Widok

DIprogenta na stulejkę

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Mój synuś (2 latka) ma stulejkę, pediatra zaleciła smarowanie Diprogenta 3 razy w tygodniu, tylko kurczę nie dopytałam, czy smarować i wtedy odciągać, czy też posmarować np. rano, a odciągać w kąpieli? i przez jaki okres czasu można tej maści używać?
Może ma ktoś wiedze na ten temat?Będę wdzięczna!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
smarowac i nie odciagac ta masc rozluznia anczynia krwionosne czy jakos tak - u nas kazala smarowac 2 razy dziennie
smarowac i delikatnie naciagnac -tylko delikatnie,nie na sile.tyle ile sie da.kazdego dnia bedzie schodzic wiecej.my chyba smarowalismy 2 tygodnie. pamietaj ze pozniej codziennie przy kapieli trzeba sciagnac raz skorke bo inaczej moze zrobic sie na nowo. mozna tez pozniej smarowac po kapieli "czubek' tłustym kremem. zdrowka zycze.
acha ,smarowalismy przez te 2 tygodnie codziennie.
na wyzyte poszlam prywatnie do swismedu-szpitala.tam uwazam jest swietny profesjonalista.
wczesniej pediatrzy wymyslali rozne cuda,"naciagac,zostawic,to nie stulejka itp"az.....zrobil sie stan zapalny:(( ktory byl koszarem dal mojego synka i dla nas...jak sobie przypomne to dostje ciarki:((

dbajcie drogie mamy,zlikwidujcie stulejke jak najszybciej,a potem odciagajcie i myjcie dokladnie...
my tez smarowalismy codziennie wieczorem po kapieli.
efekt rewelacyjny po dwoch tygodniach.
image
image
Bardzo dziękuję za podpowiedzi:)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

opinia położna kuzepska magdalena (3 odpowiedzi)

Proszę o opinie, o tej położnej :)

Któraś z was korzystała z ROLLMASAŻU? (20 odpowiedzi)

Któraś z was korzystała z ROLLMASAŻU? jak się ubrać na taki zabieg? jak to działa i czy działa ?

Co jedzą wasze 1,5 roczne dzieci? (37 odpowiedzi)

Ciekawi mnie co jedzą wasze 1,5 roczne dzieci, mój synuś je tylko to co mu smakuje i co zna,...

do góry