Widok

DDA nie radzę sobie

Czy jest ktoś, kto ma ten problem i chce pogadać, wysłuchać? Ja już jestem na skraju wytrzymałości
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

sorry micro ale to wdr prowokowal awantury wiec niech sprdla z forum bo nie umie sie zachowac guaniarz. Udaje inteligenta a to frajer onanista.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 9
Dzięki, zajrzę :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Mikronezja--- ode mnie też masz w górę paluszek, tradycyjnie babeczko:-))))
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
m- już wystarczy, wypowiedziałeś się...teraz ty próbujesz nakręcać tę dziewczynę przeciwko wdr-owi
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
Prowokatorów jest tu więcej, a niecenzuralne słowa, których używacie, w ogóle nie powinny się tu znaleźć.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Dziewczyny, nic tu po nas...dobranoc
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
Dobranoc, Graszko :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Halewicza czasami czytuje i kolo ma swoje poglady inne od moich ale go szanuje bo ma jaja i jest wporzadku tak po prostu tylko tez frajerow nie toleruje. A ten wdr to kozak w necie a pzda w swiecie.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 11
"5 lat żyłem w związku z kobietą DDA...po prostu koszmar...."
Ja byłam trzy lata z chłopakiem, który był DDA. Odeszłam ogromnie wyczerpana w nieświadomości, że jego zachowanie nie było kwestią porypanego charakteru a problemem ciągnącym się od dzieciństwa. O tym, że istnieje coś takiego jak DDA dowiedziałam się dopiero kilka lat temu.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Trudno pokazać więcej komuś, kto widzi tylko tyle , ile chce widzieć, ale będąc anonimowym usłyszysz to czego w realu nikt by ci nie miał odwagi powiedzieć.
Z takimi idiotami w opozycji Kaczyński może dalej w spokoju przeglądać atlasy kotów...
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 5
Na zakończenie chciałbym przeprosić wszystkich postronnych czytających ten wątek że nie opanowałem jeszcze umiejętności obrażania idiotów w taki sposób, aby nie zdali sobie z tego sprawy.
Z takimi idiotami w opozycji Kaczyński może dalej w spokoju przeglądać atlasy kotów...
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 7
Fiu fiu, własnym oczom nie wierzę
to dlatego taka cisza w towarzyskim ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
> dyskusję o Twoim nieudanym małżeństwie

Poruszając ten temat po raz pierwszy, próbując błysnąć analizą osoby, której nie znasz, grzebiąc w cudzych ranach, sięgnąłeś dna chamstwa.
Przypominanie tego to już głupota pierwszej wody.
Może z właściwą ci przenikliwością, swadą i pseudoznajomością psychologii przeanalizujesz własne nieudane związki i opowiesz o nich na Forum?

No i po raz kolejny mój ulubiony cytat ze Złotych Myśli Wielkiego H:
"O ile będziesz pisać ad rem, z chęcią podyskutuję, jeśli zaczniesz pisać ad personam, pisz na Brdyczów"
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2
Autor wątku na pewno się ucieszył, ze udało mu się wywołać takie poruszenie:
http://vimeo.com/51570456
Wszak oto odczuwam poniekąd obawę,
Że zaraz zwariuję albo też niebawem.
M&M, akurat nie trafiłeś z tym trepem :-) mój tatko to skromny człowiek pracy, który poświęcił całe życie, by stale polepszać poziom życia naszej rodziny. Dziś ma 56 lat, prowadzi działalność i nadal pracuje po 12h. Dodatkowo jest wolontariuszem w jednej z fundacji i zajmuje się chorymi dziećmi. Prócz tego wychował trójkę własnych dzieci. Na wszystko znajdzie czas. Świeci przykładem dla wielu mężczyzn. Przykro mi to stwierdzić, ale nie dorastasz mu nawet do pięt :-)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
@Halewicz
bardzo trafnie sadyl zauwazyl, ze odgrzebywanie 'tamtego' watku, to z twojej perspektywy, jak strzal w stope, czym po raz kolejny potwierdzasz ze zaskakujaco czesto, jak na kogos kto uwaza sie za inteligentnego, zdarza ci sie 'nie lapac'...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3
Ja miałem świadomość, że Jej ojciec jest alkoholikiem i że przeszła piekło w dzieciństwie ale nie wiązałem wtedy tego z Jej zachowaniem. Dopiero po latach dowiedziałem się, że była (jest) DDA. Wyszła za mąż za mojego kolega, poszła na terapię, chodziła 4 lata i teraz już są szczęśliwym małżeństwem.

@wdr tak sobie poczytalem to co pisales tu i w innych watkach i to ty prowokowales Halewicza Mikronezje MM i wogle chciales awantury na forum. Nie pitol teraz farmazonow to sie kolego skonczyles swoim zachowaniem. Dla mnie jestes nedznym forumowym gadem i niedorozwinietym seksualnie szczeniakiem ktory nie moze zniesc ze ktos ma wiekszego od ciebie. Dla mnie jestes frajer i pala. Zaluje nie moge bywac na takich waszych ogniskach bo jakbym tam byl to nie bylbys taki kozak z tekstami do ludzi.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 7
@m.
nie sądzisz, że już wystarczy?
Poza tym, chyba większość (o ile nie wszyscy) Forumowiczów bywających na ogniskach ucieszy się z faktu, że bywać tam nie możesz, bo to są spotkania towarzyskie a nie po to, żeby pokazywać swoją wyższość, mądrość albo jeszcze co tam innego.
@Sadyl - to nie była analiza osoby, a postaw - zasadnicza różnica. Nie znasz mechanizmów i schematów zachowań w takich sprawach, ja niestety znam z racji również mojego dawnego doświadczenia zawodowego i wierz mi, że wiem co mówię. Przysłowiowa szczęka by Tobie opadła, gdybyś znał kulisy takich spraw i wiedział do jakich podłości są zdolne niektóre kobiety w sprawach rozwodowych.

Rozumiem, że podchodzisz do tego emocjonalnie, z takich czy innych względów, może z sympatii do kobiety, etc., natomiast ja znam doskonale pewne charakterystyczne postawy kobiet, które przeszły przez takie sytuacje (patrz rozwód) i jest to zawsze ten sam schemat.

Wystarczy mi ukryta agresja Mikronezji, która wczoraj wyszła na forum.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6

Inne tematy z forum Hydepark

Kawa czy Herbata - rano (221 odpowiedzi)

Piszcie co lubicie wypić rano - i dlaczego. Ja pijam wcześnie rano sypaną 2 łyżeczki z mlekiem +...

Grajdołki (335 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry