Widok
Bardzo ładna, naprawde. Ja się szykowałam kiedyś na szycie sukienki ale w końcu kupiłam. Nie wiem czy pamiętasz Madziu do Ciebie też pisałam ;-). Troche miałam mało czasu i w końcu zakupiłam sukienke w Warszawie. Może kiedyś sobie uszyje taką jaka mi się bardzo podoba ;-) w tym roku też mam wesele ;-). Pozdrawiam
nie dziękuj tylko wal jak trzeba... na tyle na ile moge... pomoge... a co do siostry... czasami warto pomyśleć o zmianie studiów... jeśli na tych nie daje sobie rady... to może nie jest do tego stworzona... niech pomyśli nad dalszym studiowaniem tego kierunku... może rok straci ale drugie które wybierze okarzą się ty co chce robić...
Oj, Magda, to sobie Twoja siostra wybrała kierunek... Ja na Politechnice nie zdobyłabym ani jednego zaliczenia, a nie uważam się za mało zdolną.
Może powinna pomyśleć o zmianie uczelni? Wiem, że wszyscy się tego boją, ale ja sama zmieniałam studia po jednym semestrze, bo te moje wymarzone zwyczajnie okazały się śmiertelnie nudne. I dobrze na tej zmianie wyszłam...
Może powinna pomyśleć o zmianie uczelni? Wiem, że wszyscy się tego boją, ale ja sama zmieniałam studia po jednym semestrze, bo te moje wymarzone zwyczajnie okazały się śmiertelnie nudne. I dobrze na tej zmianie wyszłam...