Widok

DDA nie radzę sobie

Czy jest ktoś, kto ma ten problem i chce pogadać, wysłuchać? Ja już jestem na skraju wytrzymałości
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Czasem szkoda mi klawiatury, a wpis "z własnego doświadczenia" był formą żartu, jako że często ludzie zapominają, że "z autopsji" znaczy to samo co "z własnego doświadczenia". Wyrwałaś coś z kontekstu i chciałaś zabłysnąć? o_O

Rozumiem, że możesz mieć zżerający Ciebie żal do mnie za ostatnią dyskusję o Twoim nieudanym małżeństwie ale czy doprawdy chcesz ze mną wchodzić w kolejną dyskusję?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
Nie wątpię, w ogóle niewiele masz do powiedzenia, tym bardziej mnie.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
Nie zamierzam, żartowałam, chciałam, żebyś zobaczył, jak to jest, jak się czepiasz słówek czy zwrotów, bo nie każdy potrafi pisać poprawnie...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Ale nie zobaczyłem, wybrałaś błędny przykład. Oczywiście życzę Ci powodzenia w szukaniu "haków" na mnie, może kiedyś coś znajdziesz. A co do "nie każdy potrafi pisać poprawnie", to ma być argument na co????

p.s. bynajmniej, nie żartowałaś. Daj już spokój, ok?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Zapomniałeś pozdrowić...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
kogo?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
HALEWICZ !!!!
Masz coś do Mnie ??
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5
No przecież że ma jeszcze się nie zorientowałeś ?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
A Ty adr co adwokat diabła
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
Nie pierdziel tylko odpowiedz jak mężczyzna, albo przyznaj jemu rację że nie masz nic do powiedzenia. Stań z problemem twarzą w twarz i złóż w k u p ę kilka zdań.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2
wdr, najpierw szczujesz Mikronezje na mnie, teraz M&M...co z Tobą jest nie tak????
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3
spuściłem cię ze smyczy, pozwalam tobie hasać, zamiast skorzystać że zgadzam się dziś we wszystkim z tobą , to wolisz kręcić się w kółko jak pies za swoim ogonem.
Z takimi idiotami w opozycji Kaczyński może dalej w spokoju przeglądać atlasy kotów...
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 5
Wdr- genialny awatar:-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7
@wdr -daruj sobie żałosne inwektywy i prowokacje, szczujesz jednych na drugich, zaczepiasz, podszczypujesz, jak nie przymierzając mały pinczer, który pragnie być bulterierem...i w jakim celu?

Chcesz się ze mną zmierzyć w dyskusji, bardzo proszę - nie jesteś pierwszym, który próbował i zapewne nie ostatnim. Ale miej na tyle przysłowiowych jaj, aby zachować się jak mężczyzna, a nie szczeniak.

Mogę się spierać z Sadylem, czy Crossem, czy innymi Forumowiczami, nawet bardzo ostro dyskutować i ekspresyjnie - natomiast nie przypominam sobie, aby którykolwiek z nich, szczuł inne osoby, podsycał akademickie dyskusje, czy stosował argumentum ad personam. Zatem powtarzam drugi i ostatni raz DARUJ SOBIE.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 11
wdr to zwyczajny hejter i tyle w temacie.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 7

ty wdr jestes jednak guaniarz z krotkim korniszonem. Nie zgadzam sie z nim czesto ale teraz Hal ma racje. Jestes wyjatkowa pala
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 8

frajer nie hejter
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 8
wdr nie masz jaj żeby się.pokazać na żywo, więc co w ogóle się udzielasz?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 9

jak sie syf zrobil to frajer ogon podkulil i uciekl jak kundel
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 8
Hal ty masz jednak problem z samym sobą tworzysz jakieś rankingi samców alfa , wszystkich traktujesz jak potencjalnych wrogów i ........ jesteś sam. Ktoś cię skrzywdził i teraz cały świat trzymasz na dystans.
Zadaj sobie pytanie "Na ch... tu jestem ?" Czy chcesz znaleźć kogoś do pogadania, czy panienki szukasz ok szukaj, ale co wszyscy faceci i kobiety które tobie nie odpowiadają mają się na forum nie udzielać czy spuścić głowę i przyznać rację twojej nieomylności ?

Jesteś taki Putinek jak ty atakujesz to wszyscy mają to traktować jak bratnią pomoc , ale ja to już szczuję.
Z takimi idiotami w opozycji Kaczyński może dalej w spokoju przeglądać atlasy kotów...
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 6

Inne tematy z forum Hydepark

Kawa czy Herbata - rano (220 odpowiedzi)

Piszcie co lubicie wypić rano - i dlaczego. Ja pijam wcześnie rano sypaną 2 łyżeczki z mlekiem +...

Grajdołki (332 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry