie, ale nie tak łatwo to załatwić
A&S
ja też go widziałam , ale podobno nie wypożyczają... ktoś tu na forum się już dowiadywał

angielski autobus to widziałam w kanjpie Image w Kartuzach - może wypożyczają i jeszcze stoi taki autobus na autohandlu w Miszewku koło stacji beznynowej :) może warto się popytać :)))
A my jedziemy biala 8 metrowa limuzyna Lincoln Town Car ;-)

image
do góry