Widok

:D

"Nigdy nie używaj nożyczek i kleju do ręcznej edycji tekstu na dyskietkach. Dane na dyskietkach są zbyt małe, aby można je było zobaczyć gołym okiem, i tak postępując możesz niechcący wkleić kawałek całkiem innego dokumentu w sam środek twojego tekstu..."
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Przepraszam kogos,kogo IP przywlaszczylem:(Lecz swoim nie moge sie dostac na hydepark trojmiasto:(Znowu mnie zablokowano,albo

wera...
Uzylem tego adresu, bo wlasciciel, lub wlascicielka prawie tu nie wchodzi...Przepraszam raz jeszcze...Podpisze sie oczywiscie moim nickiem :)))

Nie bylo mnie dlugo...hmmm
Troszke sie pozmienialo..i nareszcie pokazano w widocznym miejscu (a nie ukryto, jak do tej pory)moderowanie anonsow...I nie zniknela hydeparkowa swoboda wypowiedzi...

Nie bede zanudzal...lecz chcialem cos napisac do szanownych czytaczy...do tych, ktorzy uwazaja sie za takich prawych...
Ktos, albo tez kilka osob-buszujac po necie probuje zdyskredytowac moj nick wpisujac sie na przeroznych stronach, albo tez jedynie podajac mnie, jako odwiedzajacego takowe... Oto dwa przyklady :

"Sobota, 13. Wrzesien 2003 7:56 Host: pc14.szel-sat.com.pl " -KTOS- TEN, TEN FALSZYWY kIWDUL PISAL Z TEGO HOSTA!!!! strona http://www.francine.p-s.com.pl/guestbook/guestbook.php , glowna strona : http://www.francine.p-s.com.pl to jest erotyka :(((

Nigdy tu wczesniej nie bylem!!!!Skierowal mnie dzisiaj na te strone poszukiwacz falszywych wpisow mojej osoby!!!! ....smieci...Prawdziwe smieci...a tak bardzo uwazaja sie za jedynych dobrych... :((( SMIECI.

...tresc wpisu brzmiala : "Super" ...
Kto zna mnie...wie ze nie uzywam tak lapizdarnych okreslen...chyba ze to ma zwiazek z...odpakami...

#%#%#%#%#%

"Wciąż odnoszę nieodparte wrażenie (proszę mnie poprawić, jeśli sie mylę), że Gallux jest dla "Faktów i Opinii" tym, czym niejaki KiwdulNNEb dla "Hyde Parku" : ) "

Autor: Mef 2003-10-14 12:42 , a jego adres to :95.229.241.228

strona : http://www.trojmiasto.pl/wiadomosci/news.phtml?id_news=9516&strona=9

Ktos bezszczelnie wyciera sobie mna gebe!!!
Dwulicowiec, choc podpisujacu sie swoim nickiem.
Smiec.

#%#%#%#%#%#

Nie bede przytaczal wiecej, choc jest jeszcze pare wpisow...

Po prostu-stwierdzam , ze te czyny same mowia o tych dwulicowcach... :(((

Nie mam zamiaru dzis wiecej pisac...wole porozmawiac przez net z Przyjaciolmi....DOBRANOC.

Behemot

Akurat na wieczorek Lenn nie dotarłam, miałam pracę ...byłam tydzień później u Waśkiewicza.Wtedy impreza przeniosła się do Rock Cafe, było nieźle...wyobraź sobie kilka osób wokół stołu i wszyscy robią masaż pleców osobie siedzącej obok...cały parkiet dla nas,
tylko szkoda, że trzeba było szybko iść do domu...

Mixer

jedno wiem na pewno kariery dj -ki to raczej nie zrobię...

Sekwencer Maszy

Zostań rosyjską DJ-ką.
Wystarczy opanować około 50 przycisków i suwaków.

Agentko!

Siedzę w pracy do 17 i nie wyrobię się z Sopotu. Teksty Artura znam, a ostatnio byłam na wieczorku Lenn. Pozdrowionka. Do zobaczenia wkrótce.

Aube

No problem - pytasz i - hokus- pokus - masz Sobieskiego. :)

Mixer

Dla sporej większości dobrym punktem odniesienia byłby również Sobieski...:D

Dla mnie też za późno...

...bo czeka na mnie praca przy Marchewkowym Polu.
Ale dla tych co się wybierają i wciąż nie wiedzą jak tam trafić - mapka w linku.
Z bardzo znanym punktem orientacyjnym ;)

JAk dla mnie trochę za późno...

..bo po 19 mam oprowadzać po Sopocie 60-letniego Japończyka z konferenscji medycznej...

:)

milego dnia wszystkim zycze:)

mixer

do 20 jestem w robocie. tak to wczesnie.

Mixer

Tak, bardzo ciekawa, szczególnie jak ktoś kończy pracę o 18 :P

Plag

17.30 to wcześnie?? Ciekawa interpretacja pory dnia.

szkoda

ze
tak
wczesnie
pozdrowcie
Marzana

Stworek

wiesz gdzie jest Technikum Lacznosci? podwale staromiejskie. zajezdnia na walowej?
tam
niedaleko
zaraz obok stoi pomnik Nike.

A teraz ja mam głupie pytanie....

gdzie cum szajse znajduje się Muzeum Poczty Polskiej?

Stworek

Przegapiłem...
przepraszam za głupie dopytywanie się ;)
pozdrówka dla rodziny stworków i zwierzów

Romeo i inni zainteresowani

Wieczorek poezji Marzana odbędzie się w Muzeum Poczty Polskiej w najbliższy czwartek 23.10 o godzinie 17.30. Po wieczorku pewnie będzie biesiada poetów.
Miło będzie zobaczyć znajome twarze.

Romeo

Sczegółów nie trzeba szukać daleko - wpis Agentki z dzisiaj, godz 16.43.

Marzana - a gdzie??

Poproszę o szczegóły. W czwartek - o której i gdzie?

Inne tematy z forum Hydepark

Jak sobie radzić z zadaniami, które wymagają błyskawicznych tłumaczeń? (3 odpowiedzi)

Zdarzyło mi się, że w pracy musiałem szybko zrozumieć teksty w innym języku, a nie miałem czasu...

Grajdołki (103 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (729 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...

do góry