Widok

:D

Prowadzący: Maude, złóż raport.
Maude: W zeszłym tygodniu zasadziłam 70 kwiatów... w parku miejskim na ulicy Bower. Begonie. I pozwoliłam bezdomnemu wziąć prysznic u mnie w domu.
Prowadzący: Znakomicie. Czyńcie dobro, ludzie. Czyńcie dobro. Czy ktoś jeszcze chce opowiedzieć o swoim tygodniu?
Bob: Ja mogę. Mam na imię Bob i jestem demonem.
Wszyscy: Witaj, Bob!
Bob: Miałem ciężki tydzień, choć zaczął się nieźle. W poniedziałek zbierałem śmieci nadające się do recyklingu. Następnie wrzuciłem monety do parkometru. A później usiłowałem|zjeść dziecko. . Od razu wiedziałem, że źle postępuję... dlatego odwiązałem dzieciaka i zadzwoniłem po mojego opiekuna, Randy'ego. Przeprowadziliśmy ostrą wymianę zdań. Dzięki, stary. Zawdzięczam ci życie. Dzięki.

(The Reaper)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Stworku

To było tak dawno...
Pewnie jakąś miał...
Nie pamiętam.:)

Stworku

Temat Zwierza zacząłem ja w czasach, gdy jeszcze korzystaliśmy z bratem z jednego kompa.
Siedzę sobie, cuś tam robię i nagle na "pasku" widzę napis (pochodzący z listy GG brata) Zwierz jest dostępny. Spytałem się wtedy:
-a ten Zwierz to co to jest?
Okazało się, o ile pamiętam, że to był kierownik (lub podobny funkcją)tego klubu.:))
(faktycznie na Morenie też coś było)

Zwierz

się nie przyznaje do żadnej funkcji w klubie na Przymorzu. Chyba że zwali tą ksywką jeszcze kogoś. Ciekawe ile jest (było) rudych Zwierzów w Trójmieście :)

Z dedykacją dla Mansona

:)

Stworku

hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Zdarzyć się mogło, że ksywy pomyliłem co do pełnienia funkcji w klubie. (łazi mi jeszcze po głowie inna ksywa tj. Conan? też pewno fałszywa)
Czy to ten klub, który jakoś szczególnie zalewały nagłe, intensywne opady deszczu?
Popytam brata przy najbliższej okazji, weryfikując jednocześnie moją pamięć.
Co do Zwierza-sprawdzę listę kontaktów gg brata.

c

... chyba, ze chodzi o GKK "Schron", który miał być pod budynkiem Solidarności. Wtedy funkcja prezesowania by się zgadzała :)

wieczorny

Clan of Xymox

Stworku

Teraz to już mnie kompletnie "zamotałaś", a to dlatego, że o "czymś" pod bud. Solidarności też od niego słyszałem.
Oszsz to się nazywa skleroza?
Sprawdzę, pytając, przy najbliższej okazji, nie będę strzelał kulą w płot.

Ale Zwierza na jego liście GG widziałem na 100% ,a w odpowiedzi na moje pytanie, zapamiętałem tylko słowa o kierowaniu klubem. Zresztą...

ps. za Clan of xymox "Back door" masz 5+ :)))

po meczu...

Był sobie kiedyś taki piłkarz.
Nie miał nigdy pretensji, że oszukała go murawa, kibice, sędzia, trener, żona czy koledzy z drużyny.
Nazywał się George Best. Studiowałem sobie kiedyś jego biografię.
Facet potrafił się "dobrze bawić" w hotelu 3/4 nocy, rano wyjść na boisko strzelić 3 bramki, aby szybko móc wrócić do alku i tych samych kobiet w hotelu.
Ja wiem, że w latach, w których grał piłka nożna wyglądała inaczej aniżeli teraz.
Tylko, że on posiadał "talent" i chęci.

No cóż patrząc na "naszych" piłkarzy muszę napisać, że od tyłka wiejskiej dziewczyny nie można oczekiwać gry na skrzypcach.

c

Jarek był w zarządzie Alkoru (tego na Morenie) i był prezesem Schronu przez jakiś czas. Funkcji kierowniczych w Agmarze (Przymorze) nadal się wypiera :D

George Best....

jako totalna ignorantka w sprawach piłki nożnej, usłyszałam o nim dopiero kiedy zmarł. Sporo się wtedy pisało o wątrobie.

Stworku

Można powiedzieć, że kobiety i wątroba to były jego najsłabsze punkty.

Stworku

A co do Zwierza, to przypuszczam, że za słabo go dusisz?
Mocniej naduś na tchawicę to się przyzna do wszystkiego.;)

c

może Twój brat niech się do niego po prostu odezwie przez gg, to się wszystko wyjaśni :)

Wywiad z Arturem Andrusem

" Mistrzostwem była rozmowa pewnej dziennikarki radiowej z Wiesławem Michnikowskim. Aktor dał się namówić na wywiad, a ona zaczyna tak: "W naszym mieście z gościnnymi występami przebywa Edward Dziewoński. Chciałam pana zapytać…". I Michnikowski bez mrugnięcia okiem występował w roli Dziewońskiego, opowiadał, jak to zakładał kabaret "Dudek", grał w "Eroice" i Teatrze Syrena, a na koniec dodał, że chciałby pozdrowić słuchaczy i sprostować, że nie nazywa się Edward Dziewoński, tylko Wiesław… Gołas. To powinno trafić do muzeum dziennikarstwa polskiego."

"Teraz modna jest resocjalizacja przez sztukę, stąd popularność występów w więzieniach. Na jeden z nich zaproszono pewnego aktora dramatycznego z monodramem. Po kilku minutach wstał jeden z więźniów i powiedział donośnym głosem: "Proszę mnie natychmiast zaprowadzić do celi".

"W Brzezinach, na trasie Warszawa - Łódź jest restauracja reklamująca się tablicą: "Potrawy kuchni orientalnej. Jak u mamy".

"Niezłe są też pozostałości po napisach peerelowskich, jak w Bydgoszczy na fabryce kabli: "Kable zawsze z Partią"

" W ostatnich wyborach prezydenckich lokalni działacze PiS rozlepiali na własną rękę hasła: "Innych jest wielu, Kaczyński jest jeden".

Całość pod linkiem.
:)))

Stworku

Niiiii!!!
bo niiiiiii ;))

(o tym, że świat jest mały napisałem w hp. 02 X 2003 o godz. 17:52)

WSTYD MI ZA GDANSK

PODRZUCILISCIE NAM TAKA SWINIE JAK BOLEK, KONSEKWENCJE TEGO MAMY DO DZISIAJ - KOMUNA DALEJ RZADZI.MANIPULUJE MEDIAMI I DALEJ KONTROLUJE WSZYSTKO.NIE JEST TO WOLNA POLSKA I BEZ ROZLICZENIA,NAPIETNOWANIA I ODSUNIECIA OD WLADZY ESBECJI I ICH AGENTOW NIGDY WOLNA NIE BEDZIE.GDANSK OBECNIE TO NAJGORSZY PRZYKLAD DLA POLSKI, TUTAJ KOMUNA MA SIE DOBRZE I STAD POCHODZA NAJGORSI AGENCI KTORZY RZADZA OBECNIE POLSKA.

c

phi...
Idę na Wzgórze Focha.

(śmiesznie się czyta siebie sprzed dłuższego czasu, o niektórych rzeczach pisałabym teraz tak bardzo inaczej...)

Taaak

a ... a Toruń niech przeprasza za Rydzyka i że Kopernik była kobietą.
Natychmiast. Teraz. Zaraz. Jednym głosem. Gromkim. Myk, myk, no już.

Stworku

Nie IDŹ TAM. Zabrania Feng Shui i mój kot.
Słyszałem, że na Wzgórzu Focha umiejscowiono nadajnik RM. Jeszcze Cię napromieniuje i dopiero będzie... ;)

"śmiesznie się czyta siebie sprzed dłuższego czasu, o niektórych rzeczach pisałabym teraz tak bardzo inaczej..."

haha, w wiesz...
nadajniki oni mają silne,
w myśl Twych słów, za jakiś czas, to Ty będziesz przepraszać ojca Rydzyka:)

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (159 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry