Widok

Czyszczenie kanap materiałowych-jaki środek?

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny,czym czyścicie kanapy materiałowe?po ostatnim czyszczeniu zostały mi same zacieki i jest gorzej niż było:(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja do ciepłej wody dodaje trochę płynu do naczyń. Myje gąbka.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
vanish do dywanow i tapicerek w piance
ręcznie nie ma sensu , zamów kogoś z odkurzaczem piorącym , brud trzeba odessać a nie wcierać , pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5
To chyba zależy od materiału. My mamy kanapę pokrytą tkaniną przypominającą trochę irchę (nie znam nazwy). Plam na niej nie da się niczym wyczyścić. Odkurzacz piorący z comfortu był w użyciu, teraz kupiłam specjalną pianę aktywną (niby miały się po 3 godzinach zebrać kuleczki brudu) i efekt ten sam czyli żaden i jeszcze więcej plam.
Jedyne wyjście u nas to poczekać, az dzieci trochę podrosną i wreszcie wyrzucic tę starą kanapę. Nie możemy się już doczekać.
pewnie to ala alcantara , mogę podjechać jesli jest to niedaleko Oliwy i możemy sprawdzić czy dam radę to wyczyścić , pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

Bardzo dobrze wyczyszczą Ci kanapę http://realfan.pl/rozne-sposoby-na-czyszczenie-kanapy/ usługa nie jest droga.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Dieta 1000 kcal- szukam dobrej i przejrzystej rozpiski produktów (32 odpowiedzi)

Dziewczyny postanowiłam się wziąć za siebie. Chciałabym spróbować spożywać ok. 1000-1200 kcal...

Jaką piaskownicę polecacie do ogrodu? (27 odpowiedzi)

Zdecydowanie nadszedł czas tego zakupu ;) najpierw myślałam o plastikowej, zamykanej -...

firanki przez internet??? (17 odpowiedzi)

kupiłybyście? np z allegro..bo ja się zastanawiam właśnie... a może jakiegoś sprzedawcę polecicie?

do góry